ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....(16/3/2023)

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....(16/3/2023)



  •  Πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση των επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων των τοπικών ΜΜΕ. Πληροφορηθήκαμε πως ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Γαβριήλ Αραμπατζής "ανακάλυψε" παράνομες δράσεις επιχειρήσεων της πόλης γεγονός που εξόργισε μέλος του ΕΣΗ και συγκεκριμένα τον δημοσιογράφο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο. Επειδή δεν ήμασταν παρών να καταλάβουμε ποιες δραστηριότητες - δράσεις εννοεί ελπίζουμε η δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" να βγάλει δελτίο τύπου γιατί όπως είναι φυσικό εμάς μας ενδιαφέρει να μάθουμε τι θεωρεί ΠΑΡΑΝΟΜΟ ο επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης και φυσικά δεσμευόμαστε από εδώ ΔΗΜΟΣΙΑ να ψάξουμε εάν η τοποθέτηση αυτή του κ. Αραμπατζή έχει λογική βάση γιατί εμείς όπως όλες και όλοι γνωρίζουν δεν είμαστε οπαδοί οιασδήποτε "νομιμότητας" που εξυπηρετεί συντεχνίες. Για εμάς είναι αυτονόητο άλλωστε πως η κυβέρνηση έπρεπε είδε να είχε προχωρήσει σε αλλαγή όλων των σχετικών διατάξεων που διατηρούν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ και εμποδίζουν χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες να επιχειρήσουν κρατώντας κλειστά επαγγέλματα και μην αφήνοντας τους νόμους της αγοράς να λειτουργήσουν προς όφελος των πολλών. 


  • Αναπάντητο άφησε το ερώτημα για το εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Αθανάσιος Βαμβίνης στις προσεχείς εκλογές. Ερώτημα που του ετέθη από τον συνδημότη μας κ. Μακρυπούλια κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ την περασμένη Δευτέρα. Ούτε απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλά ούτε τοποθετήθηκε ΘΕΤΙΚΑ και κυρίως ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως θα είναι σίγουρα υποψήφιος για δήμαρχος Ηλιούπολης.  Έτσι και εμείς σεβόμενοι το γεγονός πως σε λίγο καιρό όλες και όλοι μας θα αποφασίσουμε με την ΨΗΦΟ μας προς τα που θα κινηθεί η χώρα μας στις βουλευτικές εκλογές αφήνουμε στην άκρη τις αυτοδιοικητικές εκλογές που έπονται αλλά δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός πως ο δήμος μας όπως και μια σειρά όμορων δήμων (Άγιος Δημήτριος, Βύρωνας) έχουν αφεθεί από τους υπευθύνους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της ΝΔ στην τύχη τους όσον αφορά την επιλογή μιας και μόνο κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου και αυτό ας γνωρίζουν οι επιτελείς της Πειραιώς πως θα έχει συνέπειες στις βουλευτικές κάλπες.. Μέχρι και πριν δύο εβδομάδες ήμασταν βέβαιοι πως η ΝΔ θα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη μας στις βουλευτικές κάλπες που έρχονται , σήμερα εάν μας ρωτάτε και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ίδιες πιθανότητες με εμάς να τερματίσει στην πρώτη θέση! Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στον δήμο μας το 2019 όταν και η ΝΔ είχε επικρατήσει κατά μία ποσοστιαία μονάδα του ΣΥΡΙΖΑ , ενώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝΑΛ είχε σχεδόν εξαφανιστεί κάτι που θεωρούμε πως θα συμβεί σε μεγαλύτερο βαθμό και στις κάλπες του 2023. 

Τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ είχαν συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 5% και κάτι "ψιλά" ενώ όπως βλέπετε το ΚΚΕ που το "χαδεύουν" οι πάντες στην πόλη ΠΛΗΝ αυτού εδώ του ιστολογίου είχε καταγράψει ένα 7,8%! Το ποσοστό αυτό θα ήταν και μικρότερο αλλά κάποιοι έχουν επιλέξει συνειδητά να τιμούν τους ¨αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε αυτή την πόλη και έφτασαν στο σημείο να στήσουν και αδριάντες στον κομμουνιστή δήμαρχο που επί 12 χρόνια την κατέστρεφε! Ελπίζουμε να μην θέλουν να "αναστήσουν" και τίποτα άλλα "φαντάσματα" σε έναν δυτικό κόσμο που έχει καταδικάσει απερίφραστα τον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό. Καλός μαύρος ή κόκκινος φασίστας δεν υπάρχει γιατί έτσι και επικρατήσουν οι Ιδέες τους θα έχουμε ΠΕΙΝΑ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και κυρίως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! 


  • Το να αλλάξει ο νυν κεντροαριστερός δήμαρχος με κάποιον άλλον επίσης κεντροαριστερό είναι ένα σενάριο που εμάς ως ΔΕΞΙΟ τοπικό ΜΜΕ δεν μας αφορά. Επομένως στενεύουν τα περιθώρια για μια και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου για την πόλη μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να διαφημίζουμε όσους συγχρωτίζονται με την κεντροαριστερά της πόλης μας. Είναι δεδομένο πως από εμάς δεν είναι ανεκτές οι λυκοφιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές και ελπίζουμε να μην έχουμε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους γιατί περνάνε το ΜΗΝΥΜΑ στους πολλούς πως ΟΛΟΙ ίδιοι ΕΙΝΑΙ και κάνουν χαρούμενους τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που άνετα συγχρωτίζονται με τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό αφού το μόνο που τους "διαφοροποιεί" από αυτό είναι μόνο το ΧΡΩΜΑ. "Δεξιοί" ή "κεντροδεξιοί" σε παρατάξεις με επικεφαλής τους Ψυρρόπουλο, Ευαγγέλου ή Χατζηδάκη είναι για εμάς ανέκδοτο και μάλιστα ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ! Το ίδιο λέμε και για την παράταξη του κ. Αραμπατζή γιατί εντάξει καλό το δούλεμα αλλά δεν μπορείς να δηλώνεις από Δευτέρα έως Τρίτη δεξιός, Τετάρτη ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , Πέμπτη να βλέπεις θετικά και ψηφίσματα γεμάτα ιδεοληψίες του ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης) και την Παρασκευή να βγάζεις ανακοίνωση υπέρ του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Τρεμόπουλου!   Αρκετά ανεχτήκαμε παρατάξεις που βγαίνουν να υπερασπίσουν κάθε "ψεκασμένο" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με δελτία τύπου εν μέσω πανδημίας επειδή τάχα θίχτηκε από μεγάλο ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων για τους σωστούς λόγους. Ο ίδιος θεωρεί και γράφει ΔΗΜΟΣΙΑ στο προφίλ του στο facebook πως έχουμε "χούντα" Μητσοτάκη αλλά εκεί οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης δεν αντιδρούν. Αντέδρασαν ΜΟΝΟ όταν ένα ΜΜΕ όπως το Notia.gr έθιξε το "τοτέμ" τους. Μπείτε κα προεκλογικά στο Notia.gr μπας και μάθετε ποιος υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης έκανε ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ αφού εσείς που είσαστε και φιλοκυβερνητικοί τάχα δεν μπορείτε να σηκώσετε ένα τηλέφωνο και να μάθετε. Ζητάτε μάλιστα ενώ στηρίζετε τον κατάπτυστο νόμο για τα προσωπικά δεδομένα να διωχθεί ποινικά το Notia.gr για να γίνετε εσείς "μάγκες"! Θα πέσει πολύ γέλιο από όσους διαχρονικά στηρίζετε παράλογους νόμους όπως αυτόν του Βαγγέλη Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα που δεν καταργείται γιατί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ δεν έχουν κόμμα και χρώμα τους βρίσεις ΠΑΝΤΟΥ! 


  • Ανάπλαση της πλατείας Ανεξαρτησίας θα έχουμε έως το καλοκαίρι κάτι που προφανώς και εμείς θέλουμε αφού η περιοχή της Αγίας Μαρίνας είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε εμάς. Κατοικούμε για μισό αιώνα σε αυτήν και θέλουμε να την δούμε όπως πραγματικά τις αξίζει. Άλλωστε πολλοί ισχυρίζονται πως η περιοχή αυτή εκλέγει δημάρχους και έστω και αργά ας δείξει το ενδιαφέρον της και η νυν διοίκηση αφού οι κάλπες του Οκτωβρίου πλησιάζουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: