ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το χρίσμα της κοινωνίας δεν το έχασαν όσοι δεν λαϊκίζουν κ. Κάνδηλα η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω στο 2015 όταν "Αραμπατζήδες" πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Το χρίσμα της κοινωνίας δεν το έχασαν όσοι δεν λαϊκίζουν κ. Κάνδηλα η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω στο 2015 όταν "Αραμπατζήδες" πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες!

 Προφανώς και οι συνδημότες μας που είναι καλά πληροφορημένοι για τα γεγονότα που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη,  δεν θα πίστευαν αναρτήσεις που θέλουν να αθωώσουν τους πραγματικούς ενόχους για τα αίτια της ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ.

Έτσι και για να μπούνε τα πράγματα σε μια σειρά οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν ΨΗΦΙΣΑΝ το παρακάτω κείμενο για λόγους που κατανοεί κάθε νοήμων πολίτης.

  ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης , εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό των δεκάδων ,νέων στην πλειοψηφία τους , συνανθρώπων μας, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και απευθύνει την συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες τους.

Θεωρούμε και επιβεβλημένη και αυτονόητη την πλήρη διερεύνηση των αιτιών.

Αυτή η τραγωδία έχει και ένοχο και αίτια.

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικαλιστικά τους όργανα είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για τα εγκληματικά κενά στην ασφάλεια του δικτύου των σιδηροδρόμων .

Το όποιο «ανθρώπινο λάθος» δεν μπορεί να συγκαλύψει τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για τα εγκληματικά κενά στην ασφάλεια του δικτύου και την ευθύνη της ιδιωτικής εταιρείας που από το 2017 εκμεταλλεύεται το δίκτυο των σιδηροδρόμων στην χώρα, με την γενναία μάλιστα χρηματοδότησή της από το κράτος !!.

Κανενός είδους συγκάλυψη. Το τίμημα που έχουμε πληρώσει ως λαός και νεολαία είναι βαρύ και επαναλαμβανόμενο για να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ!.

Δεν μπορεί ο λαός μας να ανεχτεί ότι η ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων στις σιδηροδρομικές μεταφορές θα θυσιάζεται μπροστά στα κέρδη των εταιρειών. Να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα από την Κυβέρνηση, για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων».

Ενώ το κείμενο που κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" ( πρόσκεινται στο ΚΚΕ) ξεκινάει καλά προχωρώντας προσπαθεί να αθωώσει τους πραγματικούς ενόχους! Βάζει σε εισαγωγικά το ανθρώπινο λάθος προσπαθώντας να αθωώσει τον κρατικοδίαιτο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ κ. Βασίλη Σαμαρά που από τα ηχητικά που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί καταλαβαίνουν όλες και όλοι τις εγκληματικές παραλείψεις τους, ενώ πιο κάτω ΨΕΥΔΩΣ αναφέρει πως η ιταλική ιδιωτική εταιρία που ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ το δίκτυο φέρει ευθύνες για το ΕΓΚΛΗΜΑ που δημιούργησε η διαχρονική χαλαρότητα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ του ΟΣΕ! 

Του κρατικού ΟΣΕ που παρουσιάζει τους μηχανοδηγούς του , τους κλειδούχους και τους σταθμάρχες του κάτι σαν υπερήρωες και προσπαθεί πάνω σε 57 πτώματα να κάνει πολιτική για να διεκδικήσει ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ που έχουν εφαρμοστεί και αποτύχει σε όλα τα πρώην κράτη του ανατολικού μπλοκ όπου ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ έφερε ΠΕΙΝΑ- ΔΥΣΤΥΧΙΑ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 
 
Πως ζητάτε κ. Κάνδηλα από τους πρώην συνυποψηφίους σας στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να ΨΗΦΙΣΟΥΝ ένα τόσο ΨΕΥΔΕΣ κείμενο που προσπαθεί να παραποιήσει μια ΑΛΗΘΕΙΑ που είναι εκεί έξω σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και φωνάζει για την ανεμελιά με την οποία αντιμετωπίζουν δημόσιοι υπάλληλοι την ασφάλεια των μεταφορών μας; 

Ένας τέτοιος κακός συνδικαλισμός που καλύπτει ΕΓΚΉΜΑΤΑ μας οδήγησε σε τέσσερα μνημόνια και μπορεί εσείς οι κρατικοδίαιτοι (Κάνδηλας - Αραμπατζής) και όσοι ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ να θεωρείται πως η κοινωνία τις αποζητά όμως ΔΙΨΑΕΙ για ΑΛΗΘΕΙΑ απεχθάνεται τους λαϊκισμούς και την υποκρισία σας. 

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ζήτησε από το προεδρείο να αφαιρέσει τα ΨΕΥΔΗ και την φθηνή κομμουνιστική προπαγάνδα για να μπορέσει να το ψηφίσει και ΟΜΟΦΩΝΑ να μπορούμε έστω μπροστά από μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ να πορευτούμε. Όμως οι Σταλινοφασίστες μαζί με κάποιους που το παίζουν "πατριώτες" αλλά υπηρετούν τον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ όπως και το ιστολόγιό σας δεν θέλησαν να αποσύρουν από το κείμενο τις κραυγαλέες ψευδείς αναφορές με αποτέλεσμα έστω μια δημοτική παράταξη να πει όχι στον εκμαυλισμό της πολιτικής ζωής που επιχειρείται με αφορμή ένα δυστύχημα που οφείλεται σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ. 

Να αναζητηθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν αλλά όχι με αφορμή μια ΤΡΑΓΩΔΙΑ να πορευτούμε στο πλευρό όσων τις δημιουργούν. 

Να είσαστε σίγουρος πως οι πολλοί έχουν ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν και λαϊκιστικές πρακτικές από μέλη της ΝΔ που συμπορεύονται σε ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν θα αποδώσουν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους στις κάλπες του 2023. 

Σε κάθε περίπτωση η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας στέκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε αυτό το ΨΗΦΙΣΜΑ παρακολουθώντας τα ΜΜΕ έχει πλήρη γνώση του τι συνέβη και στις κάλπες που ακολουθούν θα στείλουν όπως και το 2019 τους λαϊκιστές που στην ουσία είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ στο περιθώριο. 

Και την μισή Αθήνα να κάψουν τα φασιστοειδή και οι δήθεν αγανακτισμένοι η χώρα μας δεν θα αλλάξει πορεία αφού οι πολλοί δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν "ψεκασμένους" που τους τάζουν πράγματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να συνεχίσουν να γίνονται για να μην ξεβολευτούν όσοι χωρίς καμία αξιολόγηση από την ΣΟΒΙΕΤΙΑ του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΟΣΕ προσπαθούν να μετακυλήσουν τις ευθύνες τους στον ιδιώτη που ΟΥΔΕΜΙΑ ευθύνη φέρει για τις γραμμές και για το προσωπικό που ελέγχει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των γραμμών. 

Σας χαρίζουμε και το ηχητικό για να ακούσετε και εσείς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κατάσταση ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ αφού για αυτόν όπως και για εσάς μια "στούκα" ήταν από ένα ακόμα λάθος μιας ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που καταρρέει μέσα στα λάθη και τις παραλείψεις της. 

Αυτά και για ακόμη μια φορά μπράβο στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και στον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου για την στάση της σε ένα δημοτικό συμβούλιο όπου αντίθετα από όσα πιστεύει η τοπική μας κοινωνία  ψήφισε για να αθωώσει τους ΕΝΟΧΟΥΣ που κάποιοι θέλουν να τους παρουσιάσουν ως ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ! 

 Έγινε "τράκα" λέει ο ανεύθυνος σταθμάρχης και η μόνη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας είναι πως δεν στέλνει σπίτι τους όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους που βγήκαν και να απεργήσουν κατηγορώντας για την δική τους εμφανή ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ έναν ιδιώτη που εάν διαχειρίζονταν το προσωπικό δεν θα είχε ποτέ τέτοιους υπαλλήλους που θα του ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις θυμάτων αφού είναι ανεπαρκείς! Ελπίζουμε να ακούνε καλά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και να βλέπουν πως παρά τις προτροπές συνδικαλιστών η κοινή γνώμη δεν είναι αυτή την φορά αποφασισμένη να γεμίσει τις "πλατείες της αγανάκτησης" των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: