ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έχουμε αποφασίσει ήδη με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Έχουμε αποφασίσει ήδη με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου



Δεν είμαστε από αυτούς που αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν πάνω από την κάλπη και κυρίως δεν είμαστε από αυτούς που λέμε σε όλες και όλους πως τους ΨΗΦΙΣΑΜΕ. 

Ούτε βέβαια πιστεύουμε πως υπάρχουν ΤΕΛΕΙΑ κόμματα ή  τέλειες δημοτικές παρατάξεις, αφού δεν έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων". 

Δεν παρασυρόμαστε από απατηλά συνθήματα και συνήθως δεν γράφουμε παρορμητικά γιατί εάν αυτό συνέβαινε δεν θα είχαμε δικαιωθεί σε πλειάδα περιπτώσεων από το 2013 που υπάρχουμε διαδικτυακά μέσα από εδώ  ( και λέμε από εδώ αφού διαδικτυακά υπάρχουμε όπως όλες και όλοι γνωρίζουν από το 2008 μέσω άλλου ιστολογίου) με όλες και όλους που μας διαβάζουν να γνωρίζουν τι ακριβώς πρεσβεύουμε. 

Καμία εμπιστοσύνη δεν μας είχαν ποτέ οι διοικήσεις του δήμου μας ( και ορθώς έπραξαν) αφού εάν και δημοσιεύουμε ΜΟΝΟ ένα 10% όσων γνωρίζουμε εξαιτίας του κατάπτυστου νόμου Βαγγέλη Βενιζέλου για τα προσωπικά δεδομένα πάντα βρίσκουμε "τρόπους" να περάσουμε και όσα ένα νομικό  πλαίσιο που εξυπηρετεί μόνο απατεώνες δεν μας επιτρέπει. 

Για τον νόμο  Βενιζέλου που διατηρούν και οι κυβερνήσεις της ΝΔ έχουμε γράψει άπειρες φορές και ας είναι σίγουροι πως την "ιδιαιτερότητα" της πατρίδας μας,  στην προσπάθεια ελέγχου της πληροφόρησης δεν υιοθετεί κράτος στο οποίο παραπέμπει η ηλεκτρονική μας διεύθυνση. 

Για αυτό εμάς μας "αρέσουν οι σφαλιάρες" που δέχεται το πολιτικό μας σύστημα όπως την πρόσφατη από τη μεγάλη αποκάλυψη της εφημερίδας New York Times για την παρακολούθηση της Αμερικανίδας υπηκόου κα Άρτεμις Σίφορντ από την ΕΥΠ και το σύστημα Predator! 



Γιατί είναι προφανές πως η αποστολή της ΕΥΠ έχει αποτύχει , εάν θεωρεί λογικό πως μπορεί να παρακολουθεί όσους έτσι και αλλιώς μας παρακολουθούν εξαιτίας της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουν όλες και όλους! Κυρίως όσους κατέχουν θέσεις ευθύνης και είναι ικανοί να δημιουργήσουν "ζημιά" σε αυτό που "χονδρικά" ονομάζουμε Δυτικό Κόσμο. 


Εάν ένας πρωθυπουργός είναι ανίκανος να ελέγχει την ΕΥΠ  ή ακόμα χειρότερα εάν θεωρεί εχθρούς της πατρίδας μας εξαιρετικές κυρίες όπως η κα Άρτεμις Σίφορντ , τότε είτε είναι ηλίθιος είτε βιάζεται να αποχωριστεί την πρωθυπουργική καρέκλα. 

Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο , αφού οι αμήχανες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου θα γίνονταν αποδεκτές από εμάς εάν δεν άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο το δημοσίευμα των NYT να είναι τάχα ανυπόστατο! Αυτά είπε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κος Οικονόμου ! 

Κύριε Οικονόμου έπρεπε να αρκεστείτε στο ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ όπως είναι και το πιο πιθανό. Το να λέτε όμως πως είναι "φαντασία" της πρώην μάνατζερ κυβερνοασφάλειας για το facebook κα Σίφορντ  χωρίς να έχετε αντιληφθεί πως η ίδια έχει απευθυνθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές και στη χώρα μας (μικρό το κακό ) αλλά και στην δική της,  δηλαδή τις ΗΠΑ όπου έχουν όλα τα πειστήρια για την παρακολούθηση που της έγινε,  είναι επιζήμιο για την χώρα μας. 

Και βέβαια όσοι αναμέναμε πως το θέμα είχε λυθεί από την διπλωματία ανάμεσα σε δύο χώρες που είναι σύμμαχοι μετά το άρθρο της κα Σίφορντ στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είδαμε έκπληκτοι το θέμα να επανέρχεται μέσω μιας Αμερικανικής  εφημερίδας , ενώ από αύριο κιόλας η κυβέρνηση εάν δεν ξυπνήσει ,  θα επικαλείται "συμφέροντα" και "ανίερες συμμαχίες"  όπως μια αντίστοιχη το μακρινό  1993 χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει το απευκταίο. 

Και ρωτάμε ΔΗΜΟΣΙΑ μα τόσο ηλίθιοι είσαστε ;  

Έτσι πριν τις βουλευτικές εκλογές  που δεν θα αργήσουν όσο κάποιοι φαντάζονται να γίνουν,  θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε εδώ στα της πόλης μας ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΝΟΙΧΤΑ όπως κάνουμε πάντα.

Άλλωστε υποδείξεις από όσους δεν μπορούν να ασκήσουν στοιχειώδη έλεγχο στην ΕΥΠ δεν θα περιμένουμε . Φοβόμαστε πως  τα "τρένα" που θα "εκτροχιαστούν" από την ελαφρότητα της κυβέρνησης που συντηρεί ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ , θα  οδηγήσουν σε νέες "πλατείες αγανάκτησης" αφού κάποιοι μάλλον ζήλεψαν την "τύχη" του Κώστα Καραμανλή και επιθυμούν να βάλουν την χώρα μας σε περιπέτειες! Τραγική η παρουσία του εκπροσώπου της κυβέρνησης  κ. Οικονόμου βστο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μας θύμισε τον Ευάγγελο Αντώναρο! 



Διαβάστε και το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: