ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επικοινωνιακά και μόνο αναφέρεις το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης αφού "Ο Λούκουμος" είναι εδώ και χρόνια ένα "στέκι της πόλης" που επισκέπτονται οι πάντες!

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Επικοινωνιακά και μόνο αναφέρεις το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης αφού "Ο Λούκουμος" είναι εδώ και χρόνια ένα "στέκι της πόλης" που επισκέπτονται οι πάντες!

 


Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στον κ. Χρήστο Μάνο ένα νέο και παιδί της πόλης μας με καλό βιογραφικό που μένει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. 

Η οικογενειακή επιχείρηση είναι το γνωστό καφέ- μπαρ "Λούκουμος" που εκεί συναντάς στελέχη όλων των δημοτικών παρατάξεων της πόλης ,και φυσικά δημότες μας από διάφορους πολιτικούς χώρους.  Με μια απλή αναζήτηση βρίσκεις δεκάδες αναρτήσεις σε τοπικά αλλά και μεγάλα ΜΜΕ για μια τοπική επιχείρηση που έχει εδώ και καιρό ξεπεράσει τα στενά όρια της πόλης μας. 

Η επιχείρηση χτίστηκε από τον μηδέν και με κόπο από τον πατέρα του εικονιζόμενου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Διονύση Μάνο αντιμετωπίζοντας εχθρικές πολιτικές από όσους ιδεοληπτικά "ποινικοποιούν" την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, και βάζουν εμπόδια σε νέους επιχειρηματίες. 


Έτσι μας προξένησε εντύπωση το γεγονός πως ο συντάκτης αναφέρει απλώς "οικογενειακή επιχείρηση" αποφεύγοντας να αναγράψει το όνομά της αφού και ας παρεξηγηθούμε ο κος Μάνος είναι περισσότερο γνωστός σε αυτή την πόλη από τον ίδιο τον επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" που έξυπνα πέτυχε  να έχει στον συνδυασμό του έναν νέο μορφωμένο όπου ο πατέρας του έχει δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση σε μια πόλη όπου τα "αγκάθια" ήταν και είναι πάντα πολλά. 

Ας μην θεωρήσει κανείς πως επειδή ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός σε αυτή την πόλη επειδή είχε κάνει focus στη δουλειά του και τον αθλητισμό που υπηρετεί δεν έχει τύχη στις προσεχείς δημοτικές κάλπες . 

Από μας δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός πως ήδη τρέχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ διαφημιστική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , πως κοντεύει να ενταχθεί όλος ο ΓΣΗ στα ψηφοδέλτια της παράταξης του και κυρίως πως στο ψηφοδέλτιό του βρίσκεις ανθρώπους που εσύ θα επιθυμούσες να βρίσκονται σε ένα άλλο ψηφοδέλτιο!

Αυτό το τοπικό ΜΜΕ έχει αναπτύξει εδώ και μια δεκαετία την δική του ατζέντα σε όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης και δεν τρέφει καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως οι συνδημότες μας ΑΞΙΖΟΥΝ καλύτερες διοικήσεις από αυτές που είχαν. 

Τα προβλήματα των καταστηματαρχών της πόλης μας έχουν "αναλυθεί" σε κάθε "άρχοντα" αυτής της πόλης που έχει επισκεφθεί τον "ΛΟΥΚΟΥΜΟ" από τον κ. Διονύση Μάνο που τα έχει ζήσει στο "πετσί" του. 

Έτσι εμάς μας προβληματίζει το γεγονός πως μέλος της οικογένειάς του θα δώσει την μάχη των δημοτικών εκλογών μέσα από τις τάξεις της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και όσοι "απροβλημάτιστοι" αναμένουν χαλαρά να ολοκληρωθούν οι βουλευτικές εκλογές για να αποφασίσουν εάν θα ενδιαφερθούν για το "καλό" αυτής της πόλης από κοινού ή ο καθένας από το δικό του ΜΙΚΡΟ "μαγαζάκι" ας μην μας θεωρούν αφελείς πως θα πάμε ακόμα και να ψηφίσουμε ανθρώπους που επί 40 χρόνια τώρα τιμούν τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ και έχουν ως πρότυπά τους δημάρχους όπως ο Δημήτρης Κιντής που θαύμαζε τον Χότζα της Αλβανίας!

Αυτά δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο ,φανταζόμαστε πως το δικό μας "μήνυμα" το έχουν ήδη πάρει όσοι εμμένουν στο να μας ταλαιπωρούν και παρακαλάνε να απαλλαγούν από την δική μας διαδικτυακή παρουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: