ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης που διοργανώνουν σωματεία που πρόσκεινται στο ΚΚΕ καλεί ο κος Αραμπατζής τους συνδημότες μας !

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης που διοργανώνουν σωματεία που πρόσκεινται στο ΚΚΕ καλεί ο κος Αραμπατζής τους συνδημότες μας !



Δεν υπάρχει καμία ΑΝΟΧΗ στον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ δημόσιο υπάλληλο του ΟΣΕ που ήδη είναι προφυλακισμένος. Δεν θα υπάρξει καμία ΑΝΟΧΗ επίσης για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ γιατρό που έδωσε ψευδή ιατρική βεβαίωση στον Προϊστάμενο του Σταθμάρχη. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποφασισμένη να διαλύσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που γεννά ΔΙΑΦΘΟΡΑ και που δημιουργεί ΘΥΜΑΤΑ σε καθημερινή βάση, από λάθη και παραλείψεις υπαλλήλων που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα προβεί σε μια σειρά μέτρων πριν τις εκλογές για να μετριάσει την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όσων επί δεκαετίες ισχυρίζονται πως τα τρένα μας κινούνταν με ΡΙΣΚΟ κάτι που είναι απολύτως ΨΕΥΔΕΣ. 

Δεν μπορούν να τιμήσουν τους νεκρούς από το δυστύχημα στα Τέμπη όσοι καταδίκασαν με τις πολιτικές τους όπου εφαρμόστηκαν ολόκληρους λαούς σε ΠΕΙΝΑ-ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 

Δεν λυπούνται για τα θύματα της ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ οι κομμουνιστές που αιματοκύλησαν την Ελλάδα την περίοδο 1946-1949 για να περάσουν μοντέλα κρατισμού που δημιουργούν ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. 

Είναι πρόκληση να συμμετέχει σε μια τέτοια εκδήλωση ένα μέλος της ΝΔ όπως ο κος Αραμπατζής και να παροτρύνει μάλιστα και άλλους κεντροδεξιούς να συμμετάσχουν στο σημερινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,  αφού όχι μόνο οι διοργανωτές της δεν πείθουν για τις αγαθές προθέσεις τους , αλλά έχουν επανειλημμένως   στα δημοτικά συμβούλια υπερασπίσει πολιτικές που οδηγούν σε τέτοια δυστυχήματα. 

Όταν ο δεύτερος σταθμάρχης έφυγε από την βάρδιά του επειδή ήθελε σουβλάκια ο γιός του και όταν ο πρώτος σταθμάρχης δεν έβλεπε στον πίνακα δύο τρένα να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση ουδείς μπορεί να ομιλεί για λάθη και παραλείψεις πολιτικές είναι εμφανές πως το ΡΑΧΑΤΙ των δημοσίων υπαλλήλων εξακολουθεί εξαιτίας της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ τους και συμβαίνει ΠΑΝΤΟΥ. 

Σε τρένα , βαπόρια, αστυνομικά τμήματα, δικαστικές αίθουσες, χειρουργεία κ.ο.κ . Δεν θα γυρίσουμε στην περίοδο των "αγανακτισμένων Κασιδιάρηδων" επειδή το επιθυμούν όσοι τον Μάϊο στις κάλπες θα δουν τα ποσοστά τους ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ. 

Θεωρούμε πως το κόμμα της ΝΔ δεν χρειάζεται ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ενώ τους έχουμε πολλές φορές μέσα από εδώ αναδείξει το πρόβλημα με τα απολειφάδια της χούντας που δηλώνουν οπαδοί μας στερώντας μας χιλιάδες νέους ψηφοφόρους από το κέντρο που άλλωστε θα αναδείξει και πάλι πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ας πάνε στον Κασιδιάρη όσοι πιστεύουν σε χούντες και Παπαδόπουλος ο συγχρονισμός τους άλλωστε στην πόλη μας είναι εμφανής από την περίοδο που την πόλη μας διαφέντευαν ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ Δελλαπόρτας και ο κομμουνιστής Κιντής. 

Όσα αγάλματα και εάν τους στήσουν οι νέες γενιές που απέχουν από τις εκδηλώσεις των κομμουνιστών αλλά ατυχώς κινούνται προς ακροδεξιά κόμματα δεν ψήνονται και δεν αποζητούν όσους διέλυσαν την πόλη μας με τις επιλογές τους. 

Μια χούφτα φασίστες θα κάνουν σήμερα το απόγευμα καθιστική διαμαρτυρία την ώρα που θα υπάρχει δημοτικό συμβούλιο στην πόλη μας. Και μόνο το γεγονός πως οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ συγχαίρουν τον κ. Αραμπατζή για ακόμα μια λαϊκίστική επιλογή του καταδεικνύει το ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο που έχουμε. 

Όποιος είναι πραγματικός επαναστάτης και θέλει να ανατρέψει αυτό το σύστημα δεν συμμετέχει στις κάλπες αλλά παλεύει στους δρόμους με αναρχικές συλλογικότητες που δεν ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ πίσω και έχουν υποστεί τα πάνδεινα από τις ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ των κομμουνιστών σε αστυνομικούς. 

Πρόσφατα είδαμε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διακινούν τάχα αριστεροί αλλά και δεξιούληδες ψεύτικες παλιές φωτογραφίες που στόχο είχαν να παρουσιάσουν ως παρακρατικούς αναρχικούς που παλεύουν για όσα πιστεύουν εκεί που δίνονται οι μάχες των επαναστατών και όχι φυσικά με καθιστικές διαμαρτυρίες ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. 

Θέλουμε να πιστεύουμε πως ουδείς δημοτικός σύμβουλος θα συμμετάσχει στο σημερινό καρναβάλι των κομμουνιστών που αντί να καταδικάσουν τα εγκλήματα καλά αμειβόμενων εργαζομένων της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ του ΟΣΕ κάνουν κρότο μην τυχόν και ιδιωτικοποιηθεί κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και τρεις δεκαετίες τουλάχιστον μπας και γλιτώναμε και την χρεοκοπία της χώρας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: