ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανάρτηση για "περήφανο" και "έντιμο" λεβέντη από τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου στο facebook

Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ανάρτηση για "περήφανο" και "έντιμο" λεβέντη από τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιάννη Αναγνώστου στο facebook

 


Το 2016 είχαμε εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη του σημερινού αρχηγού της και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ,καθώς επίσης εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη συνέδρων για το 10 τότε συνέδριο της ΝΔ ,προέδρων και μελών των Δ.Σ των ανά την Ελληνική Επικράτεια ΔΗΜ ΤΟ  του κόμματος

Τι συνέβη τότε και αφορά την πόλη μας δεν το ξέρουμε αλλιώς θα το είχαμε από τότε γράψει. Θυμόμαστε φυσικά τους δύο υποψηφίους προέδρους και την τελική επικράτηση του κ. Στάθη Ευσταθόπουλου έναντι του έτερου υποψηφίου κ. Θανάση Αθανασίου. 

Εάν συνέβη και κάτι άλλο το 2016 που  δεν έπεσε στην αντίληψή μας και αφορά τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης μας εμείς δεν γνωρίζουμε, και αναμένουμε να επανέλθει  ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου για να το πληροφορηθούμε και εμείς. 

Και θα επανέλθει αφού όπως διαβάζετε και παρακάτω απάντησε στο συνδημότη μας κ. Παπαμώκο να κάνει λίγο υπομονή. 



Να κάνει υπομονή ο κος Παπαμώκος ,που άλλωστε βρήκε αξιόλογες και τις θέσεις και δράσεις του υποψηφίου δημάρχου κ. Παπαδάτου στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία.


Εμείς πάντως υπομονή δεν έχουμε ,και δεν θέλουμε να πεθάνουμε έχοντας γνωρίσει ως τελευταίο κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης μας ΜΟΝΟ τον κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: