ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας ζητάνε να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και αύριο θα έσκουζαν εάν για ακόμη μια φορά στεκόταν στο χαμηλό ύψος της και άφηνε έναν ακόμα παιδοβιαστή να κυκλοφορεί ανάμεσά μας

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Μας ζητάνε να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και αύριο θα έσκουζαν εάν για ακόμη μια φορά στεκόταν στο χαμηλό ύψος της και άφηνε έναν ακόμα παιδοβιαστή να κυκλοφορεί ανάμεσά μας




Σε κάποιες συλλογικότητες της πόλης φταίνε και πάλι τα ΜΜΕ που αναδεικνύουν όσα ανέδειξαν και στην περίπτωση της 19χρονης που φαντασιώθηκε βιασμό ακόμα και από τον ίδιο της τον πατέρα ενώ είδε είχε συμμετάσχει και πληρωθεί για αυτό για την συμμετοχή της σε ερωτικές ταινίες του Σειρηνάκη. 

Νοιάζονται λένε για το ανήλικο παιδί του βιαστή και το ψυχολογικό τραύμα που θα του δημιουργήσει η εμπλοκή του πατέρα του σε υπόθεση βιασμού ανήλικων μαθητριών του. Οι ανήλικες μαθήτριες ενηλικιώθηκαν και βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τον βιαστή τους με τα έως μέχρι τώρα στοιχεία να δείχνουν πως τουλάχιστον 2 εξ αυτών να έχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν τον 44χρονο Άρη Δάτσιο σε καταδίκη. 

Η υπόθεση εάν δεν φωτιστεί από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κινδυνεύει να εξελιχθεί σε φιάσκο κάτι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι οι συγγενείς των θυμάτων που εάν θέλουν να τιμωρηθεί ο ΒΙΑΣΤΗΣ δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν την ΣΙΩΠΗ που ακολούθησε η 19χρονη γνωρίζοντας πως η "επαφή" με δημοσιογράφους προϋποθέτει πως δεν έχεις κάτι να κρύψεις. 

Τρεις σημαντικές συνεντεύξεις έγιναν ( η μία είναι εν εξελίξει) στην πόλη μας για την θέμα που είναι λογικό να ανησυχεί πολλούς από τους συνδημότες μας που είχαν παιδιά στο συγκεκριμένο γυμναστήριο που λειτουργούσε ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ και ευελπιστούμε πως μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του κ. Άρη Δάτσιου θα ακολουθήσουν και νέες καταγγελίες έστω και εάν δεν έγιναν νωρίς για να σταματήσουν πρόωρα την παραβατική του δράση. 

Δεν θα απαντήσουμε σε "ψεκασμένους" και πουτάνες για την στάση που κρατήσαμε και αυτή την φορά αφού ας μην θεωρούν πως θα καλυφθούν πίσω από τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα έχουμε τους τρόπους , τα μέσα και κυρίως τις πλάτες για να σας καταδείξουμε για ακόμα μια φορά την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 
Κάποιοι που έπεσαν από τα σύννεφα και μαζεύουν τα like τους από το προφίλ του δράστη ας κατανοήσουν πως εάν και εφόσον θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά θα πρέπει να προσέχουν όσα ο μέσος ψηφοφόρος αρχίζει σιγά-σιγά και κατανοεί στέλνοντας στον κουβά τους "ψεκασμένους". 

Το θέμα φυσικά και δεν έσκασε τυχαία αυτή την χρονική περίοδο , οι καταγγελίες ξεκίνησαν τέλη του προηγούμενου έτους και τον Ιανουάριο του 2023 υποβλήθηκαν οι πρώτες μηνύσεις. 

Ας γνωρίζουν πως όσοι ενημέρωσαν το δράστη να είναι προσεκτικός ιδίως εάν είναι ένστολοι δεν διέφυγαν της προσοχής συναδέλφων τους που έως τώρα κινήθηκαν σχετικά γρήγορα αλλά όχι τόσο όσο θα ταίριαζε σε μια αστυνομία δυτικού κράτους. 

Αλλά δυτικό κράτος δεν είμαστε και παλεύουμε εν έτει 2023 τους πολλούς να ακολουθήσουν τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ αυτό που είναι συνυφασμένος με την ίδια την ύπαρξη του Έθνους μας. 

Γιατί 400 χρόνια κάτω από την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής χάθηκαν παντελώς από την πλειοψηφία ενός λαού που σε τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν του πάρα πολλά. 

Και επειδή έχουμε και εθνική επέτειο σε ΛΑΘΟΣ ημερομηνία ας αφήσουμε στην άκρη ΜΥΘΟΥΣ και ωραιοποιήσεις ήδη άλλα έθνη μας έχουν ξεπεράσει σε πολιτισμό εάν δεν το βλέπουμε δεν πειράζει αρκεί που το βλέπει όλος ο υπόλοιπος δυτικός κόσμος. 

ΥΓ: Ο δήμος Ηλιούπολης που στα καρναβάλια - παρελάσεις του επιτρέπει να σουλατσάρει κάθε παιδεραστής θα σταθεί αρωγός στα θύματα των κακοποιημένων κοριτσιών! Μαζί με αυτές που δεν κατάλαβαν καν πως η προηγούμενη καταγγέλλουσα τους ήταν πρωταγωνίστρια σε ταινίες του ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ! Ας μην ασχοληθούν με αυτή την περίπτωση άλλωστε το "κλίμα" δεν της σηκώνει εδώ δεν υπάρχει νομική εκπροσώπηση που να θέλει να συγχρωτιστεί μαζί τους. Άλλωστε οι κοπέλες εδώ δεν φαντασιώνονται βιασμούς είναι ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ για αυτό και κάποιες δεν θα τρομάξουν να δείξουν το πρόσωπό τους αφού δεν έχουν τίποτα να κρύψουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: