ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 26/3/2023)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 26/3/2023)



  • Πολλοί κατέθεσαν στεφάνια χθες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και φυσικά είναι παραλογισμός να ζητάτε από ένα ιδιωτικό ΜΜΕ να βάλει φωτογραφίες με όλους αυτούς. Άλλωστε κάποιοι είναι "κομμένοι" από ένα ΔΕΞΙΟ ΜΜΕ που δεν έκρυψε ΠΟΤΕ τι ακριβώς πρεσβεύει. Εδώ δεν βάλαμε του συμπαθή σε εμάς υποψήφιου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στο Νότιο Τομέα κ. Γιώργου  Σούρλα  παρόλο που άπαντες γνωρίζουν πως οι σχέσεις μας με τον πρόεδρο του κόμματος αυτού κάθε άλλο παρά εχθρικές είναι. Μας χωρίζει η θέση του κόμματος αυτού για την γεωστρατηγική θέση της χώρας όπως και από μια πλειάδα άλλων αστικών κομμάτων που εν μέσω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία δεν πήραν την θέση που εμείς θα επιθυμούσαμε. Όσοι λοιπόν φαντάζονται συνεργασίες τύπου Ιταλίας στη χώρα μας για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας θα πρέπει να κατανοήσουν πως η Ιταλίδα πρωθυπουργός κα Μελόνι ούτε προεκλογικά και κυρίως μετεκλογικά αμφισβήτησε την θέση της χώρας της σε οργανισμούς που εξασφαλίζουν στον δυτικό κόσμο την ίδια την επιβίωσή του. Εμάς δεν μας αφορά έτσι και αλλιώς ένας ¨"πατριωτισμός" που φαντασιώνεται "Βασιλεύουσες" αλλά η διατήρηση της χώρας μας στη ΣΩΣΤΗ πλευρά της Ιστορίας. Άρα μην ζητάτε από εμάς να σας βάλουμε το τάδε σωματείο , σύλλογο ή την τάδε παράταξη όταν μέλη τους προπαγανδίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια διαφορετική ανάγνωση της Ιστορίας από την δική μας. Άμα δεν αντιλαμβάνετε κάποιος πως επί τέσσερις αιώνες οι ΠΟΛΛΟΙ επέλεξαν να πληρώνουν χαράτσια στο Σουλτάνο με την Ελλαδική Εκκλησία να προτιμάει ακόμα και σήμερα το "τουρκικό φέσι" από την παπική τιάρα δεν φταίμε εμείς. Άλλωστε αρκετούς ΜΥΘΟΥΣ συντηρήσαμε για 202 χρόνια δεν πάει άλλο με τον σανό και τον "ψευτοπατριωτισμό" όσων έτσι και αλλιώς δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τον Ηλία Κασιδιάρη και όσους επανδρώνουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος "Έλληνες". Όσο διατηρούμε ΜΥΘΟΥΣ και δημιουργούμε "υπερήρωες" τόσο η χώρα μας θα βουλιάζει. Χρειάζονται αλήθειες που εύκολα μπορείς να "ανακαλύψεις" σε ιστορικά βιβλία ξένων ιστορικών αφού οι δικοί μας ξεχνούν ακόμα και να σας αναφέρουν πόσα έκανε ο Γέρος του Μοριά για να γίνει η ενθρόνιση του Βαυαρού Βασιλιά Όθωνα  του οποίου ήταν υπασπιστής έως την τελευταία μέρα της ζωής του. 

  • Μην στοχοποιείται τον γυμναστή πολεμικών τεχνών κ. Δάτσιο ισχυρίζονται αυτοί που μάλλον θεωρούν πως το ρεπορτάζ για την ρευματοκλοπή υποψηφίου δημάρχου είναι μια φαντασία και εξυπηρετεί τα "σιωνιστικά συμφέροντα"! Βρε "ψεκασμένοι" τόσα χρόνια το Notia,gr δεν έχει διαψευστεί σε τίποτα και ξύπνησαν μια μέρα να σας γράψουν για ρευματοκλοπή που δεν υπάρχει; Είναι κρίμα που ο υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ που έκανε την έκθεση δεν την έδωσε σε εμάς που λόγω του γεγονότος πως έχουμε ηλεκτρονική διεύθυνση σε com δεν θα είχαμε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να την δημοσιεύσουμε. Βέβαια και σε άλλες περιπτώσεις η πόλη δείχνει ΑΝΟΧΗ σε κάθε γραφικό που ανεβάζει ακόμα και πουλιά της ΧΟΥΝΤΑΣ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Άμα ο άλλος δεν θέλει να δει κάτι δεν θα το δει. Οι πολλοί βέβαια ήδη κατάλαβαν ποιος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος και φανταζόμαστε πως έως τον Οκτώβριο θα βρουν το "θάρρος" και οι συνάδελφοι από το Notia.gr να ανεβάσουν την έκθεση που ίσως τους στοιχίσει ελέω του κατάπτυστου νόμου Ευάγγελου Βενιζέλου μια καταδίκη. Το σπορ της ρευματοκλοπής βέβαια είναι διαδεδομένο στην πόλη και έτσι και δούμε να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνδημότισσά μας μην ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ πως εμείς θα της την χαρίσουμε! Γιατί για εμάς προέχει να μάθετε τι συμβαίνει και θα είχατε ήδη μάθει εάν το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν θεωρούσε λογικό να προστατεύει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! 

  • Από τον Δεκέμβριο έως την σύλληψη του κ. Δάτσιου έχουν μεσολαβήσει σχεδόν τρεις μήνες. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως από τον Γενάρη κάποιοι τον ειδοποίησαν όπως βέβαια την ίδια αίσθηση έχουν και πηγές της αστυνομίας που ερευνούν τις επαφές του με συναδέλφους τους! Κάτι θα βγει αφού ακόμα και μηνύματα που έχουν σβηστεί από υπολογιστές και κινητά υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ανακτηθούν και υπάρχει η διάθεση να γίνει κάτι που δεν συνέβη σε άλλες περιπτώσεις με ευθύνη ενός πολιτικού συστήματος που πρέπει να πιέζει τους δημοσίους υπαλλήλους να κάνουν κάθε φορά το αυτονόητο. 

  • Στις τελευταίες τροπολογίες που θα έρθουν στη Βουλή πριν το κλείσιμό της  για τις εκλογές θα έχουμε "μονιμοποιήσεις" συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες ΝΠΔΔ  των ΟΤΑ! 


  • Αρκετά νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών εκτός από τους ήδη εκλεγμένους βουλευτές και όσους είχαν κατέβει και το 2019. Κάποιες νέες υποψηφιότητες ήδη "τσουλάνε" αρκετά καλά και σε κάποιες θα γίνει αναφορά μέσα από εδώ τις επόμενες ημέρες. 

  • Οι ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων δημοτικών συμβούλων συνεχίζονται από τις δημοτικές παρατάξεις της πόλης με αρκετές να είναι αξιόλογες αλλά σε λάθος για εμάς "συνδυασμούς". Γιατί 2-3 "κούκοι" δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα αφού ο σχεδιασμός γίνεται πάντα από τον επικεφαλής και το "περιβάλλον" του. Και στη νυν διοίκηση υπήρχαν και εξακολουθούν ικανά στελέχη αλλά αποτέλεσμα δεν θα δούμε όσο οι δικές τους θέσεις δεν εισακούγονται και δεν γίνονται πράξεις για να μην στεναχωρηθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: