ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποκρισία κυριαρχεί σε μια πόλη που ο φασισμός αποκαλείται "κανονικότητα"

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Η υποκρισία κυριαρχεί σε μια πόλη που ο φασισμός αποκαλείται "κανονικότητα"


Σε μια πόλη που καλοί δήμαρχοι θεωρούνται οι αείμνηστοι Δελλαπόρτας και Κιντής φυσικά η Δημοκρατία πάει περίπατο.



Και εάν για τον δοτό δήμαρχο της χούντας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα (και εκεί βέβαια θεωρούν κάποιοι "ψεκασμένοι"  πως δέχθηκε να υπηρετήσει μια Χούντα για το καλό μας!) στην περίπτωση του Κιντή η ψήφος των δημοτών αποτέλεσε  άλλοθι για τον θαυμαστή των κομμουνιστικών τυραννιών και των εγκλημάτων τους.

Να θυμίσουμε στα ορφανά του Στάλιν της πόλης πως και ο έτερος σφαγέας Αδόλφος Χίτλερ με εκλογές πήρε την Εξουσία και κατέλυσε την Αστική Δημοκρατία για να επιβάλλει τα καταστροφικά του σχέδια για την ανθρωπότητα.

Για τον λόγο αυτό και το ανώφελο δημοψήφισμα για το νέο Κοιμητήριο στον χώρο του ΚΥΤ στον Υμηττό αντιμετωπίζεται ΕΧΘΡΙΚΑ από όσους μέχρι χθες κατηγορούσαν ως αυταρχικό τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο, πως αποφάσιζε τάχα  αγνοώντας την λαϊκή βούληση και τώρα που υποκριτικά την επικαλείται ο τωρινός δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης  βλέπουν και σε αυτό κακό αφού επιχειρήματα και άλλη λύση για το Κοιμητήριο στην ουσία δεν έχουν.

Είναι μάλιστα τόσο υποκριτές που θυμήθηκαν πως δεν θέλουν και ΚΥΤ στον Υμηττό, ενώ τόσα χρόνια  δεν έχουν κάνει τίποτα (εάν εξαιρέσουμε την ΚΙ.ΠΗ , και τους κομμουνιστές της πόλης ) για να το ξηλώσουν.

Ας αφήσουμε λοιπόν εμείς οι φιλελεύθεροι δεξιοί τον Ηλιουπολίτικο λαό να αποφασίσει σε τι ακριβώς πόλη θέλει να ζήσει και ας αφήσουμε όσους επί δεκαετίες δεν θέλουν καμία ανάπτυξη για την πόλη μας να συνεχίσουν την "ανέξοδη" και επικερδή όπως λανθασμένα εκτιμούν "επανάσταση" τους εναντίον του κοινωνικού συμφέροντος.

Γιατί φυσικά και το υποκριτικό ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον θα ηττηθεί όποτε και εάν στηθούν κάλπες για να αποφασίσουν οι δημότες μας για το εάν θέλουν νέο Κοιμητήριο στον Υμηττό ή όχι.

Και επειδή φυσικά ο δήμαρχος   Γιώργος Χατζηδάκης δεν είναι της αρεσκείας μας, αλλά ατυχώς για τους αδέξιους - δεξιούς ευφυής  τους έπαιξε έτσι "μπάλα" για να τους ξεφτιλίσει στα μάτια όλων μας. 

Γιατί προφανώς πως θα υπήρχαν και δεξιοί να μην θέλουν το ΚΥΤ στον Υμηττό αλλά να κάνουν τις "κότες" για δεκαετίες ε όχι δεν το περιμέναμε.

ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ άλλωστε κυβέρνησαν θα μπορούσαν να πιέσουν τους εκλεκτούς τους υπουργούς  να το "ξηλώσουν" αφού αυτό επιθυμούσαν.

Τελικά μάλλον όλοι μας περνάνε για ηλίθιους αφού προφανώς και χωρίς ΚΥΤ στον Υμηττό και επομένως μέσα στο σκοτάδι ανάπτυξη δεν θα έρθει. 

Αλλά εσείς που θα τους ψηφίσετε και πάλι ρωτήστε τους; Πως θα φωτίζεται η πόλη ; Με ανεμογεννήτριες; Μα ούτε αυτό θέλουν . Άρα παίζουν εκ του ασφαλούς αφού το ΚΥΤ δεν θα φύγει χωρίς αγώνες , καταλήψεις και τον λαό , συλλαλητήρια στους δρόμους και υποκριτικά σας λένε ψέματα πως το ΚΥΤ σας πεθαίνει αλλά ..... επί δεκαετίες δεν κάνουμε απολύτως τίποτα ουσιαστικό για να απομακρυνθεί.

Αυτό το αλλά ... άμα σας το εξηγήσουν πείτε το και σε εμάς. Γιατί εγώ που έχω χάσει και τους δύο γονείς μου από επάρατη νόσο ,άμα πίστευα πως το ΚΥΤ είναι "καρκίνος" θα σας έλεγα πως καθημερινά θα πρέπει να εμποδίζετε η λειτουργία του.΄

ΥΓ: Επειδή στην πόλη κυκλοφορούν "φάλαινες" καλό θα ήταν να μεριμνήσει για την προστασία τους το "περί δικαίου κοινό αίσθημα" εάν και οι ευφυείς συνδημότες μας δεν θα έπεφταν ποτέ θύματα των  fake news που διαδίδουν. Άλλωστε η δική μας ανοχή και υπομονή είναι δεδομένη σε άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: