ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προεκλογικά ο επικεφαλής μας παραιτήθηκε για την "αντιδημοκρατικότητα" του δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου μετεκλογικά είδαμε πως δέχεται τις υποδείξεις μας και λειτουργεί δημοκρατικά!

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Προεκλογικά ο επικεφαλής μας παραιτήθηκε για την "αντιδημοκρατικότητα" του δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου μετεκλογικά είδαμε πως δέχεται τις υποδείξεις μας και λειτουργεί δημοκρατικά!

Δεν διαγράφηκε τότε ο κος Μιχάλης Κουρής μετά από αυτή την τοποθέτηση που σαφέστατα "εκθέτει" την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που και εμείς το 2014 είχαμε ψηφίσει στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.  Φτάσαμε στο 2019 όπου οι πολλοί αποφάσισαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλες και όλους μας. 

Από την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αποχώρησαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο αείμνηστος συναγωνιστής κ. Δημήτρης Παρράς και μαζί και εμείς που και το 2014 θεωρούσαμε πως τα αίτια της αποχώρησης ενός ιστορικού στελέχους της κεντροδεξιάς της πόλης μας όπως του κ. Ευσταθίου ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι η "αυταρχικότητα" ενός δημάρχου αλλά να συζητηθεί διεξοδικά πως από το ΟΛΟΙ μαζί του 2006 φτάσαμε στο 2014 να κατέβουμε ως κεντροδεξιά διασπασμένοι σε τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις. 

Δεν έγινε αυτός ο δημόσιος ΔΙΑΛΟΓΟΣ δήθεν για να μην αναμοχλεύουμε το παρελθόν αλλά παρατάξεις που κρύβουν όσα τους οδήγησαν στην ήττα του 2010 για εμάς είναι σαφές πως δεν θα είχαν και μέλλον! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή εμείς δεν επιθυμούμε να δούμε ακόμα εάν κεντροαριστερό δήμαρχο που θα προκύψει από τις κάλπες του 2023 ,εάν πάμε στα δύο κομμάτια ή στα τρία είναι καιρός να μας εξηγήσουν όσοι θεωρούν πως εκπροσωπούν την ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ της πόλης μας τι είναι αυτά που τους χωρίζουν και γιατί απέτυχαν ΟΛΟΙ μαζί την τετραετία που διοίκησαν να βάλουν τα θεμέλια για μια νέα αρχή σε όσα ταλανίζουν την πόλη μας. 

Η πρώτη που "πήδηξε" από το καράβι της διοίκησης Αναγνώστου ήταν η κα Πίκουλα αλλά για εμάς οι αιτίες των διαχρονικών ηττών της κεντροδεξιάς της πόλης μας έχουν βαθύτερες ρίζες πριν την μεταπολίτευση και έως το καταλάβουν όσοι ευελπιστούν να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, οι ΝΙΚΕΣ θα παραμένουν μακριά. 

Σε αυτή την πόλη άλλωστε όλοι οι πρώην δήμαρχοι ήταν "καλοί", αλλά παρόλα αυτά βρισκόμαστε σε αυτά τα χάλια. 

Θα κάνουν σε όλους αγάλματα αφού ξεκίνησαν από τον χειρότερο όλων ,τον κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή να μας το θυμηθείτε.  Άλλωστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ για εμάς σε σχέση με το παρελθόν η σημερινή διοίκηση είναι περισσότερο δημοκρατική και αποτελεσματική από όσους ενώ δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν , και  παρέδωσαν "αγκάθια" για τα οποία οι  υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις έχουν ταυτόσημη ΘΕΣΗ. 

Και αναφερόμαστε για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ για την οποία σας έχουμε επανειλημμένα εξηγήσει τι έχει συμβεί , όπως και για θέματα όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ της πόλης , το ΠΡΑΣΙΝΟ το ΚΥΤ Υμηττού και την λεωφόρο Κατεχάκη που κάποιοι μη βλέποντας μπροστά την χάραξαν να διχοτομεί την πόλη και όχι να περνάει πάνω από αυτήν,  και μέσα από την Β' Ζώνη Υμηττού. 

Δεν μπορέσαμε να πείσουμε ούτε τον κ. Αραμπατζή αλλά ούτε και τον κ. Ευσταθίου πως χωρίς ξεκάθαρες ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ενναλακτική για την διοίκηση του δήμου μας δεν υπάρχει,  και ενδεχομένως να μην μπορούμε να πείσουμε και κάποιον επόμενο. 

Άλλωστε ό,τι υλοποιήθηκε την περίοδο της διοίκησης του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου ήταν μακριά από την δική μας ατζέντα ,και εάν ήμασταν μέλος μιας διοίκησης που είχε δώσει θέση συμβούλου σε έναν δοτό δήμαρχο της χούντας σίγουρα θα αποχωρούσαμε για σοβαρούς λόγους και όχι για αστειότητες περί "αντιδημοκρατικότητας" των πολιτικών μας αντιπάλων. 

Η πόλη αλλά και η χώρα μας δεν πρόκειται να αλλάξει,  όσο κάτω από το άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου στέκονται για να αποδώσουν τιμές όσοι ήταν μαζί της στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας και όσοι την περίοδο 1946-1949 πολέμησαν και έδωσαν το ΑΙΜΑ τους για να μην ζήσουμε στους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" που ονειρεύονταν η "ηρωίδα". 

Γιατί προφανέστατα και η ΕΠΟΝ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια ακόμα οργάνωση με κομμουνιστική ιδεολογία που αντιμάχονταν τον ΜΑΥΡΟ φασισμό για να επικρατήσει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ο δικός της. 

Και είναι τεράστια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να θεωρείς πως ξεγελάς και κάποιους, όταν συνωστίζεσαι κάτω από ένα άγαλμα για να αποδώσεις ΤΙΜΕΣ σε όσους δολοφόνησαν περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες παρά Γερμανούς κατά την διάρκεια της δράσης τους. 

Γιατί μην έχετε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ,  και οι "Κασιδιάρηδες" με τις σβάστικες στα μπράτσα παίρνουν "τροφή" και έχουν λόγο ύπαρξης από τα θύματα που δημιούργησαν αυτοί που ανεμίζουν σήμερα σφυροδρέπανα,  νέμονται τα αγαθά του καπιταλισμού αλλά ταυτόχρονα παλεύουν δήθεν  για να τον ανατρέψουν,  ονειρευόμενοι μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ όπου θα επικρατεί ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Όσοι μας θεωρούν ηλίθιους ώστε να παλεύουμε για την ΦΙΜΩΣΗ μας προφανώς και μας μέτρησαν ΛΑΘΟΣ! ΜΜΕ με δικαίωμα άποψης επιβιώνουν και υπάρχουν μόνο σε Αστικές Δημοκρατίες και για εμάς είναι παραλογισμός να υμνούμε και να τιμούμε όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες θεσμούς με ΛΑΟΚΡΑΤΙΕΣ όπου επικρατεί μια φαιδρή εκδοχή των όσων διαδραματίζονται στους δρόμους αυτή την περίοδο από "αγανακτισμένους" φασίστες. 

Υπομονή ας κάνουν,  έως τις κάλπες δεν χρειάζεται να μας δείξουν τον "πόνο" τους καταστρέφοντας καταστήματα και καίγοντας την μισή Αθήνα οι "αλληλέγγυοι" που τάχα θέλουν να οικοδομήσουν έναν καλύτερο κόσμο ζητώντας να μην τιμωρηθεί ένας σταθμάρχης που υπηρετεί για εμάς όσο κανένας άλλος αυτό που πραγματικά είναι η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

Ανεύθυνη και κυρίως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ! 

ΥΓ: Υπάρχουν παρατάξεις της πόλης που δεν διαγράφουν κανέναν και για τίποτα στο αποτυχημένο δόγμα που τελικά τους οδηγεί στο να τους χάσουν αργότερα  αφού αποχωρούν από μόνοι τους. Γιατί εάν είχε διαγράψει μερικούς από την παράταξή του ο κος Γιάννης Αναγνώστου όταν είχε την ευθύνη του δήμου , σήμερα ίσως να ήταν ακόμα δήμαρχος! Άλλωστε δεν μπορεί στις ΗΤΤΕΣ να φταίει μόνο ένας και στις ΝΙΚΕΣ να είναι πολλοί αυτοί που τις έφεραν. Η ευθύνη είναι συνολική και για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως όποιος διαφωνεί σε σημαντικά θέματα με την παράταξη ή το κόμμα στο οποίο με δική του βούληση είναι ενταγμένος αποχωρεί! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: