ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποιοι παρακολουθούσαν και γιατί τον Άρη Δάτσιο; - Μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ με πτυχές τις οποίες θα αναλύσει διεξοδικά ο αστυνομικός συντάκτης κος Λαμπρόπουλος σήμερα στο Mega

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Ποιοι παρακολουθούσαν και γιατί τον Άρη Δάτσιο; - Μια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ με πτυχές τις οποίες θα αναλύσει διεξοδικά ο αστυνομικός συντάκτης κος Λαμπρόπουλος σήμερα στο Mega

Γέμισε το dm με μηνύματα κυρίως φωτογραφίες του συνδημότη μας Άρη Δάτσιου  που κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων κοριτσιών , σε αυτές παρουσιάζεται με "μαθήτριες" του να κυκλοφορούν πάνω σε μηχανάκι σε διάφορα "στέκια" της πόλης. 

Εάν ο αποστολέας ήταν κάποιος αστυνομικός (το πιο πιθανό να είναι κάποιος παραπονούμενος αστυνομικός γιατί η λήψη "επαγγελματική" )  θα λέγαμε πως οι άνθρωποι παρακολουθούσαν την δράση του φερόμενου ως παιδιοβιαστή και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να τον συλλάβουν. 

Δυστυχώς όμως η σύλληψή του έγινε μετά από 5 καταγγελίες κοριτσιών που ισχυρίζονται πως βιάστηκαν από τον προπονητή Ταε Κβο Ντο της Ίριδας κ. Άρη Δάτσιο. 

Ξαφνικά κινητοποιήθηκαν όσοι δεν γουστάρουν και πολλοί τις "νέες τεχνολογίες" που θα βοηθούσαν ώστε να εξαλειφθούν πλήρως τέτοια αδικήματα,  και οι πιο προχωρημένοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ είναι όσοι εάν και έχουν μάθει τα πάντα από τους δημοσιογράφους άρχισαν να μιλάνε για "κοράκια" . 

Είναι αυτοί που ακόμα και τον βιασμό να τους ανεβάσεις σε βίντεο καλύπτοντας τα πρόσωπα των θυμάτων θα σου πουν πως είναι προϊόν μοντάζ! 

Σίγουρα οι περισσότεροι που φωτογραφίζονταν περιχαρείς με τον κ. Άρη Δάτσιο δεν γνώριζαν και πολλά για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείτε , αλλά άπαντες ήξεραν ένα σωρό άλλες παράνομες δραστηριότητες του που δεν αφορούσαν και έτσι και αλλιώς που να πήγαιναν να τις πουν; 

Στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα; Έχουν κακές εμπειρίες και κυρίως γνωρίζουν πως για τα σοβαρά θέματα τους παραπέμπουν πάντα αλλού. 

Δεν έχουν και το κατάλληλο προσωπικό είναι ΜΟΛΙΣ 25 νοματαίοι και έχουν επιφορτιστεί με ένα σωρό ασχολίες θα πουν όσοι θεωρούν λογικό πως για να αστυνομεύσεις μια πόλη σαν την δική μας χρειάζεσαι 100 ή 200 αστυνομικούς. Και μάλλον δεν έχουν και ίντερνετ για να αναζητήσουν πόσοι αστυνομικοί είναι υπεύθυνοι για να τηρούν την τάξη και την ασφάλεια σε μια Πολιτεία των ΗΠΑ σε ένα κράτος όπου οι περισσότεροι ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ! 

Σήμερα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου παρακολουθείστε όσα θα πει ο καλύτερος αστυνομικός συντάκτης κος Βασίλης Λαμπρόπουλος  για το θέμα που έχει ανακύψει με επίκεντρο την πόλη μας , και αρχίστε να ξυπνάτε .

Μην πέφτετε θύματα όσων θέλουν ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος , για να νιώθουν οι ίδιοι ασφαλείς , και εμείς να ξαναγυρίσουμε στην δεκαετία του 1990! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: