ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς ! (UPDATE) - Ελπίζουμε να το αντιληφθούν στη ΝΔ και να τους αποσύρουν από τα ψηφοδέλτιά τους

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτούς ! (UPDATE) - Ελπίζουμε να το αντιληφθούν στη ΝΔ και να τους αποσύρουν από τα ψηφοδέλτιά τους

"Αδιευκρίνιστα" ο ένας ,"κούρεμα" σε δάνειο ύψους 97%! ο άλλος , κάντε κάτι στην Πειραιώς και βγάλτε τους από τα ψηφοδέλτια. Εμείς εδώ δεν μπορούμε να στηρίζουμε κυβερνήσεις που θεωρούν λογικό να είναι υποψήφιοι για βουλευτές οι ΄δύο παραπάνω εικονιζόμενοι. Από εμάς θα μαυριστούν και  ΟΣΟΙ βουλευτές της ΝΔ δεν αντιδράσουν με δημόσιες τοποθετήσεις τους , σε όσα αποκαλύπτονται και κάποιοι τα θεωρούν συκοφαντικά. Ήδη αρκετοί βουλευτές της ΝΔ  έχουν θορυβηθεί από την νέα περίπτωση "Πάτση", και αποζητούν το λογικό που είναι  ο κος Παπαθανάσης να μην είναι υποψήφιος της ΝΔ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. 

Είναι μάλιστα τόσο "αφελείς" οι παραπάνω εικονιζόμενοι , που θεωρούν πως θα βρεθεί δικαστής να επιβάλει αυστηρές ποινές σε όσους απλώς κάνουν την δουλειά τους , που είναι να μην "χαρίζονται" σε κανέναν που υποτιμά την νοημοσύνη μας. 

Τα θέματα και των δύο έχουν ταξιδέψει και φιλοξενηθεί σε έντυπα ακόμα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού , αλλά αυτοί θεωρούν πως εξακολουθούν και παραμένουν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! Θεωρούν "αφελώς"  πως θα ενδιαφερθούν για αυτούς , όσοι δεν βλέπουν καμία επενδυτική "έκρηξη" στην χώρα μας,  και κατανοούν πόσο λάθος ήταν να εμπιστευτούν μια κυβέρνηση που ούτε την Επένδυση στο Ελληνικό δεν έχει ξεκινήσει , αφού με την Lamda Development  σε ρόλο επικεφαλής , το πράγμα δεν θα έχει αίσια κατάληξη. 

Φτιάξτε και για εμάς κανένα "καλάθι κουρέματος δανείων στην Eurobank" αφού τα κοράκια απαιτούν για πιστωτική των 1500 ευρώ που έχουμε δώσει περίπου 3600  ήδη  να τους καταβάλουμε άλλα 1600! Σύνολο δηλαδή 5100  και κάτι ψιλά για πιστωτική κάρτα των 1500 ευρώ! 

Και το γράφουμε γιατί εμείς όπως και χιλιάδες άλλοι τα "σκάσαμε",  δεν είχαμε παρά τον παραλογισμό των Τραπεζών και των "Πάτσηδων",  άλλη επιλογή! Χάσαμε το 1/3 της περιουσίας μας μέσα στην οικονομική κρίση,  και κάποιοι μας θεωρούν μάλλον  αφελείς και θέλουν να εξακολουθούμε να "χειροκροτούμε" κρατιστές και μπαταχτσήδες! 

Και βέβαια δεν μας είπε στην απάντησή του ο κος Παπαθανάσης , σε ποια κατασκευαστική εταιρία είχε μπει ως εγγυητής , για να μην έχουν και κάποιοι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ , για το πόσο "δεξιός" είναι! 

Η εταιρία ονομάζεται ΔΟΜΟΠΟΛΙΣ S.P. ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και εσκεμμένα δεν αναφέρθηκε στην απάντηση του υπουργού. Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ έχει το περιθώριο έως την προκήρυξη των εθνικών εκλογών να πράξει όσα έπραξε και με την περίπτωση "Πάτση" και να κοιτάξει και  το θέμα με τα "αδιευκρίνιστα" του Άδωνι Γεωργιάδη που ως μη όφειλε βγήκε με τις δηλώσεις του να "κάψει" περισσότερο τον κ. Παπαθανάση. 

Μην περιμένει ΑΝΟΧΗ ουδείς από τους επιτελείς του κυβερνώντος κόμματος ,  από όσους δύσκολα τα βγάζουν πέρα,  και φυσικά για ΨΗΦΟ με αυτούς στα ψηφοδέλτιά της ΝΔ ,  ούτε κουβέντα να γίνεται! 

Σ.Μ 

UPDATE: Μπράβο στον υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open εάν οι αποκαλύψεις δημιουργούν πρόβλημα στην εκλογή του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Παπαθανάση στις επικείμενες εκλογές απάντησε: "Τι ρωτάτε εμένα, ρωτήστε το κόμμα". Σε κάθε περίπτωση είτε το κόμμα αποφασίσει να συνεχίσει με αυτούς είτε σκεπτόμενο λογικά απαλλαγεί από "βαρίδια" το αποτέλεσμα θα φανεί σίγουρα στην κάλπη! 

Δείτε και το σχετικό βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: