ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 14/3/2023)

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... ( 14/3/2023)


  •  Ευαισθησίες για τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα απέκτησαν ΞΑΦΝΙΚΑ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Κάνδηλα ενώ το 2019 όταν ήταν υποψήφιος με την παράταξη επικεφαλής δημοτικής παράταξης που πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο και δημοσιοποιήσαμε το θέμα απλώς ΣΙΩΠΗΣΕ. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ΣΙΩΠΟΥΝ και που προσπαθούν να εμφανίσουν μια διαφορετική εικόνα για την πόλη μας. Έτσι ενώ δεν είδαν τους τρεις και ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ κούκος στην εκδήλωση της παράταξης του κ. Αραμπατζή είδαν τους τρεις και ο Πούλος στην χθεσινή εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Βαμβίνη. "Ανακάλυψαν" εξαιρετικές σχέσεις του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου με τον νυν δήμαρχο λες και θα έπρεπε να μην μιλιούνται επειδή το υποδεικνύουν οι Φασίστες , δεν είπαν κουβέντα όπως αναμένονταν για τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ που θέλει ο κος Αραμπατζής να τιμήσει η πόλη μας (προεκλογικά θα ανεβάσουμε και την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο για να τσιμπήσει κανέναν ακροδεξιό ΨΗΦΟ) και αναφέρθηκαν υποτιμητικά σε δύο Αντιδημάρχους τους οποίους εκθείαζαν προεκλογικά το 2019 όταν και οδήγησαν τους πολλούς να αναζητήσουν το "νέο" στην παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. Για ακόμα μια φορά κάλυψαν τις πινακίδες του οχήματος που είναι παρκαρισμένο παράνομα  αφού ΣΤΟΧΟΣ και ΣΚΟΠΟΣ τους δεν είναι να βοηθήσουν την πόλη αλλά να δημιουργήσουν κλίμα έτσι ώστε οι πολλοί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να επιλέξουν έναν ακόμα χειρότερο δήμαρχο και από τον σημερινό!  Αυτοί προφανέστατα και δεν είδαν "φαντάσματα" χθες,  αφού τα έχουν μέσα στα ψηφοδέλτια της δημοτικής τους παράταξης που απευθύνεται σε ένα κοινό που ο κύκλος του έχει κλείσει με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας το 1974! Για να αναδείξουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε την παλιά μας ανάρτηση για την οποία αντί να βγουν και να παραδεχτούν το λάθος τους συνέχισαν ως να μην συμβαίνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ κάτι που προφανέστατα και είχε το κόστος του στις κάλπες του 2019. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την παλιά μας ανάρτηση. Το ρεπορτάζ είναι τον Μάιο του 2019 και τότε ο κος Κάνδηλας κατέβαινε για δεύτερη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου, Καμαρώστε τον και στην προεκλογική του κάρτα για να μην θυμηθούμε τι έγραφε προεκλογικά τους τους δραστήριους Πούλο και Σεφτελή που ξαφνικά έγιναν αντί για λύση του προβλήματος ,το ίδιο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

  • Επειδή από το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr μάθαμε ελάχιστα για την χθεσινή εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Βαμβίνη αναμένουμε υλικό από τις βιντεοσκοπημένες ομιλίες για να μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τι στο καλό πρεσβεύουν αφού η δική μας αποχώρηση (δες εδώ) δεν μας επιτρέπει να τοποθετηθούμε επί της ουσίας. Στο ρεπορτάζ διαβάσαμε πως τόσο ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου όσο και ο δημοσιογράφος κος Νίκος Υποφάντης που παρουσίασε την εκδήλωση τον προέτρεψαν να κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος κάτι το οποίο δεν απαντήθηκε στην χθεσινή πρώτη εκδήλωση του φόρουμ από τον κ. Βαμβίνη αφήνοντας σε αγωνία όσους δεν θα τον ήθελαν ως υποψήφιο δήμαρχο. Οι συνδημότες που παρακολούθησαν την χθεσινή εκδήλωση σύμφωνα με το ilioupolinews.gr ήταν περίπου 120 άτομα. Σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση έχουν ανέβει στο προαναφερόμενο site και εάν και εφόσον δοθεί στη δημοσιότητα η χθεσινή ομιλία του κ. Βαμβίνη θα σας την παρουσιάσουμε αφού όλη η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί. 

  • Εμείς εδώ πάντα γράφουμε ό,τι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ δεν θέλουν να μάθετε για αυτό και μας επισκέπτεστε ακόμα και σε περιόδους όπου οι αναρτήσεις μας είναι ελάχιστες. Ακόμα και εάν δεν κοινοποιούσαμε αναρτήσεις μας σε ομάδες του facebook θα κρατούσαμε ικανοποιητικό αριθμό αναγνωστών σε μια πόλη όπου έχουμε στεναχωρήσει (δικαιολογημένα για εμάς) πάρα πολλούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: