ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Σεφτελής: Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής στην πόλη μας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Κώστας Σεφτελής: Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής στην πόλη μας


.Πριν 10 μέρες έγιναν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του συμπολίτη, εξαιρετικού φίλου και συμμαθητή, Νίκου Διάκου.
Τα έργα που είναι εκτεθειμένα είναι προσωπογραφίες μεγάλων προσωπικοτήτων της παγκόσμιας και ελληνικής λογοτεχνίας και ποίησης, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
 
Για ακόμα μία φορά, ο αυτοδίδακτος ζωγράφος κ. Διάκος ξεδίπλωσε το ταλέντο του αφήνοντας σε όλους μας, αλλά κυρίως στην πόλη μας και στις επόμενες γενιές, ένα έργο σημαντικό και κυρίως διαχρονικό.
Δυστυχώς εξαιτίας προσωπικού κωλύματος δεν είχα τη χαρά και την τιμή να παραβρεθώ στην εξαιρετική και έντονα συναισθηματικά φορτισμένη εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσής του.
 
Με την πρώτη ευκαιρία που μας δόθηκε, με τη σύζυγο μου επισκεφθήκαμε πριν λίγες μέρες την έκθεση και είχαμε, εμείς την τύχη και ο Νίκος το χρόνο, ώστε να μας μιλήσει ο ίδιος για τα συγκεκριμένα έργα και να ανταλλάξουμε απόψεις και δημιουργικές σκέψεις με την παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης κ. Στέλιου Μαρούλη.
 
Τα έργα του θα είναι εκτεθειμένα μέχρι την Παρασκευή 31/3/2023 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Σας ζητώ λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, γιατί πραγματικά αξίζει να την επισκεφθείτε. Δεν θα χάσετε!

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: