ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέες καταγγελίες για τον Άρη Δάτσιο - Φταίνε οι γονείς είπε με γυρισμένη την πλάτη συνδημότη μας!

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Νέες καταγγελίες για τον Άρη Δάτσιο - Φταίνε οι γονείς είπε με γυρισμένη την πλάτη συνδημότη μας!


Συνδημότης μας με γυρισμένη την πλάτη κατηγορεί τον προπονητή Άρη Δάτσιο για περίεργες συμπεριφορές , και τους γονείς πως άφηναν τα παιδιά τους χωρίς επίβλεψη εξοργίζοντας τον Νίκο Ευαγγελάτο. 

Εδώ στην πόλη μας πάντως όλες και όλοι με πλάτη βγαίνουν έχουμε να δούμε από την δεκαετία του 1990 μάγκα που τους "ξεβράκωσε". 

"Οι Κυρ Παντελήδες" έχασαν έναν διαδικτυακό προπαγανδιστή τους και έτσι ανησυχούμε μήπως τελικά η "χούντα" Μητσοτάκη δεν πέσει! 

Αρχίζουμε να πιστεύουμε πως μόνο πάνω μας δεν έπεφτε ο Άρης επειδή προφανώς ήξερε που θα καταλήξει,  εκπλησσόμαστε με το πόσοι ήξεραν χίλια άλλα πλην των βιασμών αλλά απέφευγαν να "μπλέξουν". 

 Βάλτε το ονοματεπώνυμό εσείς που τάχα τηρείται τον κώδικα δεοντολογίας γιατί θα γράψουμε πως εσάς διάβαζε για να ενημερωθεί και για αυτό κατέληξε να παρακαλάει 17χρονες μην τον καταδώσουν στην αστυνομία! 

Για να μην δημιουργούνται ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ σε κάποιους οι πρώτες μηνύσεις έγιναν τον Ιανουάριο του 2023 και παρά τα εμπόδια δύο μήνες μετά συνελήφθη ενώ μετά την απολογία του που είναι προγραμματισμένη για αύριο θα ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ . 

Δεν μιλάμε για ίδια περίπτωση με την 19χρονη που γύριζε ερωτικές ταινίες,  εδώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και για αυτό και οι "πουτάνες" της πόλης άρχισαν ήδη να αποσύρουν τα like τους.


Ο "πατριώτης" Άρης Δάτσιος 


Δεν υπάρχουν σχόλια: