ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το Notia.gr "σέβεται" τον κατάπτυστο Νόμο Ευάγγελου Βενιζέλου και το "αποδεικνύει" με το σημερινό του ρεπορτάζ!

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Το Notia.gr "σέβεται" τον κατάπτυστο Νόμο Ευάγγελου Βενιζέλου και το "αποδεικνύει" με το σημερινό του ρεπορτάζ!

 


"Φωτογραφίζει" τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιούπολης το Notia.gr αφού ο κατάπτυστος νόμος Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα και η ατολμία του να δεχθεί μια ποινή που δεν θα είναι και του "θανατά" τον "υποχρεώνει" να τηρεί μια στάση πολύ συνηθισμένη τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα ΜΜΕ. 


Όπως και στην περίπτωση του Αντιδημάρχου Αθηναίων κ. Τεντόμα που μετά από ανώνυμο ρεπορτάζ που μιλούσε για έλεγχο Αντιδημάρχου της Αθήνας στο Πόθεν Έσχες του βγήκε ο ίδιος και με ανακοίνωσή του ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ τι ακριβώς συμβαίνει. 

Έτσι για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στην περίπτωση του κ. Τεντόμα είχαμε την δική του εκδοχή για όσα διαδραματίζονται. Στην περίπτωση που αποκάλυψε το Notia.gr  είχαμε μόνο μια ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" μέσω της οποίας ο επικεφαλής της κ. Γαβριήλ Αραμπατζής μας έλεγε πως ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με την ρευματοκλοπή! ( το ρεπορτάζ του Notia.gr μιλούσε για επιχειρηματία και όχι φυσικά για δημόσιο υπάλληλο όπως είναι ο κος Αραμπατζής άρα δεν τον αφορούσε το ρεπορτάζ)  και η ανακοίνωση του βγήκε με μοναδικό σκοπό να πλήξει μια παράταξη της αντιπολίτευσης,  θεωρώντας προφανώς πως με αυτό τον τρόπο θα αποκόμιζε κάποιο πολιτικό όφελος,

Το σημερινό ρεπορτάζ του Notia.gr ( κάντε κλικ εδώ ) είναι περισσότερο κατατοπιστικό και έτσι δεν αναμένουμε από την παράταξη του κ. Αραμπατζή κάποια ανακοίνωση που να μας αναφέρει τις γνωστές ανοησίες για το "ισοπέδωμα" που είχε κάνει το συγκεκριμένο site σε γνωστό νομικό της πόλης μας όταν βγήκαν προς υποστήριξή του ως μη όφειλαν τοπικά ΜΜΕ και δημοτικές παρατάξεις που έτσι και αλλιώς έχουν κακή σχέση με αυτό που ονομάζεται ερευνητική δημοσιογραφία και ¨ξεβρακώνει" απατεώνες. 

Εμείς οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την αποκάλυψη του site Notia.gr και φυσικά έχουμε χρέος όσο ΣΙΩΠΟΥΝ οι ΕΝΟΧΟΙ εμείς να μην δημοσιεύσουμε από εδώ και πέρα καμία δράση τους για την πόλη μας. 

Δεν θα το κάνουν τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ που αφού θεωρούν πως με μισές αλήθειες και ψέματα μπορεί αυτή η πόλη να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ! 

Εμείς δεν το πιστεύουμε και εξακολουθούμε και στηρίζουμε όσους εάν και ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο από εμάς κάνουν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 

Υποκριτές Πασόκοι με τον κατάπτυστο νόμο του Βαγγελάκη σας και στις εθνικές και στις δημοτικές εκλογές έρχεται...... 

ΥΓ: Όσο κάποιοι θα "σπάνε το κεφάλι τους" για το ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης που για τον οποίο έχει υποβληθεί μήνυση για ρευματοκλοπή εμείς θα γελάμε! 


ΗΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: