ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ ενωμένο "δυνατό" ισχυρίζονται κάποιοι αλλά οι βουλευτικές κάλπες θα τους απαλλάξουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ από αυτές τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι εδώ ενωμένο "δυνατό" ισχυρίζονται κάποιοι αλλά οι βουλευτικές κάλπες θα τους απαλλάξουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ από αυτές τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!


Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η προτίμηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον δήμο μας. Άλλωστε το μονοψήφιο ΠΑ.ΣΟ.Κ σίγουρα θα παραμείνει ο "φτωχός" συγγενής και μετά και τις βουλευτικές κάλπες του 2023.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές η επιλογή της κα Γεννηματά ίσως να ήταν και ο σημερινός μας δήμαρχος,  εάν ζούσε σήμερα φανταζόμαστε πως δεν θα ήταν και ιδιαίτερα περήφανη για τον αριστίνδην σύνεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Το κόμμα που φέρει την μεγαλύτερη ΕΥΘΥΝΗ για την χρεοκοπία της πατρίδας μας φυσικά και δεν είναι ελκυστικό για τους πολλούς,  που έχουν αντιληφθεί πως οι "μέρες ΠΑ.ΣΟ.Κ" είναι η κύρια αιτία για την σημερινή μας κατάντια. 

Η φοβική ΝΔ δείχνει να μην έχει επιλογή για τις δημοτικές κάλπες του 2023 στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης ενώ για μια σειρά δήμων αδιαφορεί διαχρονικά ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας! 

Πάντως σε κάθε περίπτωση κανέναν δεν θα σώσουν οι φωτογραφίες με Κωνσταντάτο και Τσαπαρλή και καλό θα ήταν στην Πειραιώς να αντιληφθούν πως για μια σειρά δήμων τα ποσοστά που θα λάβουν στις βουλευτικές κάλπες θα είναι απόρροια των ΛΑΘΟΣ επιλογών τους στις ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ του 2019 ή της ΑΦΩΝΙΑΣ τους σε όσα τραγικά έχουν συμβεί στην Αττική με Περιφερειάρχη τον κ. Γιώργο Πατούλη. 

Αυτά και φυσικά ουδείς περιμένει από εμάς να ευχηθούμε στο βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ καλή επιτυχία στις Αυτοδιοικητικές Κάλπες. 

Τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις ο κος Κωνσταντάτος προτείνουμε να της δώσει στο Καζίνο του Ελληνικού που με αυτόν δήμαρχο δεν το βλέπουμε να ολοκληρώνετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: