ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης καλωσορίζει τον κ. Χρήστο Λαζαρίδη στην παράταξή του

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης καλωσορίζει τον κ. Χρήστο Λαζαρίδη στην παράταξή του


Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην παράταξή μας τον Χρήστο Λαζαρίδη. O Χρήστος, είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος έχει «τρέξει» πολύ στην μέχρι τώρα πορεία του, σε ό,τι αφορά το αθλητικό αλλά και το επαγγελματικό κομμάτι της ζωής του και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσει να κάνει συμμετέχοντας και στα κοινά.
Καλώς ήρθες Χρήστο, καλή επιτυχία!
Γιώργος Χατζηδάκης 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 


Σύντομο βιογραφικό Χρήστου Λαζαρίδη 

Γεννήθηκε το 1988. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Κόμη και έχει δύο παιδιά.
Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και έχει δύο ειδικότητες: α) Προσαρμοσμένη κινητική αγωγή και β) κολύμβηση.

Από το 2006 εργάζεται ως προπονητής κολύμβησης στο αγωνιστικό τμήμα του Πανιωνίου και ως προπονητής υδροθεραπείας σε άτομα με Αναπηρία.

Από το 2016 είναι Υπεύθυνος Προγράμματος σε όλες τις δομές του Σωματείου Αποκατάστασης & Ειδικής Αγωγής που λειτουργεί το ΚΔΑΠ-ΑμεΑ Ηλιούπολης «Παναγία Ευαγγελίστρια», την κοινωνική καφετέρια Sun City στο Δήμο Ηλιούπολης και στα KΔΗΦ-ΑμεΑ των Δήμων Αλίμου και Ελληνικού.

Υπήρξε πρωταθλητής κολύμβησης, κάτοχος τριών πανελληνίων ρεκόρ και το 2004 ως μέλος της Εθνικής Ομάδας πήρε την 6η θέση στα 1.500 μ. ελεύθερο στην Ολυμπιάδα Νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: