ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Με την συνεργασία και τη συνεννόηση όλων μας θα πρέπει να κάνουμε την πόλη μας κέντρο πολιτισμού και αθλητισμού

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Με την συνεργασία και τη συνεννόηση όλων μας θα πρέπει να κάνουμε την πόλη μας κέντρο πολιτισμού και αθλητισμού


Παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ μια πολύ ωραία ταινία, μικρού μήκους (37'), στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης από την κινηματογραφική λέσχη Ηλιούπολης.
Τίτλος της ταινίας ήταν ο BYRON ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, με πρώτο βραβείο στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ, του δικού μας ασυμβίβαστου, ντόμπρου & ρομαντικού Στάθης Ρέππας !!





Ακολούθησε συζήτηση με εισηγητές τους Στάθη Ρέππα (σκηνοθέτη της ταινίας), Πάνο Τριγάζη (συγγραφέα του βιβλίου ο Λόρδος Βύρων στην Αττική πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο της ταινίας), Φώτη Φωτιάδη (παραγωγό της ταινίας) και Κωνσταντίνο Βελέντζα (ιδρυτή του Μουσείου Φιλελληνισμού).





Την ταινία προλόγισε η δημοσιογράφος Εύα Ντελιδάκη η οποία αναφέρθηκε στους ονειροπλάστες αλλά και στους ονειροκλέφτες!!





Θερμά συγχαρητήρια στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, στον Dimitris Kalantidis και βέβαια πάνω από όλα στον δημιουργό της ταινίας, Στάθη Ρέππα!!




Τέλος με την ευκαιρία αυτή οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι με την συνεργασία και τη συνεννόηση όλων μας θα πρέπει να κάνουμε την πόλη μας κέντρο πολιτισμού και αθλητισμού.
Και να της δώσουμε σφραγίδα και ταυτότητα!!




Άλλωστε όλα αυτά τα αναφέρουμε χαρακτηριστικά τα τελευταία χρόνια στα προγράμματά μας (& όχι μόνο) για το πως ονειρευόμαστε την πόλη μας.

Τάσος Ευσταθίου 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά¨




Δεν υπάρχουν σχόλια: