ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνέντευξη στην "Espresso" και στον Γιάννη Αρμουτίδη έδωσε η υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα Αγνή Γιακουμή

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Συνέντευξη στην "Espresso" και στον Γιάννη Αρμουτίδη έδωσε η υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα Αγνή Γιακουμή

 


Συνέντευξη στην εφημερίδα "Espresso" και στον κ.  Γιάννη Αρμουτίδη παραχώρησε η οδοντίατρος κα Αγνή Γιακουμή που θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Δείτε εδώ ποιους ευχαριστεί για αυτή την συνέντευξη και διαβάστε την εάν επιθυμείτε.  Εμείς την διαβάσαμε μάθαμε κάποια πράγματα για την κα Γιακουμή,  αλλά όπως ήταν φυσικό εκτός από το γεγονός πως τονίστηκε πως είναι γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτισσα και μάλιστα από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας δεν είδαμε κάτι που να σχετίζεται άμεσα με την πόλη μας και τα προβλήματά της. 

Η συνέντευξη επικεντρώνεται στην εργασία της , στην αγάπη της για τον αθλητισμό και σε δράσεις της  για ευπαθείς ομάδες και κακοποιημένες γυναίκες ( επίκαιρο λόγο της γνωστής υπόθεσης στην Ηλιούπολη αλλά  η συνέντευξη είχε γίνει πριν βγει στη δημοσιότητα το θέμα με τον προπονητή πολεμικών τεχνών κ. Άρη Δάτσιο και έτσι δεν ρωτήθηκε σχετικά από τον κ. Αρμουτίδη. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: