ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν πως δεν έχουν ΤΣΙΠΑ Αραμπατζής και Ευαγγέλου!

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν πως δεν έχουν ΤΣΙΠΑ Αραμπατζής και Ευαγγέλου!

 

Το φιλότιμο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥ- Πόλις- Ανθρώπινη πόλη" διαφημίζουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Κάνδηλα αφού όπως διαβάζετε παρακάτω τους ξέφυγε ένα ω που χρειάζεται για να βγει νόημα. Επειδή ανέβαλε προγραμματισμένη εκδήλωση μιας παράταξης που διαλύεται αφού ο κος Παπαδάτος δεν δείχνει ικανός να συγκρατήσει πολλά μέλη της μέχρι πρότινος. 

Τσίπα και φιλότιμο δεν έχουν για τον κ. Κάνδηλα οι δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που κάνουν εκδηλώσεις αύριο στην πόλη μας. Διαφημίζουν επίσης και το "φιλότιμο" της ΕΟΔΠΗ που δεν συμμετέχει σε εκδήλωση του δήμου μας με θέμα την οδική ασφάλεια! 

Στόχος της ανάρτησης φυσικά που εκθειάζει τον στερούμενο αρχηγικές ικανότητες κ. Παπαδάτο ήταν ο κος Βαμβίνης που ΑΚΥΡΩΣΕ την εκδήλωση του αυτοδιοικητικού φόρουμ του για μια εβδομάδα. 

Για εμάς πάντως δεν αποτελεί ένδειξη σεβασμού καμία αναβολή εκδήλωσης πόσο μάλλον οι απεργίες κρατιστών που οδηγούν σε τέτοια δυστυχήματα μη δεχόμενοι την αυτονόητη αξιολόγηση τους. 

Είναι τόσο ιδεοληπτικοί που κάνουν διαμαρτυρίες έξω από τα γραφεία της Ιταλικής Εταιρίας που δεν έχει καμία ευθύνη για τους σταθμάρχες οι οποίοι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ υπάλληλοι του κρατικού δυστυχώς ακόμα ΟΣΕ. 

Σε κάθε περίπτωση η ΜΟΝΑΔΙΚΗ περίπτωση για να μην έχουμε και στο μέλλον ίδια δυστυχήματα είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΙΗΣΗ των πάντων και κυρίως η επιλογή των υπαλλήλων να γίνεται από τον ιδιώτη και όχι από όσους όσα ηλεκτρονικά μέσα και να τους βάλεις θα εξακολουθήσουν να μην τα παρακολουθούν. 

Ο ιδιώτης θα γνώριζε πως ένα τέτοιο δυστύχημα θα οδηγούσε σε κλείσιμο της εταιρίας υπό το βάρος των αποζημιώσεων που θα πλήρωνε στους συγγενείς των θυμάτων. 

Τώρα εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν από το ΔΗΜΟΣΙΟ και θα πληρωθούν και από όσους ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την διατήρηση μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που απεργεί θέλοντας όχι να σώσει τις ζωές μας αλλά τα κεκτημένα τους που ας το γνωρίζουν πως σε λίγα χρόνια θα αποτελούν παρελθόν και για την τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ευρώπης! 

Το να χαϊδεύουμε τον κρατισμό θεωρώντας πως δεν είναι συνυφασμένος με τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ στη χώρα μας είναι μια ΑΥΤΑΠΑΤΗ που έχουν ΜΟΝΟ οι βολεμένοι! 

Οι εκδηλώσεις που γίνονται προφανέστατα και θα τιμήσουν ή θα κοροϊδέψουν τους συγγενείς των θυμάτων από τις θέσεις αυτών που τις διοργανώνουν. 

Τέλος για ακόμη μια ΦΟΡΑ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ παραπληροφορούν τους ατυχείς δημότες μας που τους διαβάζουν ενώ έχει ήδη μετατεθεί για τις 13 Μαρτίου η εκδήλωση του συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη αντί να τον επαινέσουν έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να του λένε Ντροπή την στιγμή που δεν λένε κουβέντα για εκδηλώσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων " Η πόλη που θέλω" και "Φωτεινή πόλη" 

Πόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και πόσο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ακόμα από τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και τον κ. Κάνδηλα; Υπομονή όπως και το 2019 έτσι και το 2023 αμέσως μετά τις κάλπες θα πάρουν από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας την πρέπουσα απάντηση. 

Και μπορεί το 2019 να μην τους πέρασε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών ο αγαπημένος τους Τάσος όμως το 2023 τα ποσοστά που θα λάβει ο "εκλεκτός" τους πλέον ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ! 

Σε κάθε περίπτωση είναι πιο πιθανό ένας κεντροδεξιός να ψηφίσει π.χ τον κ. Ευαγγέλου παρά τον έτσι και αλλιώς εκτός δεύτερου γύρου κ. Αραμπατζή του 5%-7% ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: