ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρέμβαση των Rebels 9 στην σχολή Ταε Κβο Ντο Ίριδα μετά τις καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών Άρη Δάτσιο

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Παρέμβαση των Rebels 9 στην σχολή Ταε Κβο Ντο Ίριδα μετά τις καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών Άρη Δάτσιο

 


"2 μέτρα κάτω από την γη για κάθε παιδοβιαστή" είναι το σύνθημα που έγραψαν έξω από την σχολή ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που "δίδασκε" ο κος Άρης Δάτσιος ως προπονητής,  μέλη των Rebels 9 εμφανιζόμενοι πιο "ακραίοι" από όσο ίσως  θα επιθυμούσε το αθλητικό σωματείο το οποίο υποστηρίζουν

Δεν θεωρούμε σε καμία περίπτωση την στάση τους υποκριτική , και φυσικά στο ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο θα έπρεπε να μπει και μπει και πάλι η συζήτηση για την ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ως τιμωρία για  ειδεχθή εγκλήματα όπως συμβαίνει στο δημοκρατικότερο κράτος του κόσμου δηλαδή στις ΗΠΑ. 

Θα μπορούσε να έχει γράψει και οιοσδήποτε άλλος το σύνθημα αυτό για να "στοχοποιήσει" τους οπαδούς ενός αθλητικού σωματείου αλλά όπως είδαμε στην προσωπική τους σελίδα στο facebook διαφημίζουν την δράση τους αυτή. 


Άρα η καθυστέρηση η δική μας για αυτή την ανάρτηση , οφείλεται στο γεγονός πως περιμέναμε μήπως και αυτοί επικαλεστούν "χακάρισμα" του λογαριασμού τους όπως συνέβη παλιότερα με τον προπονητή πολεμικών τεχνών κ. Άρη Δάτσιο ,αλλά όπως μπορείτε να δείτε ακόμα και σήμερα αρκετές ώρες μετά η ανάρτηση τους παραμένει ( κάντε κλικ εδώ

Το αθλητικό σωματείο ΙΡΙΔΑ είναι αναγνωρισμένο από την Αθλητική Γραμματεία Αθλητισμού και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do γιατί κάποιοι έως χθες έκαναν τους "Κινέζους" μας καλύπτει αρχικώς η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και αναμένουμε βέβαια από την Πολιτεία περισσότερο έλεγχο ενώ είμαστε σταθερά υπέρ του επαγγελματικού αθλητισμού και θεωρούμε πως μόνο έτσι θα εκλείψουν τέτοια φαινόμενα. 

Αφού η "ζημιά" για ένα επαγγελματικό αθλητικό σωματείο από τέτοιες ειδεχθής συμπεριφορές (εγκλήματα είναι εάν κάποιοι δεν κατανοούν ακόμα τι έχει συμβεί) θα οδηγούσε στο κλείσιμό του. 

Με τα ερασιτεχνικά σωματεία η ΔΙΑΦΘΟΡΑ θα συνεχίζεται εδώ έφτασε μια Ελληνίδα Ολυμπιονίκης να καταγγείλει χρόνια μετά τον βιασμό της από αθλητικό παράγοντα  και ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! 

Και δεν έγινε κυρίως γιατί κάποιοι στο πολιτικό σύστημα σέβονται περισσότερο τα προσωπικά δεδομένα από ανήλικες ψυχές που δεν θα δικαιωθούν ΠΟΤΕ! Εάν δεν αλλάξει ρότα το σύστημα ας μην αναζητούν τις αιτίες όπου οι νέες και οι νέοι μας οδηγούνται στα άκρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: