ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς την στιβαρή ηγεσία του κ. Φύτρου ο Χαραυγιακός υποβιβάστηκε σήμερα στη Β ΄κατηγορία του ΕΠΣΑ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Χωρίς την στιβαρή ηγεσία του κ. Φύτρου ο Χαραυγιακός υποβιβάστηκε σήμερα στη Β ΄κατηγορία του ΕΠΣΑ


Η σημερινή ισοπαλία του Χαραυγιακού στο σημερινό του παιχνίδι με τον Γ.Σ Καισαριανής σηματοδοτεί τον απευθείας υποβιβασμό του στην Β΄ ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην Ιστορία του. 

Εάν και δεν είμαστε οπαδοί ή φίλαθλοι της συγκεκριμένης ομάδας είχαμε επισημάνει από καιρό την πλήρη ανικανότητα της τωρινής  ηγεσίας να κρατήσει την ομάδα έστω στην πρώτη κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. 

Θεωρούμε πως στις παρούσες συνθήκες η επιστροφή ενός έμπειρου "καπετάνιου" όπως υπήρξε για τον Χαραυγιακό ο κος Μανώλης Φύτρος είναι μονόδρομος . 

Ευθύνες για την κατάντια φέρουν και φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας που πρωτοστάτησαν στο να αλλάξει σελίδα ένας σύλλογος που έχει έως σήμερα την μεγαλύτερη παρουσία στη Β΄ Εθνική κατηγορία από όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πόλης μας. 

Τελικά πήγαν στα χειρότερα και εκεί θα παραμείνουν όσο εμμένουν σε λάθος συνταγές. Όλα έγιναν λάθος και κυρίως οι επιλογές προπονητών ήταν καταστροφικές για την ομάδα που για να συνέλθει θέλει σε κάθε περίπτωση αλλαγή ηγεσίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: