ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν πως δικαιώθηκαν επειδή δεν ήρθαν βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στην εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ !

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρούν πως δικαιώθηκαν επειδή δεν ήρθαν βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στην εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ !


Οι "Ενεργοί Φασιστές Ηλιούπολης" μέσα στα πανηγύρια τους για την αλληλεγγύη του κ. Αραμπατζή στον γνωστό  κ. Τρεμόπουλο  βγήκαν  να γράψουν  για έναν  πολιτικό χώρο τον οποίο "υπηρετεί" ο κος Κάνδηλας και οι συν αυτόν,  ΜΟΝΟ  μέσω της Silver card του κόμματος που διαφημίζουν  πως κατέχουν! 

Τρία χρόνια τώρα στο ιστολόγιό τους "διαφημίζουν" οτιδήποτε άλλο εκτός από το πρόγραμμα και τις προσπάθειες της  κυβέρνησης ,  ενώ φιλοξένησαν και συνεχίζουν να φιλοξενούν απόψεις κάθε "ψεκασμένου" που θεωρεί πως υπάρχει "χούντα" Μητσοτάκη! 

Πρέπει να είσαι νοητικά καθυστερημένος κάποιος  για να θεωρεί το ιστολόγιο αυτό φιλικό προς την ΝΔ,  αφού δεν χάνει καμία εκδήλωση του ΚΚΕ αλλά ούτε και του ΣΥΡΙΖΑ στο βωμό τάχα ενός πλουραλισμού στην ενημέρωση όπου βέβαια αποκλείεται η άποψη της ΝΔ. Εδώ οι ξεφτιλισμένοι βγήκαν να πανηγυρίσουν για την εκδήλωση της ΕΠΟΝ έχουν μούτρα να το παίζουν και ΔΕΞΙΟΙ! 

Με μια απλή αναζήτηση μέσω της GOOGLE ακόμα και παιδί του δημοτικού μπορεί να μάθει τι πρέσβευε η ΕΠΟΝ και γιατί είναι  γιαπί ο χώρος που ιδρύθηκε ,παρόλο που έχουν περάσει δεκάδες κυβερνήσεις . Λέτε να μην έχουν 15.000 για να δημιουργήσουν ένα Μουσείο ; Μάλλον δεν παίρνει κανείς την ευθύνη να δημιουργήσει έναν χώρο μνήμης για όσα και να θέλουμε να ξεχάσουμε δεν μας αφήνουν όσοι επιβουλεύονται την Αστική μας Δημοκρατία. 

Στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ διαβάζουμε τα πάντα εκτός από την ΑΠΟΨΗ της ΝΔ! Οι ιστορικές αναφορές τους στην πόλη μας ξεπερνούν σε γελοιότητα ακόμα και γνωστών "γελωτοποιών" της πόλης που θεωρούν πως μπορεί η Ιστορία να ξαναγραφεί για να χωρέσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους! 

Για τον λόγο αυτό και ενώ  δεν έγραψαν καμία θετική κουβέντα για την εκδήλωση της Δευτέρας , βγήκαν εκ των υστέρων να μιλήσουν για την αποτυχία της. Όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο,  αλλά επειδή δεν ήρθαν υπουργοί , βουλευτές ή πολιτευτές της ΝΔ! 



Δηλαδή την επόμενη φορά  εάν έρθουν κάποιοι  θα έχουν διαφορετική άποψη; Μάλλον όχι αφού στόχος και σκοπός του ιστολογίου τους είναι να μην υπάρξει κεντροδεξιά υποψηφιότητα άλλη πέραν ενός Αραμπατζή που σέρνεται πίσω από την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και ενός Ευσταθίου που θεωρεί την πόλη μας ΑΡΙΣΤΕΡΗ ενώ στην ουσία είναι απλώς ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. Και θα παραμείνουν όσο ακολουθούμε συνταγές ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ και εμμένουμε σε ιδεοληψίες που σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με το πρόγραμμα που υλοποιεί σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ. Άλλωστε τα προεδρικά διατάγματα όπως π.χ αυτό για την Ανάπτυξη και την Προστασία του Υμηττού δεν έρχονται μόνα τους στη Βουλή αλλά από την κυβέρνηση της ΝΔ. 

Καιρό τώρα φωνάζουμε για υποψηφιότητες κεντροδεξιών με ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ή ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ δημοτικές παρατάξεις ,φαινόμενο που συμβαίνει επειδή 40 χρόνια τώρα σερνόμαστε πίσω από τις αποτυχημένες και μη εφαρμόσιμες Ιδέες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.  Και σου λέει ο Νεοδημοκράτης που δεν έχει υπερβεί το 35 έτος της ηλικίας του τι πιθανότητες έχω να δω διοίκηση ως υποψήφιος μιας κεντροδεξιάς παράταξης στην πόλη μου; Μηδαμινές αφού είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως από την μεταπολίτευση και μετά μόνο ένας κεντροδεξιός δήμαρχος εκλέχθηκε και αυτός με τα χίλια ζόρια! 

Παρόλο που η ΝΔ είναι και στην πόλη μας ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ δύναμη υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι της που επιλέγουν επειδή έτσι τους έμαθαν να ψηφίζουν πάνω από κόμματα και χρώματα με μοναδικό τους γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον! Τι κάνουν οι επικεφαλής των δύο υπαρχουσών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για αυτό; Τίποτα συνεχίζουν να συνομιλούν με τυχοδιώκτες και περιμένουν τη ΝΔ να αποφασίσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός της αφού μεταξύ τους ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ. 

Και πως να τα βρουν πλέον; Αφού είναι εμφανές πως ενώ έχουν ΚΟΙΝΗ θέση για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ και το ΚΥΤ Υμηττού ενώ δεν μιλάνε για ιδιωτικοποιήσεις ΔΟΜΩΝ που είναι απαραίτητες για τον δήμο μας βρίσκουν προφάσεις για διαφορετική πορεία. Ο ένας εκ των δύο και συγκεκριμένα ο κος Αραμπατζής το παίζει ενίοτε και "Άρης Βελουχιώτης" θεωρώντας πως ξεγελάει όσους από την δεκαετία του 1980 υψώνουν τις ίδιες κόκκινες παντιέρες αναζητώντας "επαναστάσεις" που δεν μπορούν να γίνουν όταν οι πολλοί είναι απέναντι σε αυτές. 

Όμως ο "δεξιός"  κος Κάνδηλας θεωρεί λογικό να μας εκθειάζει τον Συριζαίο κ. Παπαδάτο ή την συριζαία κα Δουβή την Δευτέρα και την Τρίτη να τον πιάνει ο πόνος για τους βουλευτές της ΝΔ που δεν ήρθαν στην Ηλιούπολη να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που πρώτοι από όλους σαμποτάρισαν αυτοί που δεν θα έπρεπε να ήθελαν να ακουστεί η άποψη ενός τομεάρχη της ΝΔ για το μέλλον και τις προοπτικές της πόλης μας. 

Δεν θέλουν όπως αρνούνται και το να αποφασίσει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ποιος θα είναι ο εκλεκτός της για υποψήφιος δήμαρχος. Σου λένε είμαστε ανεξάρτητοι και δεν μπορούμε να περιοριζόμαστε στο 35% των ψηφοφόρων της ΝΔ . Όμως στις κάλπες δεν παίρνουν ούτε αυτό. Δεν αναρωτιούνται γιατί; Ακόμα και με τρεις κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων το ποσοστό που θα πάρει η ΝΔ στις βουλευτικές κάλπες δεν θα πιαστεί έτσι λοιπόν είναι φανερό πως η μόνη λύση θα ήταν η κοινή πορεία κάτω από συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όπως κατάφερε και τα βρήκε η νυν διοίκηση με κομμάτια στα αριστερά της έτσι καλούνται και αυτή να βρουν 5-6 σημεία και να συμφωνήσουν σε έναν επικεφαλής . Γιατί σίγουρα το πράγμα δεν πάει καλά και  τέταρτη συνεχόμενη ήττα δεν βοηθά κανέναν κ. Κάνδηλα .

Δεν ακούσαμε ούτε εμείς λέξη από όσα είπε ο κος Βαμβίνης στην εκδήλωση της Δευτέρας για λόγους που εξηγήσαμε στους αναγνώστες μας αφού για εμάς θα ήταν παντελώς ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ να παραμείνουμε σε μια εκδήλωση όπου οι διοργανωτές της θεώρησαν πως μπορούν να παρουσιάζουν στην γιγαντοοθόνη "φαντάσματα" που πλανώνται ακόμα πάνω από την πόλη και έχουν οδηγήσει για εμάς σε μια πραγματικότητα ζοφερή για την κεντροδεξιά. 

Άντε να πεις στον σημερινό 18αρη πως κομμάτι  της κεντροδεξιά της πόλης μας συμπορεύτηκε για δεκαετίες με έναν δοτό δήμαρχο της χούντας. Να του πεις πως υποδέχονταν εδώ με τιμές τα γελοία χουντικά αποβράσματα και να έχεις και τους "Αραμπατζήδες" να σου προτείνουν να τιμήσεις όσους υπηρέτησαν όσους κατέλυσαν το 1967 την Αστική μας Δημοκρατία. Να τους μιλήσεις για όλα σήμερα θεωρούνται αυτονόητα αλλά τότε δεν ήταν. Να τους πεις και για τα 12 χρόνια με κομμουνιστή δήμαρχο που ακολούθησαν όπου κάποιοι ξεφτιλισμένοι που και σήμερα πληρώνουμε ως δημοτικούς υπαλλήλους ομιλούσαν για "κομμουνιστικούς παραδείσους" και είχαν μόνο καλά λόγια για δικτατορίες όπως η πρώην ΕΣΣΔ! 

Η πραγματικότητα κ. Κάνδηλα  λέει πως από το 1974 έως σήμερα έχει εκλεγεί ΜΟΝΟ ένας κεντροδεξιός δήμαρχος ο κος Γιάννης Αναγνώστου και για να αλλάξει αυτό δεν αρκούν κραυγές αλλά ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές εκτός και εάν αυτές είναι ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ που οδηγεί σε ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.


Αναμένουμε την ομιλία του κ. Βαμβίνη αφού δεν θέλουμε να τοποθετηθούμε με όσα μας μετέφεραν τα αυτιά και τα μάτια μας στην πρώτη εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Έτσι και αλλιώς εμείς θα δημοσιοποιήσουμε όλη την ομιλία έτσι και αυτή έρθει στην κατοχή μας αφού έχει μαγνητοσκοπηθεί από τους διοργανωτές της εκδήλωσης. 

Θεωρούμε παράλογο να συνεχιστεί ο διάλογος ανάμεσα σε κεντροδεξιούς που έχουν παντελώς διαφορετικές απόψεις για βασικά θέματα. Επίσης ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ είναι για εμάς η οποιαδήποτε θετικά αναφορά σε όσους γεννήθηκαν για να υπηρετούν ΧΟΥΝΤΕΣ . 

Κόκκινοι ή μαύροι φασισμοί καταδικάζονται για εμάς και φυσικά φαινόμενα λαϊκισμού που μας οδήγησαν στην ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΚΡΟΔΕΞΙΑ κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από εμάς καταδικάζονται χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Από εμάς λοιπόν μην ζητάει χάρες ουδείς , η ατζέντα μας είναι γνωστή και αδιαφορούμε πλήρως για το εάν την υιοθετήσει κάποιος ή όχι. 

Εμείς στο παιχνίδι να αλλάξουμε έναν κακό δήμαρχο με έναν ακόμη ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δεν παίξαμε ούτε το 2014 αλλά ούτε το 2019 έτσι αυτονόητα δεν θα "παίξουμε" και το 2023.  

ΥΓ: Η κριτική είναι καλή ακόμα και η αυστηρή εάν την ώρα της κάλπης το οιοδήποτε ΜΜΕ υποδεικνύει το λιγότερο κακό. Εάν ένα τοπικό ΜΜΕ βλέπει παντού καλούς δημιουργεί σύγχυση και οδηγεί όπως και το 2019 σε εναλλαγές προσώπων στη θέση του δημάρχου που όμως υιοθετούν την ίδια ακριβώς πολιτική. Εάν δεν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, το ΚΥΤ Υμηττού , το νεκροταφείο και κυρίως τις αναγκαίες για εμάς ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου ας αφήσουν αυτούς που πρεσβεύουν ακριβώς τα ίδια να συνεχίσουν την καταστροφή της πόλη μας. Άλλωστε και με την διοίκηση της περιόδου 2007-2010 δεν είδαμε τίποτα να υλοποιείται από την δική μας ατζέντα που δεν είναι μια ακόμα όπως θεωρούν οι διάφοροι "κωμικοί" της πόλης μας ,  αλλά το ΜΕΛΛΟΝ είτε το επιθυμούν οι δημότες μας  μας είτε όχι. Άλλωστε η αγανάκτηση των βολεμένων ήταν κάτι που εμάς δεν μας συγκίνησε ΠΟΤΕ! Βέβαια το μακρινό 2007 κάποιοι αγνοούσαν επιδεικτικά την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ που έρχονταν και θεωρούσαν πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Τελικά δεν υπήρχαν και όσοι τρέφουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ πως θα υπάρξουν και πάλι στο μέλλον και πως θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά θα προσγειωθούν σε μια πραγματικότητα που από το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και μετά θα αγγίξει ΚΑΘΕ ελληνική οικογένεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: