ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση της βουλεύτριας Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα. Άννα Καραμανλή με στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Συνάντηση της βουλεύτριας Νοτίου Τομέα της ΝΔ κα. Άννα Καραμανλή με στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

 


Συνάντηση της βουλεύτριας της ΝΔ κα Άννας Καραμανλή είχαμε σε γνωστό καφέ με στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όπου και συζήτησαν για θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. 

Σας βάζουμε και μερικές φωτογραφίες από την συνάντηση αυτή για να κατανοήσετε καλύτερα πως η ΝΔ δεν "μαζεύει"  ενόψει προεκλογικής περιόδου τους βουλευτές της αλλά τους αφήνει να συναντούν σχεδόν όλους τους  κεντροδεξιούς υποψηφίους σε διάφορους δήμους της Αττικής , αφήνοντας για μετά τις βουλευτικές εκλογές "στηρίξεις" και "χρίσματα". Άμα είναι ανάλογες με αυτές για την Περιφέρεια Αττικής ας της κρατήσει για μετά τις βουλευτικές εκλογές για να μην προκαλεί και την "τύχη" της. 

Το ίδιο ενδεχομένως συμβαίνει και με τα άλλα κόμματα εξουσίας,  και εννοούμε τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όπου και εκεί βουλεύτριες και βουλευτές τους συναντούν διάφορους δημάρχους και υποψηφίους δημάρχους  στην "ιδέα" ή μάλλον στον απόλυτο  παραλογισμό της δημιουργίας μιας "προοδευτικής" συμμαχίας. 

Ανάλογης  με αυτή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το 2015 , με τα γνωστά αποτελέσματα. Έχουμε μιλήσει εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες φορές για την τακτική των κομμάτων στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και για εμάς όπως έχουμε γράψει πολλές φορές δεν είναι επιλογή το να μην κατεβάζει η ΝΔ υποψήφιο δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης , αλλά να κατεβαίνουν στελέχη της με την παράταξη του κ. Κωνσταντάτου! Επίσης δεν γνωρίζουμε εάν στον δήμο Άργους η επιλογή της είναι ο ακραίος  δήμαρχος κος Καμπόσος ή υπάρχει κάτι πιο αποδεκτό για τους Νεοδημοκράτες της περιοχής! 

Αυτές τις επιλογές θα τις πληρώσει και στις εθνικές κάλπες που αναγκαστικά πλέον θα επισπευστούν αφού η παρούσα κυβέρνηση θεώρησε λογικό πως μπορεί η ΕΥΠ να παρακολουθεί μια Αμερικανίδα πολίτη. Διάβασε εδώ σχετικά. 

Αναρωτηθείτε επίσης ποιοι αποφάσισαν με ΝΟΜΟ για τα προσωπικά δεδομένα να ΦΙΜΩΣΟΥΝ τον τύπο ( δεν το έχουν πετύχει το όνομα του φερόμενου ως ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ και ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ παίζει σε αρκετά διαδικτυακά ΜΜΕ) και μετά πηγαίνετε να ψηφίσετε τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ με τα "αδιευκρίνιστα" ποσά στους λογαριασμούς τους αφού τέσσερα χρόνια τώρα δεν μπορούν κάποιοι να μαζέψουν ούτε τους "Πάτσηδες" . Αυτά τα λίγα και μην ξεχνάτε πως τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα είναι ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ! 


Το εθνικό σύμβολο κάποιοι θεωρούν πως καλύπτει κάθε ανωμαλία και κάποιοι ποιο επαγγελματίες ήδη κατηγορούν τα "κοράκια" δηλαδή τους ευσυνείδητους δημοσιογράφους που θέλουν απλώς να σας παρουσιάζουν "θεωρίες συνωμοσίας" αλλά ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ με ονοματεπώνυμο. 

Δείτε και τις φωτογραφίες πάρτε μια "γεύση" με μια βόλτα σας διαδικτυακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το τι θα δείτε και θα ακούσετε εν όψει εκλογών και αναρωτηθείτε γιατί η πόλη μας βγάζει "Δάτσιους"  ("μικρό" το κακό αφού κάποιοι θεωρούν πως τα ισόβια που στην πράξη δεν είναι ούτε αυτά χρόνια εγκλεισμού σε φυλακές είναι η ΛΥΣΗ) που με τα αθλητικά τους σωματεία παρελάσουν,  στις μαθητικές παρελάσεις του δήμου μας. 













ΥΓ: Δεν πήγαμε στη συνάντηση και ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  κ. Τηλεβερίδη. Τέλος για εμάς για το ποιος θα είναι υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος Ηλιούπολης για τις δημοτικές εκλογές του 2023 θα έπρεπε να αποφασίσουν τα ενεργά μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ουδείς άλλος. Όσο αυτό δεν θα συμβαίνει είναι σίγουρο πως θα βρεθεί και ο δικός μας "Κωνσταντάτος" αφού η λογική πάνω από κόμματα και χρώματα για εμάς είναι ο ορισμός της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ για πολλούς άλλους η μόνη ΛΥΣΗ για να προχωρήσει ο δήμος μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: