ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Για την αποκατάσταση της αλήθειας .....

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

"Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά": Για την αποκατάσταση της αλήθειας .....


Για την αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να πληροφορήσουμε τους συμπολίτες μας τα πιο κάτω:
1. Η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) έφερε ένα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την τραγωδία του Τεμπών (και όχι ψήφισμα αλληλεγγύης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών, όπως ψευδά αναφέρουν κάποιοι).
2. Ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του ψηφίσματος συμφωνούσαμε, ζητήσαμε από την κα Τσατσούλη να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις προκειμένου να το ψηφίσουμε στο σύνολό του.
Όμως δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά μας...

3. Στο Δελτίο Τύπου της παράταξής μας της 4/3/2023 αναφέραμε συγκλονισμένοι ότι οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στους νέους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα αλλά και στις οικογένειες που δοκιμάζονται από τον αδόκητο θάνατο των παιδιών τους, ματαιώνοντας όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις πράγμα που δεν έκαναν άλλοι...

4. Αυτονόητες είναι οι διαχρονικές ευθύνες του πολιτικού συστήματος της χώρας μας και για αυτό η έρευνα θα πρέπει να προχωρήσει σε βάθος εκτός από τις ατομικές και στον ΟΣΕ, στις εταιρείες και γενικά χωρίς ταμπού οπουδήποτε αλλού χρειάζεται.

5. Οι ένοχοι θα πρέπει να βρεθούν, να λογοδοτήσουν & να τιμωρηθούν γιατί η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε άλλο.

6. Τις ημέρες αυτές των κηδειών και του βαρύτατου πένθους στη χώρα μας κάποιοι στην πόλη μας (χωρίς να ντρέπονται) παίζουν τα μικροπρεπή πολιτικά τους παιχνίδια απλά και μόνο για τη δημοσιότητα και για τους προσωπικούς τους σκοπούς.

 
7. Εμείς ως παράταξη δεν θα παίξουμε στις πλάτες των αδικοχαμένων παιδιών τον Β' γύρο των δημοτικών εκλογών, όπως επίσης δεν θα συμμετάσχουμε σε κανένα παιχνίδι εντυπώσεων.

Τέλος
8. Η υποκριτική εκμετάλλευση της μνήμης τους θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει και να αφήσουμε αυτές τις αθώες ψυχές να αναπαυθούν.
Αιωνία η μνήμη τους

Δελτίο Τύπου  "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: