ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι Σταλινοφασίστες έκαναν 120 αναφορές μέσα σε λίγες ώρες σε ανάρτησή μας στο facebook

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Οι Σταλινοφασίστες έκαναν 120 αναφορές μέσα σε λίγες ώρες σε ανάρτησή μας στο facebook

Δεν παίρνουν χαμπάρι μερικοί και μερικές στην πόλη μας. Έτσι χθες είδαμε πως είχαμε 120 αναφορές σε ανάρτησή μας στο facebook επειδή δεν τηρήσαμε όσα είχαμε πει πριν μερικές μέρες και αναρτήσαμε δικές μας δημοσιεύσεις και σε άλλες ομάδες της πόλης που δεν ελέγχουμε εμείς ως διαχειριστές. 

Προφανώς και αναρτούμε κανονικά επειδή είμαστε "αμερικανάκια" και για τον λόγο αυτό το ιστολόγιο αυτό ακόμα και εάν γράψει πως είναι πουτ@νες οι μάνες σας θα εξακολουθεί να κρεμιέται στο διαδίκτυο , επειδή προφανώς και ανήκουμε στην πλατφόρμα της google έχουμε δική της διαφήμισή της πάνω, και το facebook όπως και καθετί αμερικανικό  μας βλέπει  με άλλο μάτι . 

Όμως δύο πολύ καλά μέσα της πόλης μας . Το ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  και το επίσης νέο site (από το καλοκαίρι του 2019) notianea.gr στερούνται την δυνατότητα να αναρτούν στο facebook . 

Ο λόγος είναι πως κάποιοι βλαμμένοι αντί να απαντήσουν σε σχόλιο εάν κάτι τους ενόχλησε έκαναν αναφορές και τους έχουν μπλοκαρισμένους από το facebook. 

Επειδή αυτό συμβαίνει μόνο στην Ευρώπη , στις ΗΠΑ το να στεναχωρείς τους αριστερούς στο facebook είναι "θεσμός" και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μεγαλύτερη ,εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει σε κανέναν τόσο μεγάλος αποκλεισμός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Χθες π.χ το FoxNews ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ανάρτηση που καταφερόταν με "ρατσιστικό" τρόπο για Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης. Παρόλο λοιπόν πως και εκεί οι "ευαίσθητοι" αριστεροί έκαναν πάνω από 1.000.000 αναφορές για την συγκεκριμένη ανάρτηση αυτή παραμένει. 

Εδώ κάτι δεν πάει καλά με την ελληνική εταιρία που ασκεί για λογαριασμό του facebook την "λογοκρισία" που επιβάλλει η αυστηρή ευρωπαϊκή νομοθεσία για συγκεκριμένα αδικήματα μέσω τύπου. 

Αφού πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκλαμβάνονται ως τέτοια, (ενώ δεν είναι τα περισσότερα) και υπάρχουν μάλιστα και ανάλογες μηνύσεις από ιδιώτες προς άλλους για πράγματα που έχουν γραφεί εκεί. 

Το να θεωρήσει κάποιος πως τα δύο μέσα της πόλης που προανέφερα έχουν διαπράξει αδίκημα είναι κάτι αστείο. 

Τις επόμενες μέρες θα γίνουμε ακόμα πιο επιθετικοί στο ρεπορτάζ μας, αφού προφανώς όσοι δεν έχουν να απαντήσουν καταφεύγουν σε αστείες ύβρεις ή αναφορές προς το facebook. 

Έχω εξηγήσει πολλάκις φορές πως το facebook δεν νοείται να μπλοκάρει απόψεις σε πολιτικούς της από εδώ πλευράς της ΔΕΞΙΑΣ του Κυρίου ( τώρα τελευταία κάποια στελέχη κάνουν νερά) που έχουν πληγεί από τα γνωστά τρολ της άκρας αριστεράς ή της άκρας δεξιάς, πως η φίμωση δεν είναι λύση. 

Όποιος αδικείται ή νομίζει πως αδικείται μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη εάν βέβαια το αδίκημα που θα επικαλεστεί υπάρχει και στη χώρα όπου είναι η έδρα του μέσου που τάχα τον προσέβαλε. 

Βλέπω πως αδυνατούν να καταλάβουν πως εδώ δεν είναι Βόρεια Κορέα (εκεί ο μαλάκας δικτάτορας που κυβερνάει έχει κατεβάσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γιατί με ανοιχτά δεν θα άντεχε ούτε μια εβδομάδα στη θέση του ) και ούτε θα γίνει . 

Θεωρώ βέβαια αδιανόητο το γεγονός για όσους βρίζουν τις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τα δικά της "όπλα" θεωρώντας προφανώς πως μπορούν εκ των έσω να ανατρέψουν την κατάσταση. 

Όσοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απόλυτα φακελωμένοι και συμμετέχουν εις γνώσιν τους σε αυτό. Εάν θέλουν να νομίζουν πως απαξιώνουν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη ξημεροβραδιαζόμενοι στο δικό της κοινωνικό δίκτυο μάλλον είναι τελείως μ@λ@κες. 

Εάν μάλιστα ψηφίζουν κόμματα που μάχονται τις ΗΠΑ και τον πολιτισμό τους τότε μάλλον έχουν σοβαρό πρόβλημα. 

Ακόμα και τα ψεύτικα προφίλ τους  είναι ταυτοποιημένα με αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει κάτοχο έστω πακιστανό υπήκοο ! αλλά έχει . Εάν λοιπόν κάτι δεν πάει καλά η εταιρία ζητάει ταυτότητα σκαναρισμένη , και εάν δεν την λάβει απενεργοποιεί τον λογαριασμό. 

Όσο για το απόρρητο των στοιχείων τους να τους πούμε πως δεν υπάρχει και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει για λόγους ασφαλείας. 

Άρα ασφάλεια δεν έχει κανείς , είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ και τα δημόσια προφίλ έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους στο να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία τους. 

Άρα συμμετέχουν με την θέλησή τους σε ένα παιχνίδι παγκοσμιοποίησης είτε το αντιλαμβάνονται είτε όχι. Το παγκοσμιοποιημένο οικουμενικό χωριό προφανώς και εξυπηρετεί εκτός από τις ανάγκες του καπιταλισμού και τις ανάγκες ελέγχου και ασφάλειας σε μια εποχή που αυτή τείνει να γίνει το απόλυτο ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. 

Για αυτό μην ασχολείστε μαζί μας μέσω του πατήματος ενός κουμπιού γιατί είναι βέβαιο πως θα την πατήσετε.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: