ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (8/3/2023)

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.... (8/3/2023)



  •  Ούτε δήμος Αλίμου, ούτε δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης , ούτε δήμος Γλυφάδας έκαναν ψηφίσματα για την τραγωδία στα Τέμπη στην οποία ΨΕΥΔΩΣ να κατηγορούν μια ιδιωτική εταιρία που ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με αυτό. Η διαχείριση προσωπικού και γραμμών γίνεται από τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΣΕ που επιλέγει όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε το προσωπικό του με κριτήρια που ουδεμία σχέση έχουν να κάνουν με την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. Ίσως ήρθε ο καιρός μετά και αυτή την τραγωδία να ξηλώσει η παρούσα κυβέρνηση όλο το σύστημα επιλογής προσωπικού στο ΔΗΜΟΣΙΟ που δημιουργεί τέτοιες γελοίες αλλά παράλληλα σε μερικές περιπτώσεις τραγικές επιλογές και να μην μπορεί κάποιος με ελλιπείς γνώσεις να αναλαμβάνει θέσεις ευθύνης.


  • Ο δήμος Αλίμου έβγαλε κανονικά σήμερα απορριμματοφόρα και μάζεψαν τα σκουπίδια τους. Εμείς εδώ επί δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη συνεχίζουμε και είμαστε δέσμιοι ενός ΣΕΔΗ που ασχολείται περισσότερο με την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος παρά με την δουλειά του! 



  • Ξάφνιασε η αλήθεια και εμάς η αποφασιστικότητα της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να πάει κόντρα στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Το γεγονός αυτό ίσως τις αποφέρει μερικές ψήφους ώστε να οδηγηθεί αυτή την φορά στον δεύτερο γύρο  των δημοτικών εκλογών που θα γίνουν τον Οκτώβριο. Έως τότε βέβαια μπορεί να υπάρξουν εμπόδια για την επίτευξη αυτού του σκοπού αφού οι υποψηφιότητες δημάρχων δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Όμως υπάρχει πλέον μια δημοτική παράταξη που μπορεί να συγκεντρώσει από το 35% με 39% που θα πάρει η ΝΔ στην πόλη μας ένα ποσοστό της τάξεως του 18% -20% και να βρεθεί στον δεύτερο γύρο. Μόνη της παίζει η παράταξη πλέον στο χώρο της κεντροδεξιάς αφού το μόνο που μπορεί να κάνει εάν θέλει να βοηθήσει τη ΝΔ ο κος Αραμπατζής είναι να μην κατέβει καθόλου ή να ενωθεί με τις "άλλες" προοδευτικές δυνάμεις που ομιλούν για "χούντα" Μητσοτάκη. Ούτε μισή δεξιά ψήφο δεν θα πάρει όπως και όσοι αφελείς θεωρούν πως εκτός από βολεμένους είναι ποτέ δυνατόν ένας δεξιός να ψηφίσει για δήμαρχο κάποιον που διοργανώνει εκδηλώσεις για την κομμουνιστική ΕΠΟΝ και έχει αφήσει την πόλη μας στο ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Όποιος περάσει δεύτερος λοιπόν και το 2023 σαν φάρσα θα είναι και ο επόμενος δήμαρχος , ακόμα και εάν η νυν διοίκηση συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξεως του 25%-28% στον πρώτο γύρο. Ελπίδες για δεύτερο γύρο έχουν και οι Ευαγγέλου , Ψυρρόπουλος αφού μάλλον ο δεύτερος αυτή την φορά θα  έχει ένα ποσοστό 13% -15% ή ακόμα και μικρότερο εάν υπάρξει και άλλη υποψηφιότητα!


  • Κάποιοι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν ομαδικώς από δημοτική παράταξη και έως να  το δούμε και αυτό να γίνεται  κρατάμε μικρό καλάθι. Άλλωστε η εξουσία ενώνει εκτός και θεωρούν καμένο χαρτί τον επικεφαλής τους. Άλλωστε και το 2019 είδαμε ανάλογες καταστάσεις με κάποιους που έπιναν νερό στο όνομα του Βασίλη και τους γνωρίσαμε μέσω αυτού να τον εγκαταλείπουν 8 περίπου μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές! 

  • Χρόνια Πολλά στις γυναίκες που κάνουν την ζωή μας ομορφότερη , μας φέρνουν στη ζωή και όπως και να εάν το δούμε κάνουν κουμάντο σε αυτό τον κόσμο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: