ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Fake προφίλ θεωρούν πως μπορούν να ασκούν κριτική ως "κουκουλοφόροι" και να εξυπηρετούν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη!

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Fake προφίλ θεωρούν πως μπορούν να ασκούν κριτική ως "κουκουλοφόροι" και να εξυπηρετούν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη!

 


Νωρίς άρχισαν τα ψεύτικα προφίλ του facebook την προεκλογική περίοδο εν όψει δημοτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο του 2023. 

Μετά τον Μπαρουτέα , έχουμε τώρα το παραπάνω προφίλ που έως αύριο θα γνωρίζουμε εάν έχει ταυτοποιηθεί σε κάποιο τηλέφωνο ειδάλλως θα πέσει. 

Παραπονείται και πως τον μπλοκάρει ο δήμαρχος της πόλης λες και είναι υποχρεωμένος να συνομιλεί διαδικτυακά με κάποιον ο οποίος δεν δίνει κανένα στοιχείο για την ταυτότητά του παρά ένα ονοματεπώνυμο που έχουν στην πόλη μας κάνα δύο συνδημότες μας που σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους δήλωσαν άγνοια για το "ρολογάτο" προφίλ. 

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το προφίλ αυτό και δεν ξέρουμε εάν το Notia.gr θα προχωρήσει στην μεγάλη αποκάλυψη του υποψηφίου δημάρχου που έκλεβε ρεύμα στην πόλη μας αλλά σίγουρα θα μάθουμε ποιος είναι ο συνδημότης μας που θεωρεί λογικό να του απαντάνε χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι. 

Κάποιοι από αυτούς που τον έχουν φίλο τους διαδικτυακά όπως παλιότερα είχαν και τον Μπαρουτέα , την Σπανάκη και ένα σωρό άλλους μας είπαν πως δεν τον γνωρίζουν. 

Ας ελπίσουμε πως κανένας από αυτούς δεν θα βρίσκεται πίσω από ένα προφίλ που δημιουργήθηκε για να δείξουν κάποιοι πως έχουν "ρεύμα" στην τοπική κοινωνία έστω στο facebook. 

Εάν και αυτή την φορά είναι το ίδιο άτομο με τον κ. Μπαρουτέα , αυτή την φορά δεν θα γλιτώσει την δημοσιοποίηση του πραγματικού του ονόματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: