ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Νίκου Κανέλλου στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Νίκου Κανέλλου στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης

 

Το 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Καραμανλή 12 & Αμερικής) επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα κος Νίκος Κανέλλος. 

Ο κος Κανέλλος ένας ακούραστος μαχητής της γαλάζιας παράταξης , ένας νέος επιστήμονας με βαρύ βιογραφικό ρίχνεται στη μάχη των βουλευτικών εκλογών για πρώτη φορά έχοντας μια εμπειρία από τον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Διδάσκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και είναι μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου. 

Είναι παντρεμένος πατέρας δύο κοριτσιών και δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις. 

Μάλιστα έχει εκδώσει και βιβλίο από το οποίο όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις δίδονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης κατά την σημερινή του επίσκεψη ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ανάλογες δομές και συνομίλησε με μέλη του ΚΑΠΗ. 

Βρεθήκαμε στο χώρο και του ευχηθήκαμε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά του και φυσικά πρωτιά για τη ΝΔ που είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί πως η χώρα μας θα εξακολουθήσει να πορεύεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Και δύο φωτογραφίες από την σημερινή του επίσκεψη με τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κα Άννα - Μαρία Σουνίου και Γιάννη Λαμπαδάκη. 

Η κα Άννα Μαρία - Σουνίου εκτός από εργαζόμενη του δήμου μας είναι Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης  μας και ο κος Γιάννης Λαμπαδάκης ταμίας της τοπικής μας οργάνωσης. 





Σίγουρα την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών θα έχουμε την ευκαιρία να σας γράψουμε περισσότερα πράγματα για τον κ. Νίκο Κανέλλο 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: