ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ασημένια κάρτα" της ΝΔ μπορεί να έχουν αλλά παραμένουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

"Ασημένια κάρτα" της ΝΔ μπορεί να έχουν αλλά παραμένουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

 

Ο λαϊκισμός του κ. Κάνδηλα που μέσω του ιστολογίου του διαφημίζει κάθε εκδήλωση που θέλει να γυρίσει την πόλη μας πίσω ξεπέρασε ακόμα και αυτόν του Ηλία Κασιδιάρη. 

Το μόνο που δεν έχει γράψει ακόμα είναι πως για την τραγωδία στα Τέμπη φταίει ο συνδημότης μας κος Αθανάσιος Βαμβίνης και όχι κρατικοδίαιτοι όπως ο ίδιος. 

Το έγκλημα στα Τέμπη έχει ονοματεπώνυμο και αφορά το λάθος ενός σταθμάρχη που αναρριχήθηκε στη θέση του όπως ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι. 

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι ένα ακόμα από τα δεκάδες εγκλήματα που κάνουν καθημερινά με λάθη και παραλείψεις τους ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ και το "χαϊδεμα" του πολιτικού κόσμου στην ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ υπαλλήλων που δεν θα άντεχαν μέρα στον ιδιωτικό τομέα δημιουργεί πάντα ΘΥΜΑΤΑ. 

Αθώα ή μη είναι ολόκληρη συζήτηση αφού αυτοί που τώρα ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ διαδικτυακά την πέφτουν στους δημοσιογράφους επειδή πράττουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δηλαδή δημοσιοποιούν το όνομα ενός ανθρώπου που εγκλημάτησε και οδήγησε στην ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ. 

Τους "Κάνδηλες" της πόλης δεν τους ενοχλεί φυσικά το πανό για μια προγραμματισμένη εκδήλωση που ήδη έχει αναβληθεί για τις 13 Μαρτίου. Τους ενοχλεί το ΓΕΓΟΝΟΣ πως σε μερικές μέρες πολλοί πραγματικά ενεργοί πολίτες και όχι ΦΑΣΙΣΤΕΣ θα έχουν την δυνατότητα να πορευτούν σε μια άλλη πορεία. 

Σε μια πορεία όπου ο παραγωγικός ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ τομέας δεν θα είναι ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ενός ΑΧΡΗΣΤΟΥ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ δημόσιου τομέα όπου η ΔΙΑΦΘΟΡΑ και το ΡΟΥΣΦΕΤΙ είναι η τροφή του, αλλά σε μια κοινωνία πραγματικά καπιταλιστική όπου όλοι θα αξιολογούνται και όλοι θα αμείβονται ανάλογα με τον πλούτο που παράγουν. 

Το να έχει ο κος Κάνδηλας ή ο κος Αραμπατζής Silver Card της ΝΔ είναι αυτονόητο αφού σε αυτήν οφείλουν την επαγγελματική τους πορεία. Το να πληρώνουμε εμείς που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ για να έχουμε ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΡΤΑ είναι για εμάς μια παραχώρηση που δεν θα την κάναμε ποτέ. Άλλωστε εμείς ψηφίσαμε ΝΔ για να διαλύσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ και όχι για να την διατηρεί.  Γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν είναι για εμάς η ΛΥΣΗ για το προβλήματά μας αλλά η ίδια το ΠΡΟΒΛΗΜΑ για να αλλάξει επιτέλους πορεία η χώρα μας. 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προπληρώσουμε για ένα έχουμε την κάρτα ενός κόμματος που μπορεί αύριο να καταλήξει στα χέρια κάποιου λαϊκιστή στυλ Αραμπατζή ώστε να μην ξεχωρίζει από τους "Κασιδιάρηδες" τους οποίους εκπροσωπούν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. 

Άλλωστε τα απολειφάδια της ΧΟΥΝΤΑΣ στη ΝΔ ήταν πολλά και παραμένουν αρκετά, όπως και οι ακροδεξιές αντιλήψεις της "πατριωτικής" τάχα πτέρυγας του κόμματος που αποτελούσε και αποτελεί τροχοπέδη για ένα υγιές κόμμα. 

Εάν ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατάλαβε πως πρέπει να διώξει τους "Πολάκηδες",  η ΝΔ όφειλε να το είχε ήδη πράξει . Άλλωστε οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ έχουν πιο πολλές αναρτήσεις του αφορούν κόμματα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και το μόνο που τους ενώνει με το κόμμα της ΝΔ και τις ΑΞΙΕΣ της είναι πως κατά λάθος πλήρωσαν και έγιναν μέλη του! 

Και λέμε κατά λάθος αφού ΕΠΟΝΙΤΕΣ το παίζουν και υμνούν ΔΟΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ δημάρχους , ενώ κάνουν πως δεν βλέπουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ της πόλης μας . ενώ υπηρετούν ως μη όφειλαν σταθερά τον ΜΑΥΡΟ! Μάλλον οφείλουν πολλά σε όσους πλήγωσαν τη ΝΔ και που η τελευταία τους έχει εν πολλοίς ξεφορτωθεί. Γιατί στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη οι "καμπόσοι" ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ! 

Μακάρι η ΝΔ να είχε και άλλους ικανούς τομεάρχες όπως τον συνδημότη μας κ. Αθανάσιο Βαμβίνη με ΚΑΘΑΡΟ λόγο και κυρίως με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό. 

Τα θύματα των ΤΕΜΠΩΝ δεν μπορούν να τα τιμήσουν όσοι τα δημιούργησαν με την ΕΜΜΟΝΗ τους στην αποτυχημένη συνταγή κρατισμού και σίγουρα η ΑΠΟΤΥΧΙΑ της εκδήλωσης που οργάνωσε στην πόλη μας σήμερα η παράταξη του κ. Αραμπατζή πείραξε τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και είπαν να γράψουν πως θεωρούν τους εαυτούς τους πιο ΔΕΞΙΟΥΣ από εμάς επειδή έχουν Silver Card του κόμματος!

Το γεγονός πως οι αντιλήψεις τους για μια σειρά θέματα είναι ΙΔΙΕΣ με του Κασιδιάρη δεν δείχνει να τους προβληματίζει και ιδιαίτερα.

Τέλος ο κος Κάνδηλας και ο κος Αραμπατζής που με την στάση τους στις δημοτικές εκλογές του 2019 έβγαλαν δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη με την ΑΦΩΝΙΑ τους στο δεύτερο γύρο ,είναι εξωφρενικό να κατηγορούν εμάς που πήραμε ΘΕΣΗ πως στείλαμε τον πρώην δήμαρχο σε θέση κλητήρα! Άλλωστε εμάς η σημερινή διοίκηση μας δείχνει πως σέβεται περισσότερο τους θεσμούς από την προηγούμενη που έκανε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να δει πως θα τιμηθεί ένας δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ. Σε θέματα που αφορούν την Αστική μας Δημοκρατία ακόμα και η σημερινή διοίκηση μας φαίνεται πιο κατάλληλη από το να δούμε σε θέσεις ευθύνες ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ που εάν χρειαστεί ντύνονται Βελουχιώτηδες! Άλλωστε θα δείτε τι έγραφε για τον κατσαπλιά Άρη ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και θα φρίξετε! 

Εμείς σίγουρα στηρίξαμε κ. Κάνδηλα  τον κ. Αραμπατζή στις προηγούμενες εκλογές πιστεύοντας πως ήταν ΔΕΞΙΟΣ , αλλά τελικά μας προέκυψε ανεκτικός στο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, ΥΜΝΗΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ και ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗΣ. Εγκαίρως  ΔΗΜΟΣΙΑ διαφοροποιηθήκαμε. Για συγκεκριμένους λόγους που αναφέραμε και δικαιωθήκαμε για αυτό. 

Εμείς έχουμε ΛΟΓΟΥΣ φανερούς για  όλες και όλους όταν τα βάζουμε μαζί τους ,  και από την άλλη πλευρά έχουμε αυτούς που δεν ξέρουν ΠΟΤΕ τι να απαντήσουν. 

Τα μέλη της παράταξης του κ. Αραμπατζή επιζητούν Ειδικά Δικαστήρια για υπουργούς της κυβέρνησης , βρίζουν ανθρώπους για το χρώμα του δέρματός τους και ονειρεύονται "επαναστάσεις". 

ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ όσο και να κράξουν δεν θα δουν δήμαρχο έναν ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ , ας το πάρουν απόφαση λοιπόν πως όπως και σήμερα στην εκδήλωσή τους ήταν τρεις και ο ακροδεξιός ΚΟΥΚΟΣ , έτσι και στις κάλπες του Οκτωβρίου για ακόμα μια φορά θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ. Θα ηττηθούν γιατί οι ΙΔΕΕΣ τους έχουν από το 1974 καταδικαστεί από τους πολλούς και η σύνθεση των δημοτών μας έχει αλλάξει ο κόκκινος και ο μαύρος φασισμός σαν σύνολο δεν ξεπερνάει το 20% από όσους πάνε στις κάλπες. Εάν δεν βλέπουν ή δεν ακούν τι συμβαίνει ας δουν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών του 2012 , 2015 και 2019 και ας μας εξηγήσουν ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν όσους έχουν στα σώματα τους χαραγμένα σβάστικες ή σφυροδρέπανα! Εάν δεν είναι αυτοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ τότε ποιοι είναι; Εμείς οι πολλοί που πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία; 

Αφού δεν κατανοούν την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ κοινής κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου ας αναμένουν από το κόμμα του οποίου έχουν ασημένια κάρτα να τους πει πως τα απολειφάδια ΤΕΛΟΣ αρκετά ζημίωσαν την πόλη μας τα 7 χρόνια δοτών δημάρχων και τα 12 του κομμουνιστή Δημήτρη Κιντή! Εάν είναι της άποψης πως δεν την ζημίωσαν ας το πουν οι πολλοί δεν τρώνε το ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ τους ούτε αναπολούν τις ΜΑΥΡΕΣ μέρες. 

Αυτά και τους περιμένουμε στις 13 Μαρτίου στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας εκεί που θα είναι η ΜΙΣΗ ΝΔ για να τιμήσει με την παρουσία της έναν εξαιρετικό Τομεάρχη Μεταφορών που σίγουρα δεν ευθύνεται για το ΛΑΘΟΣ και της παρούσας κυβέρνησης να μην τσακίζει τα συμφέροντα συνδικαλιστών που δημιουργούν ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. 

Ο πρωθυπουργός ήδη ανακοίνωσε ΑΛΛΑΓΕΣ και στον ΟΣΕ , που δεν θα ενθουσιάσουν όσους έχουν βρει το Ελληνικό Δημόσιο ως χώρο αναψυχής και ατελείωτου χαβαλέ! 

Ήδη τρένα σε άλλα κράτη δεν χρειάζονται τόσους  υπαλλήλους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ για να κινηθούν,  και ευελπιστούμε πως και στη χώρα μας κάποτε θα έχουμε λιγότερους ΜΑΛΑΚΕΣ δημοσίους υπαλλήλους που να μην βλέπουν δύο τρένα να κινούνται για χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή,  την ώρα που ίσως  να παίζουν και  τάβλι εάν μας έκαναν το "χατίρι" και ήταν και στο πόστο τους! 

Να αναζητήσουμε τα αίτια της τραγωδίας,  ενώ ο ΕΝΟΧΟΣ έχει ήδη ομολογήσει , εκτός από ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ είναι και ανόητο,  αφού κάθε ευφυής άνθρωπος μπορεί να αντιληφθεί πως ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. 

ΥΓ: Κάρτα μέλους της ΝΔ είχε και ο δοτός δήμαρχος της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας όπως και είχε και ο κος Καμπόσος δήμαρχος Άργους ! 

Για τον τελευταίο διαφημίζει πως έχει και ακόμα! Άλλωστε δεκάδες υποψήφιοι ακροδεξιών κομμάτων πέρασαν και από τη ΝΔ! Άρα εμείς εμμένουμε πως δεν αρκεί να έχεις κάρτα ενός κόμματος για να πρεσβεύεις τις Ιδέες του,  πρέπει αυτές να τις πιστεύεις κιόλας και να μην είσαι ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: