ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Ηλιούπολη και τον Υμηττό με Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στην Ηλιούπολη και τον Υμηττό με Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη


Επίσκεψη στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στον Υμηττό πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο βουνό μαζί με τους υπουργούς κ. Χαρδαλιά και Χρυσοχοϊδη, όπου ενημερώθηκε για το στρατηγικό πλάνο του ΣΠΑΥ σχετικά με την προστασία του βουνού ενόψει αντιπυρικής περιόδου, καθώς και για το σχέδιο που είχε παρουσιάσει πριν λίγους μήνες ο πρόεδρος του συνδέσμου σχετικά με την ανάπτυξη του Υμηττού και την αξιοποίηση του.

Ο πρωθυπουργός που φυσικά είναι ενήμερος για όσα θλιβερά συνέβησαν χθες στο δήμο μας καλείται να πάρει σύντομα μια πολιτική απόφαση που θα βάλει τέρμα στο μείζον θέμα που έχει ανακύψει με τις λανθασμένες αποφάσεις κατεδάφισης που πάρθηκαν από δημοσίους υπαλλήλους που προφανώς και στο παρελθόν εξέθεσαν κυβερνήσεις. 

Ας μην πανηγυρίζουν λοιπόν όσοι θεωρούν πως η ΝΔ του 42% πλέον σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις θα "αυτοκτονήσει" πολιτικά γινόμενη ουρά των σταλινοφασιστών που την καλούν να γκρεμίζει ναούς. 

Η ΝΔ κατά παράδοση είναι δίπλα στην Εκκλησία και έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σεβόμενοι τους θεσμούς. 

Για αυτό λυσσάνε τοπικά ΜΜΕ και αριστεροί της πόλης γιατί γνωρίζουν πως ο ναός θα νομιμοποιηθεί και για ακόμη μια φορά θα ηττηθούν. 

Αφού λοιπόν είναι με την νομιμότητα γιατί ανησυχούν και δεν περιμένουν να αποφασίσει η Πολιτεία πότε θα υλοποιήσει τις αποφάσεις καθαίρεσης του αυθαιρέτου; 

Ας περιμένουν να νομιμοποιηθεί όπως πλέον και η Ενορία μας Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας και ετοιμάζονται για κάλπες το φθινόπωρο. 

Εάν πραγματικά θέλουν να γκρεμιστεί ο ΝΑΟΣ ας ψηφίσουν ΚΚΕ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που θα υλοποιήσουν ένα τέτοιο ατόπημα. Με κυβέρνηση ΝΔ ας το καταλάβουν όλοι καλά ο ναός δεν πέφτει γιατί προφανώς και η συντριπτική πλειοψηφία όσων ψηφίζουν ΝΔ τον θέλουν. 

Να τονίσουμε σε κάποιους επίσης πως η δημοτική αρχή δεν είναι ούτε Πολεοδομία , ούτε δασαρχείο για να βάλει μπροστά τις μπουλντόζες .Άλλωστε δεν ακούσαμε και κανέναν πρώην δήμαρχο να λέει πως εάν ήμουν εγώ θα γκρέμιζα τον αυθαίρετο ναό. 

Αυτός που θα προσπαθούσε είναι ο Δημήτρης Κιντής ο οποίος απέτυχε όταν επιχείρησε κάτι αντίστοιχο την εποχή που χτίζονταν ο ναός του Αγίου Τιμοθέου και της Αγίας Μαύρας. 


Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: