ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οπαδός της Σοβιετίας ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου διαβάστε πως φαντάζεται πως μπορεί να βελτιωθεί ο τομέας της καθαριότητας στην πόλης μας

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Οπαδός της Σοβιετίας ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου διαβάστε πως φαντάζεται πως μπορεί να βελτιωθεί ο τομέας της καθαριότητας στην πόλης μας

 Άτολμος παρουσιάστηκε στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την ίδρυση της δημοτικής παράταξης  "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" ο κος Δημήτρης Ευαγγέλου. Η παρουσία πρώην Αντιδημάρχων της διοίκησης Βαλασόπουλου στη χθεσινή εκδήλωση απλώς επιβεβαίωσε τους φόβους μας πως τελικά και σε αυτή την παράταξη θα επικρατήσει το πράσινο αντί για το ΓΑΛΑΖΙΟ! Η παρουσία και στελεχών της νυν διοίκησης δεν μας παραξένευσε , άλλωστε η ΣΟΒΙΕΤΙΑ είναι μία και οι οπαδοί της πότε πηγαίνουν στην μία παράταξη και πότε στην άλλη , αφού η ΣΥΝΤΑΓΗ τους είναι κοινή και αποτυχημένη. Είναι κρατιστές και δεν θέλουν να τα βάλουν με όσους μας καταδικάζουν σε μια ΕΙΚΟΝΑ που δεν θα αλλάξει όσο οι πολλοί αναπολούν "πατερούληδες" 

Στην εκδήλωση δεν ήμασταν παρόντες (ευτυχώς τόσο ΛΑΪΚΙΣΜΟ και ΓΛΕΙΨΙΜΟ στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ ούτε ο νυν δήμαρχος κος  Χατζηδάκης) αλλά "τα μάτια και τα αυτιά μας" σε αυτή μας εξασφάλισαν τα όσα ειπώθηκαν. 

Για τον τομέα της καθαριότητας ο κος Ευαγγέλου είπε αυτολεξεί στην χθεσινή του ομιλία: 

"Είναι ανάγκη να βάλουμε τέλος στη διάλυση των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου μας. Και θέλω να υπογραμμίσω πως αναφέρομαι στις υποδομές. Γιατί αναγνωρίζω στο μέγιστο ότι οι άνθρωποι της καθαριότητας καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες καθημερινά , για να φέρουν εις πέρας το έργο τους, με ανεπαρκή μέσα και κατεστραμμένο στόλο καθαριότητας" 

Για να μην έχει κανείς αμφιβολία πως ο κος Ευαγγέλου είναι ένας "Κόκλας" πάνω από χρώματα και κόμματα στην χθεσινή συγκέντρωση είπε αυτολεξεί και τα παρακάτω!

"Οι άνθρωποι που βλέπετε εδώ, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια για την Ηλιούπολη. Πέρα από κόμματα. Άλλωστε η γνώμη μου ήταν πάντα ότι Τοπική Αυτοδιοίκηση και κομματικές ταυτότητες δεν συνδυάζονται. Αυτά είναι κατάλοιπα μιας άλλης εποχής. Η δυσπιστία που γέννησε η κρίση για την πολιτική, μας δείχνει ότι πρέπει να περάσουμε σε μια περίοδο συνεννόησης και αναζήτησης του "κοινού" τόπου.  Αν θέλουμε η Αυτοδιοίκηση να έχει δύναμη και μέλλον, θα πρέπει να διατηρεί σταθερά την ανεξαρτησία της από την κεντρική εξουσία. Και εμείς θέλουμε με το κεφάλι ψηλά να μπορούμε να διεκδικούμε περισσότερα για την πόλη μας". 

Αυτό ως εικόνα , και  σε απλά ελληνικά μεταφράζεται πως κομμουνιστές , καπιταλιστές και οπαδοί όλων των κομμάτων θα βρεθούν σε μια "κοινή" πορεία όπου θα αναζητήσουν "θαύματα", αφού ΜΟΝΟ τα πολιτικά κόμματα παράγουν πολιτική και όχι "αγέλες" τάχα αγανακτισμένων με το πολιτικό σύστημα που είναι πολύ καλύτερο από αυτό που αξίζει σε έναν λαό που αποζητά τυράννους. 

Δεν θεωρούμε πως η κεντρική πολιτική σκηνή έχει απαξιωθεί κ. Ευαγγέλου  αφού εξακολουθεί και έχει καλύτερο προσωπικό από αυτό που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ότι διαλύθηκαν κόμματα όπως το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι μια υγιής αντίδραση όσων έτσι και αλλιώς μετακόμισαν σε κόμμα που αποτελεί την φυσική του συνέχεια. Δυσπιστία στην πολιτική έχουν όσοι χάνουν τις εκλογικές αναμετρήσεις και θεωρούν πως κάποιοι άλλοι αποφασίζουν πριν από εμάς για εμάς,  ενώ τα πράγματα δεν είναι έτσι. 

Οι πολλοί αποφάσισαν να οδηγηθεί η χώρα μας σε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ , οι πολλοί και σήμερα "έπεσαν από τα σύννεφα" που ακόμα ένας δημόσιος υπάλληλος  δεν έκανε σωστά την δουλειά του. Στις 8 του μήνα οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ κάνουν απεργία κατά των ιδιωτικοποιήσεων μην τυχόν και δοθεί ο ΟΣΕ σε ιδιώτη και γλιτώσουμε από άχρηστους μηχανοδηγούς και σταθμάρχες ενώ προσπαθούν να μετακυλήσουν τις δικές τους  ευθύνες στο πολιτικό προσωπικό της χώρας , που έχει κάποιες ΜΟΝΟ επειδή δεν ιδιωτικοποίησε τα ΠΑΝΤΑ για να γλιτώσουμε από τέτοιες τραγωδίες. Όμως μην ζητάτε να κάνουν οι πολιτικοί όσα εσείς δεν θέλετε . Γιατί παρόλο που ταλαιπωρείστε από δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους επιμένετε στον κρατισμό και φοβάστε μην σας ιδιωτικοποιήσουν το ΝΕΡΟ και πληρώσετε κανέναν λογαριασμό φθηνότερο,  αφού εάν δεν το γνωρίζετε τον κρατισμό τον πληρώνετε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! 

Και φυσικά συνεννόηση ανάμεσα σε όσους πιστεύουν στον καπιταλισμό και όσους υπηρέτησαν το λαϊκίστικά συνθήματα  η "Ελλάδα στους Έλληνες , και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" δεν μπορεί να υπάρξει. Κάποιοι θεωρούν πως τα ηλεκτρονικά συστήματα θα καθοδηγούν τα πάντα αυτόματα , όμως και αυτά άνθρωποι θα τα χειρίζονται και εάν η επιλογή τους γίνεται με κριτήρια διαγωνισμών του ΑΣΕΠ μπορεί να είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ αλλά θα είναι πολύτεκνοι! 

Δεν μπορεί κ. Ευαγγέλου για το "καλό" της πόλης να συνυπάρξουν αυτοί που την κατέστρεψαν με όσους ισχυρίζονται πως μπορούν τάχα  να την "σώσουν". Άλλωστε αυτή η πόλη και η πορεία της είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αποτέλεσμα των δημοτών της, που ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΝ ποτέ κάτι καλύτερο από αυτό που είχαν και που παρά τις "ρωγμές" που έχουμε κάνει με την 11ετη πλέον διαδικτυακή παρουσία μας οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ συνδημότες μας  είναι σίγουρα πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,  από την νυν διοίκηση κάτι που θα απολαύσετε και προεκλογικά μέσα από εδώ. 

 Ήδη το site Notia.gr τόλμησε και ανέδειξε την ρευματοκλοπή υποψηφίου δημάρχου της πόλης μας και τοπικό ΜΜΕ που κατηγορεί για κανιβαλισμό τους δημοσιογράφους στέλνει επιστολή για να μάθει με επίσημο τρόπο από τους κρατικοδίαιτους εάν ο υποψήφιος έκλεβε ρεύμα ή όχι.

Λες και μπορεί να του απαντήσει η ΔΕΔΔΗΕ που εφαρμόζει τον νόμο Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα που καλύπτει κάθε λογής απατεώνα. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή το Notia.gr δεν συνηθίζει να αφήνει "δουλειές" στην μέση θα περιποιηθεί και τον υποψήφιο δήμαρχο όπως περιποιήθηκε και τον "ψεκασμένο" νομικό του δήμου μας που έτρεξαν να συνδράμουν δημοτικές παρατάξεις που φιλοξενούν ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ υποψηφίους πέρα από τους νεοκομμουνιστές της πόλης που έτσι και αλλιώς έχουν εξαγοράσει εδώ και χρόνια κάθε ΑΡΙΣΤΕΡΗ συνείδηση! 

Περιμέναμε περισσότερα από μια παράταξη που στην πρώτη της εκδήλωση μας παρουσίασε ένα "θολό" όραμα που έχει για τον δήμο μας που δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από αυτό που έχουμε επί δεκαετίες ακούσει από όλους όσους πάνω από κόμματα και χρώματα διοίκησαν αυτή την πόλη. 

Γιατί μην θεωρεί και κανείς πως εφάρμοσαν και κάτι διαφορετικό όσοι μας διοίκησαν έως σήμερα. Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ συμμετείχε και στην χθεσινή εκδήλωση όπως θα συμμετάσχει και στις επόμενες εκδηλώσεις αφού ουδείς έως σήμερα κατηγορεί τους πραγματικούς ενόχους της ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ αλλά αποζητά ευθύνες σε έναν δήμαρχο που δεν μπορεί να στείλει σπίτι του κανέναν που απλώς πηγαίνει στη ΔΟΥΛΕΙΑ του και δεν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. 

Τώρα που είδε ο κος Ευαγγέλου τις τεράστιες προσπάθειες του προσωπικού καθαριότητας ας το αναλύσει σε όσους αφελείς πήγαν στην χθεσινή εκδήλωση για  να ακούσουν κρατικοδίαιτες ανοησίες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: