ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ωραίο αλλά υποκριτικό το μήνυμα της παράταξης "Η πόλη που θέλω" για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ωραίο αλλά υποκριτικό το μήνυμα της παράταξης "Η πόλη που θέλω" για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού

 


Στις 31 Οκτωβρίου 2021 είχαμε δημοσιεύσει την παρακάτω ανάρτηση καταγγέλοντας ΔΗΜΟΣΙΑ τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της παράταξης του κ. Αραμπατζή. Διαβάστε εδώ  μια ανάρτηση που διάβασαν χιλιάδες συνδημότες μας. 


Τότε ουδείς από την παράταξη του κ. Αραμπατζή βγήκε να καταδικάσει ΔΗΜΟΣΙΑ τον έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ ενός φασίστα . Στο υποκριτικό μήνυμά τους έκατσαν και έμαθαν τι συνέβη στις 21 Μαρτίου του 1961 στην πόλη Σάρπβιλ  και βγήκαν να σας κοροϊδέψουν! 

Μπορεί ίσως να κατάλαβαν πως η πόλη δεν σηκώνει ΦΑΣΙΣΤΕΣ και είπαν να κάνουν ακόμα μια κωλοτούμπα ίσως αύριο μεθαύριο να σας πουν πως υπερβάλλουμε και πως ο υποψήφιός του αγαπάει τόσο το νησί της Δήλου που φοβάται μήπως αλλοιωθεί το DNA της Φυλής και δεν πάρουμε ποτέ την Πόλη πίσω! 

Με την βοήθεια του Θεού πάντα που συγχωρεί τους πάντες ακόμα και δοτούς δημάρχους που υπηρέτησαν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ που σακάτεψαν τον ήρωα Εθνικιστή Σπύρο Μουστακλή. 

Εάν άλλαξαν και απαλλάχθηκαν από τα βαρίδια θα φανεί σε μερικούς μήνες πάντως και μόνο που μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν για την σφαγή της Σάρπβιλ στη Νότια Αφρική σε καλό δρόμο είναι. 

Μένει να διαβάσουν για την σφαγή των Τούρκων στην Τριπολιτσά για να κατανοήσουν πως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έχουμε διαπράξει και εμείς ως έθνος, και να απομυθοποιήσουν ένα χθες που δεν μας εγγυάται όσο δεν το αποδομούμε, ένα καλύτερο αύριο. 

Μόνο ο Δημήτριος Υψηλάντης προσπάθησε να συγκρατήσει όσους έτσι και αλλιώς δεν άξιζαν καμία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Η Δύση που πάγωσε με τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ευτυχώς για εμάς πίστεψε πως αυτός ο λαός θα μπορούσε να απαλλαγεί μετά την απελευθέρωσή του από ανθρώπους που ήθελαν να επιβάλλουν εθνοκάθαρση αλλά η ελπίδα τους απεδείχθη μια ακόμα ΑΥΤΑΠΑΤΗ. 

Το νέο Ελληνικό Κράτος δεν κατάφερε να απαλλαγεί ποτέ από τους "Κασιδιάρηδες" και θα τους βρίσκει πάντα μπροστά του ΕΜΠΟΔΙΟ στο να ανήκει σε μια Δύση που γεννήθηκε εδώ αλλά έχει αιώνες μεταναστεύσει! 

Τα πτώματα αθώων παιδιών , οι φρικαλεότητες "στρατηγών" που στην ουσία ήταν κατσαπλιάδες και κινούνταν με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον φάνηκαν και στα πρώτα χρόνια του νεοσύστατου ελληνικού κράτους όπου πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σφαγής στην Τριπολιτσά βρέθηκαν στο φυσικό τους χώρο αφού τα εγκλήματά τους συνεχίστηκαν αλλά ένας Γερμανός Βασιλιάς Όθωνας  αμνήστευσε ένα σωρό αίσχη! 

Η Ιστορία δεν μπορεί να γραφτεί ξανά για να χωρέσει τον φασισμό κανενός και η τύχη της χώρας μας εν πολλοίς προδιαγράφηκε από μαύρες σελίδες της Ιστορίας μας για τις οποίες όσο εξακολουθούμε και τις κρύβουμε κάτω από το χαλί θα τις βρίσκουμε πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ μας! 

Το τι έκαναν οι άλλοι ΒΑΡΒΑΡΟΙ δεν αφορά ένα Έθνος που έως τότε είχε για στρατηγούς όσους δεν θα διανοούνταν να σκοτώσουν αμάχους ή να συλήσουν τάφους! 

Τέσσερις αιώνες σκλαβιάς ήταν αρκετοί για να μοιάσουμε και να ξεπεράσουμε το ΤΕΡΑΣ και ακόμα και σήμερα παλεύουμε με την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής μην κατανοώντας πως δεν αξίζει καν να υπάρχουμε εάν δεν υπηρετούμε τις Αξίες της Δύσης!

Τα εγκλήματα αυτά κατά της ανθρωπότητας δεν τα δημιουργεί σε καμία περίπτωση ο Εθνικισμός που δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να σέβεται τα υπόλοιπα έθνη. 

Γιατί ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ προϋποθέτει να γνωρίζεις και την Ιστορία του Τόπου σου και να μην δέχεσαι διαταγές από κατσαπλιάδες! 

Ακόμα και γνωστοί Φιλέλληνες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για ότι συνέβη επί τρεις μέρες στην Τριπολιτσά και φυσικά οι επόμενες γενιές σίγουρα δεν θα γιορτάζουν μια ΜΑΥΡΗ σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: