ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να τελειώνει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ και τα ΨΕΥΔΗ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όσων τοποθετούνται χωρίς να γνωρίζουν ΑΚΟΥΣΤΕ τους λόγους για τους οποίους η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είπε ΟΧΙ στο ψήφισμα

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Για να τελειώνει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ και τα ΨΕΥΔΗ των ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όσων τοποθετούνται χωρίς να γνωρίζουν ΑΚΟΥΣΤΕ τους λόγους για τους οποίους η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είπε ΟΧΙ στο ψήφισμα

Διαβάστε και το ψήφισμα που ανάλογο είχε μόνο ο δήμος Πατρέων του κομμουνιστή δημάρχου και εάν μας βρείτε ανάλογο κείμενο ψηφίσματος σε δήμο με κεντροδεξιό δήμαρχο που σέβεται τους δημότες του και δεν τους πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες το ξανασυζητάμε! Εκλογές έρχονται και ως  πολίτες θα αποφασίσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.  Οι λαϊκιστές θα ηττηθούν εκ νέου , τελευταία τους χαρά θα παραμείνει το 2015 και όσα ακολούθησαν από μια κυβέρνηση που ήρθε να σχίσει τα μνημόνια και υπέγραψε χειρότερα! 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ. 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης , εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό των δεκάδων ,νέων στην πλειοψηφία τους , συνανθρώπων μας, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και απευθύνει την συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες τους. Θεωρούμε και επιβεβλημένη και αυτονόητη την πλήρη διερεύνηση των αιτιών. Αυτή η τραγωδία έχει και ένοχο και αίτια. Οι εργαζόμενοι και τα συνδικαλιστικά τους όργανα είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για τα εγκληματικά κενά στην ασφάλεια του δικτύου των σιδηροδρόμων . Το όποιο «ανθρώπινο λάθος» δεν μπορεί να συγκαλύψει τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για τα εγκληματικά κενά στην ασφάλεια του δικτύου και την ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που από το 2017 εκμεταλλεύεται το δίκτυο των σιδηροδρόμων στην χώρα, με την γενναία μάλιστα χρηματοδότησή της από το κράτος !!. Κανενός είδους συγκάλυψη. Το τίμημα που έχουμε πληρώσει ως λαός και νεολαία είναι βαρύ και επαναλαμβανόμενο για να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!. Δεν μπορεί ο λαός μας να ανεχτεί ότι η ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων στις σιδηροδρομικές μεταφορές θα θυσιάζεται μπροστά στα κέρδη των εταιρειών. Να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα από την Κυβέρνηση, για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων».


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ανθρώπινο λάθος σε εισαγωγικά, και ευθύνες σε ιδιωτική εταιρία που δεν έχει ουδεμία σχέση με την ασφάλεια των γραμμών και την επιλογή του προσωπικού είναι ένας "σανός" που τάισαν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι (πλην τεσσάρων της "Ηλιούπολης Πάμε Μπροστά" ) παραπληροφορημένους δημότες από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θα ηττηθούν και στις βουλευτικές κάλπες του Μαίου αλλά και στις δημοτικές του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. 

Να γιατί δεν το ψήφισαν αφού αναρωτιούνται πρώην υποψήφιοι της παράταξης αφού οι πολλοί και ΟΛΟΙ οι κεντροδεξιοί  συμφωνούν με την επιλογή αυτή.  

Γιατί δεν μπορούν  να δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου και να δίνουν το έναυσμα στους μπαχαλάκηδες να διαλύουν το μνημείο των θυμάτων της Marfin για το οποίο δεν είδαμε καμία ευαισθησία από το ΚΚΕ και τα κόμματα της ΦΑΣΙΣΤΕΡΑΣ. 

Ούτε από τους "Κασιδιάρηδες" είδαμε βέβαια αφού δεν τιμάς τα θύματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συμμετέχοντας σε Τάγματα Εφόδου και δολοφονώντας! Ο λαός που έτσι και αλλιώς μέσα από τα ΜΜΕ έχει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα αποφασίσει για το ποιοι του λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ και ποιοι για ακόμη μια φορά προσπαθούν να συγκαλύψουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ! 

Απολαύστε και το βίντεο με τον σταθμάρχη της συμφοράς (δείτε και πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι που οδήγησαν στην τραγωδία θα φυλακιστούν)  και άλλη φορά να γνωρίζετε πως ό,τι ψηφίζετε στα δημοτικά συμβούλια θα το μαθαίνουν οι δημότες μας που έχουν σιχαθεί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Το απέδειξαν με την ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους στο κάλεσμα του ΚΚΕ και δημοτικών παρατάξεων που πότε είναι με τον ληστή και πότε με τον χωροφύλακα για να μην δυσαρεστήσουν κανέναν και τελικά δυσαρεστούν τους ΠΑΝΤΕΣ! 

Σε μια πόλη με πάνω από 60.000 κατοίκους μόλις 500 μετακινούμενοι και από άλλους δήμους πήγαν να "τιμήσουν" τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, ανάμεσά τους και μέλη της παράταξης που καταψήφισε αφού είναι σαφές γιατί το έπραξε ,δεν είχε κανένα θέμα να παραβρεθεί και να τιμήσει μια εκδήλωση που κάποιοι όχι μόνο της έδωσαν ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ αλλά θεώρησαν λογικό πως μπορούν να αναβιώσουν τις πλατείες της "αγανάκτησης" που μας οδήγησαν στο ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που ο λαός μας δεν επιθυμεί ως πλειοψηφία να ξαναζήσει. 

Για εμάς ήταν λάθος η συμμετοχή τους στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που δολοφόνησε 57 αθώους συμπολίτες μας εμμένοντας σε ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που αναπαράγει και μετά από ότι συνέβη. 

Ας κάνει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ του ΟΣΕ απεργία έως να βγει ο ήλιος από τη Δύση έτσι και αλλιώς με μη αξιολογημένο προσωπικό και με δημόσιους υπάλληλους που έχουν κάνει το ΡΑΧΑΤΙ σημαία στο τέλος ούτε και εάν σε πληρώνουν δεν θα μπαίνεις σε τρένα με τέτοιο προσωπικό! Όσο περισσότερο δημοσιοποιούνται στοιχεία (ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα θα φωνάζουν σε λίγο όσοι θα προφυλακιστούν) θα καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης πως οι "υπερήρωες" απλώς κοιτάνε το ρολόι τους για να δουν πότε θα τελειώσει η βάρδια τους αφού η ασφάλεια της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ κάνει ανασφαλείς όλους εμάς που θεωρούμε πως μπορεί κάποιος να κατανοήσει την σοβαρότητα της θέσης του εάν αντιληφθεί πως το κράτος - πατερούλης του εξασφαλίζει ατιμωρησία! 

Και στο Μάτι δεν τιμωρήθηκε ουδείς κρατικοδίαιτος καραβανάς με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να πληρώνει την ΛΑΘΟΣ επιλογή της να επιμένει σε έναν ΚΡΑΤΙΣΜΟ που εκτός που δημιουργεί ΔΙΑΦΘΟΡΑ σκοτώνει κιόλας! 

Λυπούμαστε που η παράταξη "Η πόλη που θέλω" γίνεται για ακόμη μια φορά ουρά της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και της ευχόμαστε να τερματίσει στις προσεχείς εκλογές και πίσω από τους κομμουνιστές,  άλλωστε όποιος έχει ανάλογες λαϊκιστικές αντιλήψεις και πιστεύει σε ανεδαφικά αιτήματα δεν θα ψηφίσει Αραμπατζή αλλά κάποιον που διαχρονικά υπηρετεί καταστροφικές Ιδέες χωρίς εκπτώσεις! 

Ο τυχοδιωκτισμός του κ. Αραμπατζή θα κριθεί στις κάλπες του 2023 τότε που δεν θα τον σώσει ούτε η λατρεία του σε  δοτούς χουντικούς δήμαρχους ούτε "μαϊμού" αντιεξουσιαστές  που σίγουρα δεν έχουν καμία απήχηση σε οπαδούς κανενός δημοκρατικού κόμματος! 

Γιατί όπως γράψαμε και σε άλλη μας ανάρτηση είτε υπηρετείς την Αστική μας Δημοκρατία και παλεύεις να την διασώσεις και να την κάνεις καλύτερη είτε περνάς απέναντι συντάσσεσαι με τον "Ρουβίκωνα" και προσπαθείς να την ανατρέψεις στους δρόμους εκεί που οι πραγματικοί επαναστάτες αναμετρώνται με το σύστημα που δεν θέλουν. 
Το να θεωρείς πως θα ανατρέψεις τον καπιταλισμό μέσω εκλογών δεν είναι απλώς ανοησία αλλά καιροσκοπισμός αφού και η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ακολούθησε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μονοπάτι. 

"Μαγικές λύσεις" δεν υπάρχουν και δείχνει έλλειψη παντελώς σεβασμού στους νεκρούς της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ του ΟΣΕ να βγαίνεις και να κατηγορείς έναν ιδιώτη που σίγουρα δεν θα είχε ως υπάλληλο τον σταθμάρχη κ. Βασίλη Σαμαρά επειδή ήταν παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί μια κατάσταση στην οποία έμπλεξε για να πάρει μεγαλύτερη σύνταξη από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που όσο παραμένει αλώβητη τόσο θα δολοφονεί! 

Για ποια κέρδη λοιπόν μιλάει το ψήφισμα του δήμου μας; Για αυτά που δεν παράγει ΚΑΜΙΑ κρατική επιχείρηση ακόμα και όταν ήταν μονοπώλιο;  Μήπως ακόμα θεωρούν πως λεφτά υπάρχουν ; Μήπως δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ποια είναι η ποιότητα των δημοσίων υπαλλήλων μας ; Μήπως θεωρούν πως θα εκβιάζουν για πάντα κυβερνήσεις για να μην κάνουν το αυτονόητο; Ατύχησαν ακόμα και εάν οι ελληνικές κυβερνήσεις ήθελαν να διατηρήσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ αυτή θα πνιγεί μέσα στο ΑΙΜΑ που δημιουργεί με την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τραγωδίες και η οποία περιγράφεται στα παρακάτω βίντεο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: