ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αθανάσιος Μπίρλης: Ελπίζω σε μια νέα αρχή για την πόλη που αγαπώ - Και εμείς αλλά προς άλλη κατεύθυνση!

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αθανάσιος Μπίρλης: Ελπίζω σε μια νέα αρχή για την πόλη που αγαπώ - Και εμείς αλλά προς άλλη κατεύθυνση!


Ευχαριστώ για τις ευχές σας και  την συμπαράσταση σας. Σήμερα χειρουργήθηκα στο ισχίο (κάταγμα) και βλέπουμε.
Ευχαριστώ για τις δεκάδες ; αναρτήσεις σε όλη την Ελλάδα από πολλά μέσα κ εφημερίδες ιντερνετικές κ μη. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα για το κακό (ευτυχώς σε μένα)αυτό με εξοργίζει γιατί δεν εισακουστήκαμε ούτε εγώ ούτε το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου για θέματα που τα ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ.
Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν μετά την επίθεση την Αγγελίνα Μεθυμάκη τον Σταύρο Ελληνιάδη τον Χρήστο Σπηλιώτη φίλο κ γιατρό μου τον Γρηγόρη Μπουκουβάλα φίλο κ γιατρό μου
τον Μιχάλη Καριακλής τον Φώτη Παναγόπουλο τον Νίκο Χαλκό τον Βαγγέλη Κεφαλά τον Άρη Στεφανή τον Χρήστο Λαμπρόπουλο την Δέσποινα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ όλους τους γνωστούς κ αγνώστους που στάθηκαν συμπαραστάτες κ φυσικά την οικογένεια μου , τον Παντελή Φασόη ιδιαίτερα τον Σωτήρη Μπόλα ...τον ΜΑΡΙΝΟ ΜΠΑΣΟΥΡΗ που μου έκανε παρέα στο νοσοκομείο μέχρι αργά ,τον Άγγελο Δημητρόπουλο ...

Ελπίζω σε μια νέα αρχή για την πόλη που αγαπώ.



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Περιμέναμε την σύλληψη του δράστη της επίθεσης για να τοποθετηθούμε ως τοπικό ΜΜΕ , για όσα συνέβησαν προχθές το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, και την επίθεση  που δέχθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Αθανάσιος Μπίρλης  από "άγνωστο",  σε ένα σημείο με κάμερες ασφαλείας σε όλα σχεδόν τα πέριξ καταστήματα! 

Σε κάθε περίπτωση βρήκαμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ανάρτηση του προέδρου ( του ΕΣΗ εννοούμε μην πάει ο νους σας αλλού) και σκεφτήκαμε πως πρέπει να την δημοσιοποιήσουμε για να κινηθούν και οι διωκτικές αρχές πιο γρήγορα για να πατάξουν την εγκληματικότητα της πόλης μας.  

Την πραγματική εγκληματικότητα, και αυτή που βαραίνει ΑΡΝΗΤΙΚΑ την Ιστορία της πόλης μας και όχι φυσικά μια ψεύτικη Ιστορία που προσπαθούν να ξαναγράψουν όσοι επιθυμούν την επιστροφή στο χθες. 

Διαβάσαμε με προσοχή τις ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων και επειδή κάποιες δεν υπήρχαν την δεκαετία του 1990,  ας  κάνουν μια αναζήτηση στο google για να αναζητήσουν πληροφορίες για τις δολοφονίες , τις βομβιστικές επιθέσεις και τους πυροβολισμούς που έπεφταν στην πόλη μας χωρίς να αντιδρά καμία από τις παρατάξεις με εξαίρεση και τους το πιστώνουμε στα ΘΕΤΙΚΑ της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης. 

Θα πρέπει τέλος να καταλάβουν όλοι πως οι εποχές άλλαξαν και οι απειλές για "ψιλές" σε εκπροσώπους του τύπου από μέλη του ΕΣΗ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εκεί ή προχωράνε σε δολοφονίες όπως στην περίπτωση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που δεν έβλεπε την απόλυτη διαφθορά του μακαρίτη πλέον αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα που είχε φιλίες και στην πόλη μας ή ΣΙΩΠΑΣ. 

Απειλώντας το μόνο που καταφέρνεις είναι να προειδοποιείς τον στόχο σου, έτσι ώστε αυτός να ενημερώνει εγκαίρως αυτούς που πρέπει και που συνειδητά αφήνουν κάποιους "συνεργάτες" τους να χορεύουν έως ότου κάνουν το μοιραίο λάθος. 

Αυτά και ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Αθανάσιο Μπιρλή ας μην ανησυχεί για την πόλη που αγαπά, έχει ήδη αλλάξει σε θέματα εγκληματικότητας προς το καλύτερο ,εξαιτίας κυρίως υπηρεσιών που έχουν χαρτογραφήσει την εγκληματική δραστηριότητα των πάντων. 

Αυτοί δεν αδιαφόρησαν για τις ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ μέλους του Συλλόγου του και έτσι οι "ψιλές" δεν έπεσαν! 

Προεκλογική περίοδο είναι , σε κρίση οδεύουμε , η κοινή γνώμη αρέσκεται σε εντυπωσιακές κινήσεις και κάποιοι θα την πληρώσουν όχι άδικα,  για να φανεί πως η ΤΑΞΗ και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι πρωταρχικός στόχος μιας κυβέρνησης που έτσι και αλλιώς ψηφίζετε ως αντίβαρο στους "μπαχαλάκηδες"! 

Όχι όλους κάποιους τους "χρησιμοποιεί" για να φοβίσει τους "νοικοκυραίους" και τους "Κυρ Παντελήδες" της διπλανής πόρτας! Οι δημότες μας στην συντριπτική τους πλειοψηφία μας γνωρίζουν καλά όλες και όλους,  και επιλέγουν σε κάθε δημοτική εκλογική αναμέτρηση αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους καλύτερα. 

Έτσι όμως η πόλη δεν ΑΛΛΑΖΕΙ , και δεν θα αλλάξει και ΠΟΤΕ όσο οι πολλοί βρίσκονται στη ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Μας ξεπερνάει το γεγονός πως η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και ο σύλλογος Εμποροβιοτεχνών που εδρεύει και αυτός στην πόλη μας και έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για όσα πρεσβεύει δεν έχει βγάλει ΚΑΜΙΑ  ανακοίνωση για να καταδικάσει την αήθη επίθεση ενός "νταή" που προφανέστατα και επειδή έχει καθαρό ποινικό μητρώο διαφεύγει της σύλληψης έως τώρα!

Μιμήθηκε τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης που και αυτός όχι μόνο δεν μάζεψε τον "νταή" κ. Φώτη Παναγόπουλο που παραμένει μέλος του αλλά ο πρόεδρός του τον ευχαριστεί και ΔΗΜΟΣΙΑ για την συμπαράσταση μετά την επίθεση που δέχθηκε! Μάλλον κάτι δεν μας λέει σωστά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας και αναμένουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρχές για να τοποθετηθούμε . 
Έως τότε ας μην παρασύρονται δημοτικές παρατάξεις και εκτίθενται με ανακοινώσεις που γίνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους αφού ΠΟΤΕ δεν κάθισαν σοβαρά να συζητήσουν για ζητήματα σοβαρά που θα αναδείξουμε και προεκλογικά με την ελπίδα πως κάποιοι επιτέλους θα ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ! 



Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης που προχθές  κατέφυγε στις διωκτικές  αρχές για την επίθεση  στον πρόεδρό του κ. Αθανάσιο Μπίρλη ξέχασε να καταδικάσει το μέλος του! Και να ήταν μόνο αυτός καλά θα ήταν. Για να μην έχουν αυταπάτες τα αξιοσέβαστα μέλη του συλλόγου  τις έχουμε ενημερώσει εμείς με κάθε λεπτομέρεια , επειδή εμείς δεν θέλουμε να πεθάνουμε για κανέναν και καμία και φυσικά στεκόμαστε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ απέναντι στην ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που κυριαρχεί σε αυτή την πόλη. 

Θα τα πούμε και προεκλογικά πρώτα ο "ΘΕΟΣ" εάν και ο δικός μας δεν έχει σχέση με κανένα δόγμα! Άλλωστε οι Θεοί των δογμάτων δεν ασχολούνται και πολύ με την επίγεια ζωή μας αλλά με μια επουράνια για την οποία ουδείς μας έχει ασφαλείς πληροφορίες για να σας την περιγράψει! 

Σας την περιγράφουν οι εκπρόσωποι των διαφόρων δογμάτων,  κάποιοι κηρύσσοντας την Αγάπη και κάποιοι άλλοι καλώντας σας σε "Ιερούς πολέμους"! Το δικό μας δόγμα αποτελεί ενδιάμεση εκδοχή,  αφού οι Ορθοδοξοταλιμπάν βλέπουν τον Σατανά στο πρόσωπο του Πάπα! Δεν βαριέσαι ακόμα και στο δόγμα η χώρα μας παραμένει εγκλωβισμένη στη Βάρβαρη Ανατολή , σε έναν κόσμο που οτιδήποτε προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι συνυφασμένο με τη Δύση και τον Πολιτισμό της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: