ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανοιχτό το προφίλ του Αντιδημάρχου καθαριότητας στο facebook στις "εξυπνάδες" του διαδικτυακού του φίλου !

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Ανοιχτό το προφίλ του Αντιδημάρχου καθαριότητας στο facebook στις "εξυπνάδες" του διαδικτυακού του φίλου !

 


Ο κρατικοδίαιτος Μιχάλης Τασούλας της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης αυτής που ΣΙΩΠΗΣΕ στην περίπτωση του παιδεραστή - καθηγητή του 2ου Γυμνασίου της πόλης μας βρήκε "φιλόξενο" το προφίλ του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Απόστολου Στασινόπουλου για να κοινοποιεί τις γνωστές του "εξυπνάδες". 

Αυτή την φορά δεν τον ενοχλούν τα κοράκια που έχουν πρώτο θέμα της επικαιρότητας τους βιασμούς ανήλικων κοριτσιών στην πόλη μας από τον προπονητή πολεμικών τεχνών κ. Άρη Δάτσιο αλλά η γάτα του Μεγάλου που διαφημίζεται σε site που δεν κατονομάζει. 

Σε κάθε περίπτωση επειδή μετά τις πουτάνες η διοίκηση έχει μαζέψει και τους Τασούλες στο πλευρό της της ευχόμαστε τους εναπομείναντες μήνες της θητείας τους να πείσουν τους υπαλλήλους  καθαριότητας του δήμου μας να δουλέψουν καμία ώρα παραπάνω για να μην βρωμάει η πόλη μας από άκρη σε άκρη. 


Η φωτογραφία είναι του Δεκεμβρίου του 2019 όταν ο κος Στασινόπουλος δεν είχε αναλάβει τον τομέα Καθαριότητας της πόλης μας 


 Για αυτά τα σκουπίδια να ενδιαφερθείτε κ. Απόστολε Στασινόπουλε. Τα άλλα στα οποία επιτρέπεται πάντα χωρίς ονοματεπώνυμο να ξιφουλκούν κατά συνδημοτών μας δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. 

Τα έχουμε εξαφανίσει εμείς και σίγουρα στις κάλπες του Οκτωβρίου η τύχη της σημερινής διοίκησης είναι προδιαγεγραμμένη. 


Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" Τασούλας με τον "ΔΕΞΙΟ" κ. Αραμπατζή τον Ιούνιο του 2021 

Οι πολλοί και κυρίως οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ έχουν πειστεί πως δεν θα πετάξουν ξανά την ψήφο τους σε έναν δήμαρχο που απέδειξε πως δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μόνο λόγια! 

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η σχέση μας με τα χρήματα και εάν είσαστε φειδωλός με αυτά όπως σας "κατηγορεί" ο νέος "σύντροφός" και πρώην Πασόκος  αλλά σίγουρα σε μια πόλη όπου περίπου μόλις 30.000 ψηφοφόροι θα αναδείξουν τον επόμενο δήμαρχο θα χρειαζόσασταν δισεκατομμύρια ευρώ για να "γλυκάνετε" την ήττα σας αφού πετύχατε να έχετε δυσαρεστήσει τους ΠΑΝΤΕΣ. 

Ελπίζουμε να ξέρετε καλά μαθηματικά για να μετρήσετε τις ψήφους που θα πάρετε το 2023 θα είναι τόσες "πολλές" που θα εκπλαγείτε και εσείς ο ίδιος!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: