ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το να απαντάμε σε ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες είναι μάταιος κόπος - Ούτε βήμα πίσω σε "μούμιες" του παρελθόντος , νταβατζήδες και τζάμπα μάγκες!

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Το να απαντάμε σε ΜΑΥΡΟΥΣ φασίστες είναι μάταιος κόπος - Ούτε βήμα πίσω σε "μούμιες" του παρελθόντος , νταβατζήδες και τζάμπα μάγκες!


 Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του κ. Κάνδηλα δις αποτυχημένου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όλες και όλοι γνωρίζουν τι πρεσβεύει και ποιες "πουτάνες" αποκαλεί κυρίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε μια σειρά αναρτήσεων στα οποία έχουμε αναφερθεί στη δράση τους. "Ψεκασμένοι" κάθε λογής και πικραμένοι φασίστες κάθε "κοπής" από μετανοημένους "αναρχικούς" έως νοσταλγούς της δικτατορίας του Παπαδόπουλου έως οπαδούς του Στάλιν και του Λένιν θα βρείτε σε ό,τι σας παρουσιάζει ως "είδηση" ο κρατικοδίαιτος κος Κάνδηλας. 


Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με ιστολόγια ή site μηδαμινής επισκεψιμότητας ούτε να μπαίνουμε μπροστά κάθε φορά που οι ΚΑΤΙΝΕΣ της πόλης γίνονται φορά σε άρθρα μεγάλων ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων ασχολούμενοι με το ΤΙΠΟΤΑ που έτσι και αλλιώς δεν θα γίνει κάτι. 

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε πόσες φορές ασχοληθήκαμε μαζί τους τα τελευταία χρόνια χωρίς στην ουσία να έχουμε κάποιο όφελος αφού για εμάς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ο κάθε αναγνώστης είναι ό,τι διαβάζει άλλοι την βρίσκουν με "ΤΑ ΝΕΑ" , "ΤΟ ΒΗΜΑ" και την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και άλλη με το "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" που βλέπει και αυτό την "χούντα" Μητσοτάκη. 

Οι "Κασιδιάρηδες" και οι "Πολάκηδες" της πόλης θα προσγειωθούν σε μια πραγματικότητα που διαβάζουν παντελώς λάθος ούτε η Μελόνι είναι Κασιδιάρης ούτε ο Πέδρο Σάντσεθ είναι Πολάκης. 

Ας δούμε και κάποιες αναρτήσεις γιατί εμείς το να γράφουμε συνεχώς όσα όλοι γνωρίζουν είναι απλώς ανώφελο. Όπως χωρίς ουσία είναι και ένας διάλογος με όσους έτσι και αλλιώς δεν πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία και τιμούν όσους επί ματαίω προσπάθησαν να επιβάλλουν τις δικτατορίες τους. Οι "κόκκινοι" έσπασαν τα μούτρα τους την περίοδο 1946-1949 και οι ΜΑΥΡΟΙ φυλακίστηκαν για την επταετή διεθνή απαξίωση της χώρας μας και το ατελείωτο κλέψιμό τους . 

Τα "οικονομικά θαύματα" της ΧΟΥΝΤΑΣ και ο ψευτοπατριωτισμός είναι ανάλογα παραμύθια με αυτά των κομμουνιστών που κάποιοι αφελώς τους θεωρούν και δημοκράτες. 

Βάζουμε ενδεικτικά 6 αναρτήσεις αφού ό,τι συνέβη ως φάρσα το 2019 δεν θα το ζήσουμε και στις δημοτικές εκλογές του 2023 όσοι δεν μπορούν να πάρουν από μια δεξιά δεξαμενή ψήφων στην πόλη μας που ξεπερνάει το 41% ένα 20% για να μπουν στον δεύτερο γύρο προφανέστατα και δεν είναι ικανοί να μας εκπροσωπούν ακόμα και εάν άσκησαν διοίκηση κάποτε κάνοντας συμβούλους τους δοτούς δημάρχους της χούντας! Όπως πήγε για πάντα στα "σκουπίδια της Ιστορίας" ο αντιδημοκράτης και εχθρός της Δημοκρατίας κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής έτσι πήγε και ο χουντικός Κ. Δελλαπόρτας όσοι εξακολουθούν και υμνούν "φαντάσματα" που κατέστρεψαν την πόλη απλώς κάνουν ό,τι και "οι αλληλέγγυες" που φωτογραφίζονται με "μούμιες" που η Ιστορία έχει καταδικάσει τελεσίδικα. Δεν μας ενδιαφέρουν λοιπόν "νιαουρίσματα" εμείς δεν ήρθαμε εδώ να συμπληρώσουμε τα τοπικά ΜΜΕ αλλά να βάλουμε κάθε "πουτάνα" στη θέση της! 

Οι συντάκτες των Ενεργών Φασιστών εν ώρα εργασίας!

Οι Ενεργοί Φασίστες Ηλιούπολης σας πουλάνε το σανό των κόκκινων φασιστών της πόλης άλλωστε τι έχουν να χωρίσουν με αυτούς παρά μόνο το χρώμα!


"Ασημένια κάρτα" της ΝΔ μπορεί να έχουν αλλά παραμένουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


Οι ενεργοί φασίστες Ηλιούπολης αφήνουν στην ομάδα τους εμετικά σχόλια κατά του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά

ΥΓ: Και κάτι τελευταίο αντί να καταδικάσουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ στους κόλπους της ΝΔ που μας έχει στερήσει ήδη την αυτοδυναμία εκτός και αυτή επιτευχθεί τελικά με "τσόντες" ψεκασμένων τηλεπωλητών επιστολών του Ιησού κάθονται και τα βάζουν μαζί μας λες και είμαστε και κανένας εύκολος στόχος! Η πόλη ζέχνει από κόκκινο και μαύρο φασισμό και οι συνδημότες μας όπως θα δείτε και προεκλογικά το έχουν ρίξει στις ρευματοκλοπές για οικίες και επιχειρήσεις. Και δεν μιλάμε βέβαια για το θέμα του Notia.gr που έτσι και αλλιώς εμείς δεν έχουμε τον φάκελο της ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς θα τον είχαμε ήδη παίξει αλλά για περιπτώσεις συνδημοτών μας που θεωρούν πως θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και εμείς δεν θα σας έχουμε ενημερώσει για τις κλεψιές τους. Να έκλεβαν αυτοί που έχουν ανάγκη και είναι σε οικονομική αδυναμία και εμείς μαζί τους πιο "αναρχικοί" και από τον Ρουβίκωνα αλλά να κλέβουν όσοι βγάζουν σε ένα μήνα αυτά που άλλοι θέλουν ένα χρόνο πάει πολύ! Το θέμα του Notia.gr δεν είναι "πταίσμα" σε όσα συμβαίνουν σε μια πόλη που η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ βασιλεύει! Λέγαμε να βάλουμε φωτογραφία καμία silver card αλλά προτιμήσαμε ένα βίντεο για το οποίο η ΝΔ θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον βουλευτή της! 

Δείτε και το βίντεο από το in.gr αφού κάποιοι θεωρούν πως με χαρακτηρισμούς θα υπεκφύγουν πραγματικότητες που τους έχουν ήδη ξεπεράσει! 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: