ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μυστήριο με τροχαίο δυστύχημα στο Πέραμα! Θύμα 53χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού! (ΦΩΤΟ)

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Μυστήριο με τροχαίο δυστύχημα στο Πέραμα! Θύμα 53χρονος αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού! (ΦΩΤΟ)


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με μηχανή σημειώθηκε στις 7 Μαίου 2020 το πρωί στην περιοχή Καζάνια Περάματος. (Δείτε εδώ)

Νεκρός 53 χρονος (1967) αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Γ.), σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πολύ αγαπητός και γνωστός στη ναυτική οικογένεια της ακτοπλοίας και κρουαζιέρας. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε πολύ γνωστή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία. Το μυστήριο ατύχημα σημειώθηκε πηγαίνοντας στη δουλειά του, στο πλοίο στον Πειραιά.

Για κάποιο λόγο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό – γίνεται έρευνα – ο άτυχος αξιωματικός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στον τοίχο σφόδρα, με αποτέλεσμα να σπάσει ο λαιμός του και να υποστεί αποκόλληση το αορτικό τόξο. Η μηχανή (60-70 χλμ) ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε στο δέντρο και σύμφωνα με πληροφορίες εκτινάχτηκε εώς και 20 μέτρα μπροστά. Στο σημείο δεν βρέθηκαν ούτε λάδια ούτε κάποιο ζώο έτσι ώστε να δικαιολογεί το ατύχημα. Έγινε βίαια χωρίς περιθώριο αντίδρασης.

Ο θάνατός του ήταν δυστυχώς ακαριαίος. Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ ο 53χρονος ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες από η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδειξε κανένα παθολογικό αίτιο πριν τη σύγκρουση και η μηχανή δεν έδειξε βάση του εμπειρογνώμονα κανένα σημάδι δυσλειτουργίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες δείχνουν ένα μαύρο Ι.Χ (Renault Megane) μπροστά από την μηχανή ( σχεδόν ταυτόχρονα) και 20 σχεδόν δευτερόλεπτα πίσω, ένα ταξί. Το εύρος όμως της κάμερας δεν βοηθάει πάρα πολύ.

Το κεντρικό νόημα είναι ότι πρέπει να βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας για να λυθεί το μυστήριο. Αν κάποιος γνωρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: