ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια μεγάλη καμπάνια γνωριμίας των υποψηφίων της παράταξης "Φωτεινή πόλη" βρίσκεται σε εξέλιξη στα social media με σημείο αναφοράς την Ηλιούπολη

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Μια μεγάλη καμπάνια γνωριμίας των υποψηφίων της παράταξης "Φωτεινή πόλη" βρίσκεται σε εξέλιξη στα social media με σημείο αναφοράς την Ηλιούπολη


δύναμη της Ηλιούπολης είναι οι άνθρωποι της. Σε αυτούς ελπίζουμε. Σε αυτούς εμπιστευόμαστε τις προοπτικές αυτής της πόλης. Από αυτούς αντλούμε δύναμη, νέες ιδέες και αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιλογή των υποψηφίων για την "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη" αυτό ακριβώς επιδιώκει"

Αυτό το κείμενο συνοδεύει τα σύντομα βιογραφικά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης "Ηλιούπολη- Φωτεινή Πόλη" ( και αυτή με κεφαλαίο την γράφουν την λέξη πόλη , για να παραπέμπει στη Βασιλεύουσα και να παρασύρει αφελείς) και θεωρούμε πως αφού το βλέπουμε σχεδόν παντού στις ομάδες facebook της πόλης μας είναι μια επιτυχημένη πρώτη γνωριμία με συνδημότες μας που αποφάσισαν να συστρατευθούν με τον κ. Δημήτρη Ευαγγέλου στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης μας στις προσεχείς εκλογές. 

Επειδή οι δικές μας ομάδες όπως όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί δεν συμμετέχει σε αυτή την προβολή και για να μην είμαστε τόσο κομματικοί συνεισφέρουμε και εμείς με τρεις υποψηφιότητες συνδημοτών μας που θεωρούμε πως έχουν διαφορετικές κομματικές καταβολές.




Έχει και κάποιες γυναίκες η δημοτική παράταξη αυτή που τα βιογραφικά τους και όσα έχουν πετύχει στην επαγγελματική τους πορεία μας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Σίγουρα εμείς  για λόγους που όλες και όλοι γνωρίζουν ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ να ψηφίσουμε την παράταξη αυτή στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά θα σας παρουσιάσουμε οιαδήποτε υποψηφιότητα θεωρούμε εμείς αξιόλογη. 


ΥΓ: Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη εκδήλωση - παρουσίαση των 35 πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης και ο επικεφαλής της κος Δημήτρης Ευαγγέλου αποθανατίζεται από τον φωτογράφο που κάλυψε την εκδήλωση με την οικογένειά του.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: