ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς τα λέγαμε αλλά σε αυτή την πόλη τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων παραμένουν εκτός ΦΥΛΑΚΗΣ!

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Εμείς τα λέγαμε αλλά σε αυτή την πόλη τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων παραμένουν εκτός ΦΥΛΑΚΗΣ!



Μια από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις αυτού του ιστολογίου ήταν αυτή εδώόπου η εικονιζόμενη διαφημίστρια- δημοσιογράφος  του κόμματος Κασιδιάρη κατηγορούσε τον εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου με ασύστολα ΨΕΥΔΗ και κατηγορίες πως δήθεν φλέρταρε με  μια υπέρβαρη και κατηγορώντας τον για ψυχικά ασθενή! Πίσω από αυτά προσπαθούσε να κρύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ρατσισμό που δεν έβλεπε . Εδώ δεν βλέπει πως ο Κασιδιάρης είναι ΜΕΛΟΣ εγκληματικής οργάνωσης και πως έχει τατουάζ με σβάστικα στο μπράτσο,  και περιμένει  να επιβεβαιωθεί  η καταδίκη του σε δεύτερο βαθμό για να το καταλάβει! Μπορεί ίσως  να πιστεύει πως θα τον βγάλει από τις φυλακές καμία "Εθνοσωτήριος" ξεχνώντας πως στη χώρα μας η Αστική Δημοκρατία δεν φοβάται πλέον καραβανάδες! Σε κάθε περίπτωση κανέναν δεν παρασύρεται από τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες" Πραγματικά πρέπει να  πούμε στον δημοσιογράφο κ. Σταύρο Μαρίνη  να κοιτάξει την ψυχική του υγεία εάν και εφόσον δίπλα του είχε το ΑΥΓΟ του ΦΙΔΙΟΥ , και δεν κατάφερε να το συνεφέρει οδηγώντας το στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. "Ψυχοφθόρο" στο να λες στον άλλο πως δεν είναι επιλογή να χάνεις την ΑΝΘΡΩΠΙΑ σου και πως κλωτσώντας πάγκους σε λαϊκές αγορές ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ δεν γίνεσαι. Δύσκολο να καταλάβει κάποια παντελώς αδαής με τον Εθνικισμό πως οι Χρυσαυγίτες ήταν και παραμένουν μπολσεβίκοι με ΜΑΥΡΕΣ μπλούζες και τίποτα παραπάνω. Γιατί το να είσαι απέναντι δεν είναι μόνο ανόητο αλλά ενίοτε και επικίνδυνο. Σε κάθε περίπτωση καταστροφικό για μια χώρα, που δεν την "παίρνει" για άλλες "περιπέτειες" που οδηγούν σε "γύψους". Και δεν θα έχει καμία τέτοια "περιπέτεια" για αυτό είμαστε απόλυτα βέβαιοι. 

Παρακολουθούμε με οδύνη τον κατήφορο μιας δημοσιογράφου που δεν κατανοεί καν με τι έχει μπλέξει, και δεν μας κάνει εντύπωση που καμία ΠΟΥΤΑΝΑ της πόλης ,δεν βγαίνει τώρα να κάνει like στα "υπέροχα" βίντεο της! Βλέπετε θέλει "θάρρος" ακόμα και για είσαι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας μαζί με αυτούς που εκτροχιάζουν τρένα και δημιουργούν θύματα. 

Δεν πειράζει επειδή μας προκάλεσαν έγινε η ανάρτηση αυτή(μειοψηφούντος του εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου γιατί εμείς εδώ αποφασίζουμε δημοκρατικά)  ,και είναι αφιερωμένη στις πουτάνες και στους πούστηδες της πόλης μας που φοβούνται μην τυχόν και έχουν την "τύχη" του Κασιδιάρη ή του αγαπημένου τους Δημήτρη! 

Γιατί πλέον άφησαν το τροπάρι πως τάχα λυπούνται , σταμάτησαν τις απειλές και δηλώνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως μας φοβούνται! Δεν φοβούνται εμάς αλλά όσα διαπράττουν εναντίον της πόλης μας και βλέπουν πως οι "πλάτες" τους δεν είναι τόσο ισχυρές όσο θεωρούσαν. 

Έως τις βουλευτικές εκλογές θα έχουμε δύο δυνατά θέματα με ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ και σίγουρα πριν τις κάλπες του Οκτωβρίου εμείς θα σας αποκαλύψουμε τι πρεσβεύουν κάποιοι ιδίως εάν μπουν στη διαδικασία να είναι υποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. 
Γιατί δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν και ουδείς από τους εχθρούς μας έχει την δυνατότητα να μας εξοντώσει. 
Τους έχουμε "μετρήσει" όλους και δεν τους ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης: 
Τίποτα για την ουσία της υπόθεσης μόνο ύβρεις και απειλές σε μια προσπάθεια να μας φιμώσουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: