ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εσείς πανηγυρίσατε για την επιτυχία μιας ομάδας που έως χθες αγνοούσατε;

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Εσείς πανηγυρίσατε για την επιτυχία μιας ομάδας που έως χθες αγνοούσατε;



Συγχαρητήρια στους παίχτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΓΣΗ , στον προπονητή της κ. Γιάννη Παπαχρήστο και φυσικά στους διαχρονικούς "αιμοδότες" της ομάδας αυτής ,χορηγούς (επιχειρήσεις της πόλης) και διοίκηση του δήμου που τους παρέχει τους χώρους άθλησης και τους ενισχύει με "μικροποσά" που μπορεί ο καθένας να βρει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Γιατί η ομάδα μας δεν έχει εφοπλιστή πρόεδρο δυστυχώς η πόλη δεν έχει θάλασσα παρά τις "φουρτούνες" που διαχρονικά περνάει!  Η ομάδα λοιπόν βόλεϊ ανδρών του ΓΣΗ  κέρδισε το τοπικό πρωτάθλημα νικώντας τον ΑΟΝΑ και στέφθηκε πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής). 

Στόχος πλέον της ομάδας είναι η διεκδίκηση μέσω των μπαράζ της ανόδου στην Α2. 

Ο Γενικός αρχηγός πετοσφαίρισης και Αντιπρόεδρος  του ΓΣΗ είναι ο συνδημότης μας κος Γιώργος Μπενάς,  που στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπετε με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Παπαχρήστο 


Την ομάδα αυτή την ενισχύουν με την παρουσία τους στα παιχνίδια της οι Rebels 9  και φυσικά εμείς από τον καναπέ μας που δεν παρακολουθούμε τους αγώνες της ομάδας είμαστε το ίδιο  αμέτοχοι σε αυτή την επιτυχία από αρκετούς που βρέθηκαν χθες εκεί για να πανηγυρίσουν. 

Γιατί όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει σε αυτή την πόλη το να πανηγυρίζουμε τις ΝΙΚΕΣ άλλων χωρίς να συμβάλλουμε στην επίτευξή τους ,  δεν μας οδηγεί πουθενά! 




Βάλαμε στους αμέτοχους και εμάς μέσα , αφού με τις ελάχιστες αναρτήσεις μας για το τμήμα βόλεϊ δεν διεκδικούμε "δάφνες" που έτσι και αλλιώς δεν μας ανήκουν , και γελάμε με την υποκρισία όσων θεωρούν πως παίχτες και διοίκηση της ομάδας δεν γνωρίζουν ποιοι είναι πραγματικά μαζί τους και ποιοι διαχρονικά απέναντι! 

Πρόεδρος του ερασιτέχνη ΓΣΗ ( όλα τα τμήματα έχουν έναν πρόεδρο αφού έτσι το έχουν αποφασίσει) είναι ο κος Απόστολος Κωστούλας ( άκρη αριστερά σε όσους δεν τον γνωρίζουν) στην παρακάτω φωτογραφία.

ΥΓ: Ο ΓΣΗ δεν ασχολείται με τα πολιτικά όπως  όλες και όλοι γνωρίζετε ή έτσι σας λένε. Για τον λόγο αυτό και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα βρείτε αρκετά έμμισθα μέλη της ομάδας στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" , αφού ο "Ήλιος" είπε να συνδράμει σε αυτή την νέα προσπάθεια για να "φωτιστεί" η πόλη μας. Όχι ο πρόεδρος του ΓΣΗ δεν κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Κατεβαίνει όμως πρόσωπο του στενού του συγγενικού περιβάλλοντος  μην ρωτήσετε σε ποια παράταξη με την "Φωτεινή πόλη" κατεβαίνει και αυτός. 

Κατά τα άλλα δεν ασχολούνται με χρώματα και κόμματα , δεν είναι "κορόϊδα" σαν κάποιους προέδρους επαγγελματικών σωματείων που έχουν εκφράσει ΔΗΜΟΣΙΑ τις κομματικές τους προτιμήσεις και ορθώς πράττουν. Γιατί το πλαίσιο για όλες τις δραστηριότητες και τις αθλητικές το βάζει το νομοθετικό σώμα της Βουλής , και εκεί η πλειοψηφία ως γνωστό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: