ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καμία ΑΝΟΧΗ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Καμία ΑΝΟΧΗ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

 


Κάνουν καθιστική διαμαρτυρία οι κομμουνιστές της πόλης ,για την ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ που δημιούργησε η αποτυχημένη ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ που δημιουργεί εκτός από ΔΙΑΦΘΟΡΑ ,ενίοτε και θύματα. 

Έτσι σωματεία που πρόσκεινται στο ΚΚΕ με αρωγούς όσους σας ταϊζουν σανό εδώ και δεκαετίες διοργανώνουν καθιστική διαμαρτυρία ,όπου θα συμμετέχουν οι συνήθεις ύποπτοι "επαναστάτες". 

Σε λίγο καιρό στις κάλπες θα συντριβούν και πάλι, όσοι αποζητούν να αναστήσουν φαντάσματα του παρελθόντος, σε μια πόλη που έχει πληρώσει βαρύτατο τίμημα από τις απόψεις και τις πολιτικές που δημιουργούν ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. 

Μην λείψει κανείς από την εκδήλωση και δεν πέσει η "χούντα" Μητσοτάκη για να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας οι κατσαπλιάδες κρατικοδίαιτοι! 

Τώρα πως φαντάζονται οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ πως μπορούν να γίνουν η ΦΩΝΗ όσων σκοτώθηκαν στα Τέμπη από την εγκληματική αδιαφορία των απομειναρίων της  ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας δεν γνωρίζουμε. 

Καμία ΑΝΟΧΗ στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ που εκπαιδεύει Σταθμάρχες που  αποζητούν μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις. 

Η προφυλάκιση του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ εξόργισε φαίνεται όσους θεωρούν λογικό να χρεώνουν τα εγκλήματα τους στην εκάστοτε κυβέρνηση που στο ΜΟΝΟ που φταίει είναι πως δεν ιδιωτικοποίησε τα πάντα μπας και γλιτώσουμε από όσους θυμήθηκαν μετά το πολύνεκρο δυστύχημα να διαμαρτυρηθούν για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού έτσι ώστε να μην έχει άγχος κανένας για την θεσούλα του και να μπορεί πιο άνετα να αποζητά ηλεκτρονικά μέσα που δεν υπάρχουν πουθενά όπου επικράτησαν οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: