ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για την διαφοροποίησή της στο θέμα με το ψήφισμα για τα θύματα των Τεμπών

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Μπράβο στην δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" για την διαφοροποίησή της στο θέμα με το ψήφισμα για τα θύματα των Τεμπών

 



Βρέθηκε και μια δημοτική παράταξη να πει ΟΧΙ στην ομερτά, την υποκρισία και τον άκρατο λαϊκισμό όσων θεωρούν πως πάνω σε πτώματα θα κάνουν πολιτική,  Αθωώνοντας τους πραγματικούς υπεύθυνους και αναζητώντας ευθύνες στο πολιτικό σύστημα  που η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας δεν έχει σύγχρονα  συστήματα,  τα οποία θα είχε εάν αντί για 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους είχαμε προχωρήσει σε ΑΠΟΛΥΣΗ των μισών,  και κυρίως εάν και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκοβε το βήχα σε συνδικαλιστές που ανακάλυψαν ξαφνικά την επικινδυνότητα του επαγγέλματός τους! 

Ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ , επειδή καταφέρνουν να κινούν τα τρένα χωρίς τις σύγχρονες αποφυγής σύγκρουσης τρένων,  που έτσι και αλλιώς δεν έχουν  εγκατασταθεί και σε άλλα ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ανάμεσά τους η Ιταλία και η Ισπανία. 

Στην τοποθέτηση του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μιχάλης Κουρής τόνισε πως η παράταξή του δεν μπορεί να ψηφίσει το κείμενο που έφερε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" ( πρόσκεινται στο ΚΚΕ) και το οποίο αθωώνει από τις τεράστιες ευθύνες τους , τους υπαλλήλους του κρατικού ΟΣΕ αναζητώντας αλλού τους ενόχους της ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ , και προσπαθώντας για ψηφοθηρικούς λόγους ( που πλέον δεν πιάνουν) να ρίξει το φταίξιμο στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών που στο μόνο που φταίει είναι πως δεν προχώρησε στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του οργανισμού , έτσι ο ιδιώτης να επιλέγει τους κατάλληλους υπαλλήλους για να διαχειριστούν την ομαλή κυκλοφορία των τρένων. 

Τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσουμε ( και πρέπει ως Ελληνικό Κράτος για αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων) ίσως επιτέλους οδηγήσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας να κάνει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Και αυτό είναι είτε να ιδιωτικοποιήσει πλήρως τον ΟΣΕ ( το εύκολο) είτε να καταργήσει την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοσίων υπαλλήλων και να προχωρήσει σε αξιολόγηση του προσωπικού. 

Όταν από τους τρεις σταθμάρχες, ο ένας ήταν ακατάλληλος λόγω απειρίας  , ο άλλος πήγε να πάρει στον γιο του σουβλάκια και ο τρίτος δεν παρουσιάστηκε καν στην υπηρεσία του , σε τι άραγε έφταιγε ο αρμόδιος υπουργός ;

Ορθώς παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας,  αλλά την μόνη ευθύνη που έχει,  είναι που δεν προχώρησε σε ιδιωτικοποίηση του οργανισμού γιατί να τιθασεύσει όσους έτσι και αλλιώς διορίζονται στο ΔΗΜΟΣΙΟ για να μην δουλεύουν όπως στον ιδιωτικό τομέα , δεν πρόκειται καμία πολιτική δύναμη να το πετύχει. 

Το ζούμε άλλωστε και στο δήμο μας με 900 υπαλλήλους να μην καταφέρνουν όσα μπορούν πολλοί λιγότεροι σε όμορους δήμους όπου κουμάντο κάνει ο δήμαρχος και όχι το σωματείο των εργαζομένων όπως συμβαίνει στον δικό μας δήμο με ολέθρια αποτελέσματα. 

Μπράβο λοιπόν στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που δεν θέλησε να "πουλήσει" ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ δήθεν αλληλεγγύη στα θύματα της ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ και ΝΤΡΟΠΗ για όλες τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις που εν έτει 2023 εξακολουθούν και πουλούν "σανό" που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να καταναλώσουν οι ΠΟΛΛΟΙ. 

Και αυτό θα φανεί και με την πανηγυρική επανεκλογή του πρώην υπουργού Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στις κάλπες που έρχονται , και με τη ΝΙΚΗ της ΝΔ σε αυτές , όπου όσοι θεωρούν πως ο λαϊκισμός του 2015 θα αναβιώσει , απλώς έχουν αυταπάτες. 

Για την παράταξη του κ. Αραμπατζή που υπερψήφισε το ΨΗΦΙΣΜΑ αυτό,  και καλούσε και τους δημότες μας που γύρισαν την πλάτη στην κομμουνιστική προπαγάνδα να συμμετάσχουν στην καθιστική διαμαρτυρία που έγινε πριν λίγες ώρες,  τα είπαμε και σε προηγούμενή μας ανάρτηση. 

ΥΓ: Ας δώσει και η δημοτική αρχή στη δημοσιότητα το κείμενο του ψηφίσματος,  πριν το διαβάσουν οι αναγνώστες μας από εμάς και φρίξουν,  με το τι ψηφίζουν υπεύθυνοι τάχα δημοτικοί σύμβουλοι που θέλουν το "καλό" της πόλης μας. Εάν έρχονταν τέτοιο ψήφισμα στη Βουλή από το ΚΚΕ μόνο αυτοί θα το ψήφιζαν. Ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν συναντάς τόσο λαϊκιστές πλέον,  και εάν κάποιος ήθελε να το παίξει "επαναστάτης" χωρίς αιτία αθωώντας ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ αυτός θα ήταν ο κος Βαρουφάκης και το ΜέΡΑ25 που ένα γενικότερο πρόβλημα με τον καπιταλισμό και την Αστική μας Δημοκρατία το έχουν! Ευτυχώς τα ΜΜΕ ενημερώνουν τους πολίτες για το τι ακριβώς έχει συμβεί με την τραγωδία αυτή , βγάζοντας στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία προφανώς οι δημοτικοί μας σύμβουλοι μας δεν παρακολούθησαν. Δεν βαριέσαι , εδώ στην πόλη μας η "επανάσταση" έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που επιχειρηματίες κάνουν ρευματοκλοπές , και πολιτικά πρόσωπα προσπαθούν να βγάλουν τρελούς τους συναδέλφους στο Notia.gr πατώντας πάνω στο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει κάθε λογής απατεώνα. Ελπίζουμε να μην στεναχωριούνται κάποιοι που τα ΜΜΕ παίζουν το όνομα του σταθμάρχη κ. Βασίλη Σαμαρά που ακόμη δεν έχει καταδικαστεί για κάτι,  και ελπίζουμε να μην δούμε και κάποιους να του συμπαρίσταται για την "άδικη¨ για αυτούς προφυλάκισή του! 

Σας βάζουμε και δύο αποσπάσματα από το ΨΗΦΙΣΜΑ το οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να ψηφιστεί από όποιον έχει ίχνος ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ. Εάν δεν βλέπουν το ανθρώπινο λάθος και το βάζουν σε εισαγωγικά οι δημοτικοί μας σύμβουλοι ,  και εάν θέλουν να σας παραπλανήσουν για ένα ατύχημα που έγινε από έναν κρατικό φορέα που είναι υπεύθυνος για το δίκτυο και βάζουν στο στόχαστρο έναν ιδιώτη που δεν επιλέγει τους σταθμάρχες ( αλλιώς θα ήταν ΟΛΟΙ στις θέσεις τους) τότε λυπούμαστε ειλικρινά για τους δημοτικούς συμβούλους που το ψήφισαν και ελπίζουμε στις κάλπες του Οκτωβρίου οι πολλοί που δεν συμμετέχετε σε κομμουνιστικές φιέστες να τους αφήσετε εκτός δημοτικού συμβουλίου. 

Ο λαός μας  σε μερικές εβδομάδες θα καταδικάσει τον λαϊκισμό του ΚΚΕ δίνοντας του ακόμα ένα ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό. Δυσάρεστη έκπληξη για εμάς ήταν πως ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν το ψήφισμα ήταν ο κ. Θανάσης Αθανασίου που δεν ήταν βέβαια στο δημοτικό συμβούλιο αλλά η παράταξή του ισχυρίζεται πως ΟΛΟΙ οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ της συμφώνησαν με το κείμενο του ψηφίσματος . Για τους άλλους δύο δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Αραμπατζή  δεν είχαμε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως δεν θα λαΐκιζαν . 

Άλλωστε δεν θα τους ξαναδούμε δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας δεν υπάρχουν τόσοι ψήφοι λαϊκιστών  στα ΔΕΞΙΑ για να τους εκλέξουν! Και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ έχουν τα δικά τους ινδάλματα που θα βαρεθούμε να τους βλέπουμε στα δημοτικά συμβούλια της πόλης μας. 

Για τον κ. Αθανασίου δεν πιστεύαμε ποτέ πως δεν θα είχε έστω την κοινή λογική να διαφοροποιηθεί σε ένα ψήφισμα που όπως προαναφέραμε εάν έρχονταν στη Βουλή ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το ψήφιζε. Τώρα για ποια κέρδη μιλάει το ΨΗΦΙΣΜΑ που υπέγραψαν ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι πλην αυτών της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν γνωρίζουμε. Εμείς ξέρουμε πως ως λαός έχουμε πληρώσει ακριβά σε χρήμα τον ΚΡΑΤΙΣΜΟ,  και έχουμε θρηνήσει χιλιάδες νεκρούς από την αδιαφορία δημοσίων υπαλλήλων. 



Οι παράγραφοι του ψηφίσματος που οδήγησαν τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να μην το ΨΗΦΙΣΟΥΝ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: