ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΟΝΝΕΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΟΝΝΕΔ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί


H σύλληψη του ‘’Προπονητή’’ τάε κβον ντο για σεξουαλική παρενόχληση κατά ανηλίκων προκαλεί τεράστια οργή και λύπη σε όλους μας.
Βάσει του Νέου Ποινικού Κώδικα (ν.4885/2021) δράστες τέτοιων πράξεων τιμωρούνται με έως και ισόβια κάθειρξη. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί!

Είναι απαραίτητο αλλά δεν αρκεί να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους. 

Οφείλουμε να προβλέψουμε ένα πλαίσιο ΄΄κοινωνικής πολιτικής’’ για την πρόληψη και αποφυγή τέτοιων πράξεων.

Ο.Ν.Ν.Ε.Δ Ηλιούπολης


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Και για να τους μαθαίνουν και να τους καλούν και στις εκδηλώσεις του οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας δεν βάζουμε εισαγωγικά άλλωστε έχουμε γράψει κατά καιρούς τις διαφωνίες μας με την στρατηγική που ακολουθούν,  σας βάζουμε τις φωτογραφίες και τα ονόματα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης και του γραμματέα της για να αρχίσετε σιγά-σιγά να συνειδητοποιείτε εσείς οι ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ πως η πόλη μας έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι  προπύργιο σας , αυτά τελείωσαν από την δεκαετία του 1990 , και σήμερα είμαστε στο 2023. 


 
Ο κος Χρήστος Νεβσεχιριόγλου πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης 




κος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος γραμματέας ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης στα αριστερά του κ. Στάθη Ευσταθόπουλου προέδρου ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και στα δεξιά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κος Χρήστος Νεβσεχιριόγλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: