ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περήφανα ΘΑ παρελάσουν και φέτος στο "καρναβάλι" όσων δήθεν τιμούν τις εθνικές επετείους

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Περήφανα ΘΑ παρελάσουν και φέτος στο "καρναβάλι" όσων δήθεν τιμούν τις εθνικές επετείους

 


Το γεγονός πως πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν γίνονται μαθητικές παρελάσεις για να "τιμηθούν" εθνικές εορτές δεν πτοεί την εδώ ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας. Ροζ , γαλάζια ή πράσινη παραμένει το ίδιο γραφική όσο και επί "Εθνοσωτηρίου" για να μην θυμηθούμε τα καρναβάλια της ΕΟΝ και τον μεγάλο "ηγέτη" Ιωάννη Μεταξά που υπήρξε ένας δικτάτορας τύπου Άσαντ γιατί κανέναν ιστορικό δεν πείθει η "μεταμέλειά" του στο να σταθεί μαζί με τους Βρετανούς στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Άλλωστε που αλλού θα παρελάσουν τα καρναβάλια των δήθεν αντιστασιακών που ούτε την στρατιωτική τους θητεία δεν έχουν υπηρετήσει; 

Που θα αναδειχθούν οι "ήρωες" που συμμετείχαν σε "κυβερνήσεις" του Βουνού ή πως θα τιμηθούν όσοι πολέμησαν τον ΜΑΥΡΟ φασισμό για να εγκαθιδρύσουν τον κόκκινο; 

Το γεγονός πως παρελάσουν σαν να περπατάνε ή πως κρατούν εθνικά σύμβολα που έτσι και αλλιώς είναι χρόνια απαξιωμένα στη συνείδηση των πολλών δεν τους προβληματίζει καν. 

Αρκεί να γίνονται παρελάσεις και να ακούγονται ομιλίες όπου σε αυτή την τιμητική τους έχουν οι αναφορές των "προσκυνημένων" που τάχα πολέμησαν για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας μας! 

Αυτή που αναζητούν ακόμα ΜΑΥΡΟΙ και ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες που δίνουν το βροντερό παρών σε καρναβάλια που απαξιώνουν κάθε έννοια εθνικισμού και υπηρετούν πατριδοκάπηλους. 

Καταργείστε επιτέλους τις μαθητικές παρελάσεις,  αρκετά έχετε ξεφτιλίσει τα εθνικά σύμβολα που έτσι και αλλιώς τα χρησιμοποιούν οι πάντες για τις στολές τους. Από επίορκους τσέους έως "Φλώρους" που τάχα φαντασιώνονται "Βασιλεύουσες".  

Δεν έχει κανένα νόημα το να βλέπουμε να παρελάσουν φαντάσματα του παρελθόντος,  που προσπαθούν να μας πείσουν για τον πατριωτισμό τους. 

Βαρεθήκαμε να αποδίδουμε τιμές σε ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ που θυμήθηκαν με καθυστέρηση τεσσάρων αιώνων πως πρέπει να σταματήσουν τον συγχρωτισμό τους με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ μόλις τους αύξησαν τα χαράτσια θυμήθηκαν την πατρίδα παίζοντας όμως για δεκαετίες τους "κλέφτες" σε μια παρτίδα που ό,τι και εάν σας λένε κερδήθηκε από τους συμμάχους μας και όχι από αγάπη για την πατρίδα. 

Ποια πατρίδα άλλωστε; Αυτή που ακόμα και σήμερα δεν κατανοεί πως εδώ γεννήθηκε ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ; Αυτή που υβρίζει την Δύση και θεωρεί λογικό να συγκρίνεται ο δικός της πολιτισμός με τους κάθε λογής "Ταλιμπάν"; 

Εντάξει εάν κάποιος πατριώτης μας βγει και παιδοβιαστής δεν υπάρχει θέμα , άλλωστε ο πατριωτισμός υπήρξε πάντα το τελευταίο καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ. Στο δρόμου του ΆΡΗ τρώγοντας ΣΟΥΣΙ και ΧΑΒΙΑΡΙ λοιπόν σε μια πόλη όπου "εξοργίζεται" για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ του γείτονα αλλά ΠΟΤΕ για την δική της. 

Τώρα που η σχολή πολεμικών τεχνών ήταν ιδιωτική άρχισαν να βγαίνουν ανακοινώσεις ,για τον καθηγητή - παιδεραστή γυμνασίου της πόλης μας δεν έπιασε ο πόνος τις "πουτάνες" παρόλο που στον "αθώο" καθηγητή έχουν απορριφθεί ήδη μερικές αιτήσεις αποφυλάκισης,

Μην μπλέκεται την υπόθεση αυτή με την περίπτωση της 19χρονης που γύριζε ταινίες ερωτικού περιεχομένου δεν έχει σχέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: