ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Αλήθεια πάντα στο τέλος λάμπει και οι συκοφάντες απαξιώνονται

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Η Αλήθεια πάντα στο τέλος λάμπει και οι συκοφάντες απαξιώνονται


Από χθες είχαμε πάρει θέση για το δημοσίευμα του ilioupolinews.gr σχετικά με την καταγγελία πρώην εργαζομένου του δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας. 


Είχαμε στην ουσία θέσει σε αμφισβήτηση τις καταγγελίες του εργαζόμενου αφού για εμάς προφανέστατα και λόγω Ιδεολογίας, νόμος δεν μπορεί να είναι το "δίκιο" κάθε εργάτη ή η κάθε ατεκμηρίωτη καταγγελία εργαζομένου που θέλει να επανέλθει στην δουλειά του αυτή που σύμφωνα με όσα  ισχυρίζονταν του στέρησε την σωματική του ακεραιότητα!

Όσα ακολούθησαν δικαίωσαν για ακόμα μια φορά την θέση μας να ερευνούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς προφανώς να πέφτουμε θύματα όσων θεωρούν πως ο δημοσιογράφος είναι  ένας "ψεκασμένος" και χωρίς άποψη για την κοινωνία άχρωμος καταγραφέας καταγγελιών και έχει απολέσει προ πολλού την κριτική του ικανότητα.

Γιατί ο εργαζόμενος ο οποίος κράτησε με δικαστήριο την δουλειά του για τέσσερα έτη και είχε και την στήριξη της Σοβιετίας (έτσι αποκαλούμε τους δήμους που δεν αξιολογούν τους υπαλλήλους τους με την ανοχή της Πολιτείας)  όπως βλέπετε στο παρακάτω έγγραφο που έβγαλε σήμερα στη δημοσιότητα ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης προσπάθησε να παρουσιάσει μια ψεύτικη εικόνα για την διοίκηση. Για την αντιμετώπιση που είχε και παραπλάνησε τον άτυχο συνάδελφο που θα έπρεπε να αντιληφθεί πως οι λάτρεις του κρατισμού προφανώς και δεν θα αμελούσαν να στηρίξουν το αίτημα δίκαιο ή μη κανενός εργαζόμενου.


Άρα ο δήμος ήταν μαζί του στα δικαστήρια και όχι απέναντί του όπως ΨΕΥΔΩΣ ισχυρίστηκε ο ανώνυμος καταγγέλλων. Για αντιπολιτευτικούς λόγους η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" έπεσε στην παγίδα της "καταγγελίας" δείχνοντας πως αγνοεί βασικά πράγματα γιατί εάν περίμενε πως θα μας παραπλανήσει ως κοινωνία μάλλον ατύχησε..

Ποιος Έλληνας άλλωστε θα πίστευε πως οι εργαζόμενοι ενός δήμου έχουν άθλιες συνθήκες εργασίας και ποιος θα πίστευε πως μια  διοίκηση  θα φέρονταν σαν σε σκουπίδι σε εργαζόμενό της;

Ούτε καν ο "Ρουβίκωνας" δεν θα έπεφτε στην παγίδα αφού καλύτερη πληροφόρηση θα είχε για το θέμα από κάποιους που πριν μερικούς μήνες είχαν στην δούλεψή τους αυτούς τους εργαζόμενους.

Άλλωστε μια βόλτα μέχρι το γκαράζ του δήμου μπορεί να λύσει κάθε απορία σε όλες και όλους σας. Θα είχαμε κάνει ήδη αυτή την βόλτα εάν νόμος του Κράτους δεν απαγόρευε ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα τις κρυφές κάμερες που αποδεικνύουν πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Γιατί όσοι δεν θέλουν κάμερες στους χώρους εργασίας στην ουσία θέλουν την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ και κυρίως να διατηρήσουν το ραχάτι τους.

Το σωματείο εργαζομένων άλλωστε θα είχε κινήσει γη και ουρανό αλλά αυτά προφανώς πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και ο καταγγέλλων έμεινε ασχολίαστος υπηρετώντας τάχα μια δημοσιογραφία της απλής καταγραφής και όχι της έρευνας της αλήθειας. 

Έτσι η "καταγγελία" έγινε ευκαιρία για την διοίκηση Γιώργου Χατζηδάκη να βγει από πάνω όπως τόσες φορές έχει πετύχει έως σήμερα.

Δεν μας άρεσε καθόλου η τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη όπως δεν μας άρεσε και ο τρόπος που το ilioupolinews.gr χειρίστηκε την υπόθεση τώρα που έμαθε (έτσι θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ήξερε από πριν ) την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Πως είναι δυνατόν να μην έχεις ήδη αποδομήσει τον πρώην εργαζόμενο που ψευδώς σου ισχυρίστηκε στην ουσία πως δεν στηρίχθηκε από τη νέα διοίκηση στο δικαστήριο την στιγμή που έχεις έγγραφο που οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι νομικοί σύμβουλοι του δήμου μας είχαν πάρει και το οκ του δημάρχου για να αυξήσουν τους μόνιμους εργαζομένους της Σοβιετίας μας.

Αλλά όλοι έτσι και αλλιώς κρινόμαστε από τους πολλούς και προφανώς για εμάς ήταν ακόμα μια άτυχη στιγμή για ένα τοπικό μέσο της πόλης που όμως δεν πρέπει να χαροποιεί την διοίκηση Χατζηδάκη γιατί εδώ με την απειλή προσφυγής στη Δικαιοσύνη "καθάρισαν" και κυρίως με όσα ανέλυσαν ως δεδομένα αλλά φυσικά οι δημότες που δεν αρέσκονται στο να παραμείνει η δομή της καθαριότητας υπό δημόσιο έλεγχο κατάλαβαν πως ΣΩΤΗΡΙΑ με αυτούς δεν υπάρχει.

Μακάρι ο εργαζόμενος να έχει άλλα στοιχεία για το εργατικό του ατύχημα και την δήθεν αδιαφορία της διοίκησης Χατζηδάκη που να πείσουν την Ελληνική Δικαιοσύνη . Εμάς δεν μας έπεισε εάν και αντιλαμβανόμαστε πως η ανεργία σίγουρα είναι κακός σύμβουλος.

Ας προσέξει καλά για την επιλογή νομικού εκπροσώπου . Το λέμε με αγάπη και με την δημοσιογραφική μας πείρα αφού πολλοί έχουν χάσει ακόμα και το δίκιο τους από έναν κακό συνήγορο.

Αναμέναμε ανακοινώσεις και από άλλες παρατάξεις για το πρωτοσέλιδο αλλά προφανώς κάθε φορά ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τα σοβαρά . Τι να πουν άλλωστε πως έχουν καταντήσει την πόλη σκουπιδότοπο επειδή για δεκαετίες μάζευαν υπαλλήλους χωρίς αξιολόγηση . Αυτά είναι γνωστά.

Μια βόλτα στο Χαλικάκι θα σας πείσει όλους πως καθαρίζει τον χώρο ο ιδιώτης .. Θα βάζαμε και φωτογραφίες αλλά ως γνωστόν εμείς έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για την καθαριότητα και το πράσινο.

Θα το καταλάβει και η διοίκηση Χατζηδάκη στην πορεία εκτός και εάν έχει ιδεοληψίες που θα την οδηγήσουν σε σύγκρουση με τους πολλούς που δεν βλέπουν πλέον τον ιδιώτη ως εχθρό αλλά αντίθετα ζητάνε ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ Δημόσιο τομέα για να γλιτώσουμε νέα χρεοκοπία. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: