ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 31/3/2023)

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 31/3/2023)



  •  "Ξεσπιτώθηκε" από το "κωλόσπιτό" του στην Πάρο  ο κος Γιάννης  Ραγκούσης για να βοηθήσει τον Ελληνικό Τουρισμό ,και οι "κακοί¨ δεξιοί βγήκαν να τον κατηγορήσουν! Σεβαστείτε έναν τρίτεκνο που παλεύει για το "καλό" της πατρίδας μας.

  • Νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοινώνουν οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάποιοι από αυτούς φιλοξενούνται και στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας και όχι μόνο. 

  • Κάποιες ομάδες στο facebook με σημείο αναφοράς την πόλη μας δεν έχουν μπει ακόμα στον "πειρασμό" να προβάλλουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των προσεχών εκλογών αφού θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και φοβούνται μήπως οι σελίδες τους γεμίσουν "πολιτικά" μηνύματα και στεναχωρήσουν όσους ήδη κατέχουν θέσεις ευθύνης. Εμείς τέτοια θέματα δεν έχουμε αλλά όπως εμείς θεωρούμε ΛΟΓΙΚΟ ένα ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ προβάλλει κυρίως ΔΕΞΙΟΥΣ έστω και ΑΔΕΞΙΟΥΣ αφού έτσι και αλλιώς υπάρχουμε μόνο επειδή σε αυτή την πόλη πάνω από το 41% των κατοίκων της έχουν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ πολιτικές προτιμήσεις. Αρκετοί και ακροδεξιές αφού εμάς δεν μας διαφεύγει της προσοχής ο έκδηλος ρατσισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης για συνδημότες μας που είχαν την "ατυχία" να γεννηθούν εκτός της Ελληνικής Επικράτειας. 

  • Διάβασαν πολλοί την ανάρτησή μας σχετικά με την υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" του κ. Χρήστου Μάνου και οι περισσότεροι συμφώνησαν μαζί  μας πως ήταν παράλειψη η μη αναφορά του ονόματος της οικογενειακής επιχείρησης. Ήδη η ανάρτηση βρίσκεται στις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις μας της εβδομάδας και εάν συνεχίσει να διαβάζετε έτσι την βλέπουμε να παραμένει και όλο τον επόμενο μήνα στις 10 πρώτες! 

  • Ετοιμάζει και τρίτη εκδήλωση το ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη. Έτσι όσοι "μετρώντας" χάνουν την ουσία θα αναγκαστούν να μπουν στη διαδικασία να "βαθμολογήσουν" προσπάθειες που έπρεπε να είχαν γίνει από δήθεν κεντροδεξιούς που τιμούν τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ΖΗΤΟΥΝ να τιμηθεί από τον δήμο μας ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας. 




  • Συνεχίζετε η επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την παρουσίαση σύντομων βιογραφικών των υποψηφίων δημοτικών της συμβούλων και βιντεάκια από τηλεοπτικές εμφανίσεις του επικεφαλής της κ. Δημήτρη Ευαγγέλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: