ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" συντονιστής προεκλογικού αγώνα για τον Νομό Αργολίδας τοποθετήθηκε ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" συντονιστής προεκλογικού αγώνα για τον Νομό Αργολίδας τοποθετήθηκε ο συνδημότης μας κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπογράφει ο συνάδελφος Θανάσης Φουσκίδης για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ κος Νίκος Χαρδαλιάς με τη συνδρομή του αναπληρωτή Χριστόφορου Μπουτσικάκη προχωρούν στο επόμενο στάδιο της δομής της ΝΔ με χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές με απλή αναλογική το διάστημα 14-28 Μαίου. 

59 στελέχη λαμβάνουν κρίσιμο ρόλο στην οργανωτική δομή της προεκλογικής εκστρατείας ανά Νομό και ανάμεσα τους και ο συνδημότης μας και πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος.  Ο κος Γιαννόπουλος έχει τοποθετηθεί στο Νομό Αργολίδας 




Ευχόμαστε στον συνδημότη μας κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο  κάθε επιτυχία και φυσικά είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες της Ηλιούπολης ,  πως ανάμεσα στους 59 που έχουν αναλάβει από το κόμμα μια τέτοια κομβική θέση  ευθύνη συντονισμού  ενόψει των βουλευτικών εκλογών είναι και ένας συνδημότης μας.

Πριν μερικούς μήνες κάποιοι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας ήθελαν ανάμεσα σε άλλα στελέχη που τάχα δεν πρέπει να έχουν γνώμη για τα κοινά και δη όσα αφορούν την κεντροδεξιά της πόλης,  να "αποστρατεύσουν" και τον κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο, όμως όπως βλέπουν το κόμμα της ΝΔ εκτιμά τους αγώνες του,  και του αναθέτει μια τόσο υπεύθυνη θέση. 

Κάτι περισσότερο θα ξέρουν από όσους διατηρούν τοπικά ΜΜΕ εχθρικά προς τη ΝΔ,  και διαφημίζουν οτιδήποτε άλλο εκτός από τις θέσεις της. Ελπίζουμε να διαβάσουν το σχετικό  ρεπορτάζ και να μην χάσουν την "είδηση" που αφορά  την πόλη μας , όπως έχουν "χάσει" δεκάδες άλλα. 

Το μόνο που δεν χάνουν είναι οι εκδηλώσεις άλλων κομματικών χώρων και φυσικά δεν παύουν να έχουν  θετικές αναφορές σε όσους σε μερικές εβδομάδες θα βρούμε απέναντί μας , να προπαγανδίζουν για ακόμη μια φορά τις αυταπάτες τους. 

Την είδηση θα βρείτε μόνο σε εμάς , αφού προφανώς κάποιοι αρέσκονται να προπαγανδίζουν τις θέσεις που αναλαμβάνουν στελέχη άλλων κομματικών χώρων με αναφορά στην πόλη μας! Για τον κ.  Παρασκευά Γιαννόπουλο θα ενδιαφερθούν άλλωστε οι συνοδοιπόροι του Τρεμόπουλου!

Τους αφήνουμε να συνεχίσουν την "επανάστασή" τους και τους δίνουμε ραντεβού τον Οκτώβριο μετά την επικράτηση της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές!  

Ελπίζουμε πως έως τότε θα έχουν κατανοήσει πως για το ποιος θα είναι υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος πρέπει να αποφασίσουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ουδείς άλλος. Εάν έχουν απήχηση σε άλλους χώρους και δεν τους είναι αρκετό το 35% της ΝΔ στην πόλη μας τότε τι να πούμε διαβάζουν με λάθος τρόπο μια πραγματικότητα που λέει πως δεν μας χρειάζεται ούτε μισή κεντροαριστερή ψήφος για να περάσουμε στο δεύτερο γύρο. 

Μετά βλέπουμε...... 

ΥΓ: Έως τις δημοτικές εκλογές του 2023 προλαβαίνουν να κάνουν αποδεκτή την πρόταση μας που λέει πως ΜΟΝΟ τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης πρέπει να αποφασίσουν για το ποιος θα είναι κεντροδεξιός υποψήφιος της ΝΔ και ΟΥΔΕΙΣ άλλος. Μια πρόταση που ασφαλώς θα χαροποιούσε όλους τους ενεργούς και γραμμένους στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας αλλά όχι τους ενεργούς φασίστες που έτσι και αλλιώς θεωρούν λογικό για τον κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο να αποφασίσουν οι Δριμυλήδες , οι Τσοπόκηδες , οι Ραβάνηδες και εν τέλει να καταντήσουν και οι δικές μας παρατάξεις όπως αυτή που κατηγορούν και διοικεί τον δήμο μας. Γιατί και στα ψηφοδέλτια του κ. Χατζηδάκη θα υπάρχουν αρκετοί κεντροδεξιοί συνδημότες μας το θέμα όμως πάντα είναι προς το που θα πλεύσει το καράβι- δήμος! Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε όποιον αποφασίσουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και εάν αυτό το θεωρούν υπερβολή ακόμα και όποιον υποδείξουν τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ψηφίζοντας ανάμεσα σε όσους δηλώσουν παρών για την θέση υποψηφίου δημάρχου. Το να πάω εγώ και να ψηφίσω παράταξη που φιλοξενεί οικολόγους και Συριζαίους δεν θα συμβεί ποτέ εάν θέτουν το ηλίθιο δόγμα πάνω από χρώματα και κόμματα θα οδηγήσουν χιλιάδες Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν υποψηφίους κεντροδεξιούς που κατεβαίνουν σε κεντροαριστερές παρατάξεις. Εάν σε αυτές τις εκλογές επιλέγαμε ικανούς κεντροδεξιούς υποψηφίους θα μπορούσαμε να σας υποδείξουμε από τέσσερις τουλάχιστον δημοτικές παρατάξεις! Μέχρι τα γενέθλιά μας εμείς θα έχουμε δηλώσει με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε και κυρίως γιατί! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: