ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συστηματική παραπληροφόρηση αφού μετά την "αδιαφορία" της δημοτικής αρχής για το εργατικό ατύχημα έρχεται ο ισχυρός επιχειρηματίας να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας!!!!!!!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Συστηματική παραπληροφόρηση αφού μετά την "αδιαφορία" της δημοτικής αρχής για το εργατικό ατύχημα έρχεται ο ισχυρός επιχειρηματίας να αναλάβει τον ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας!!!!!!!


Μετά το "χαστούκι" που δέχθηκαν από τον δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη στην προσπάθεια "ακρωτηριασμού της αλήθειας" που επιχείρησαν στο θέμα με το εργατικό ατύχημα προσπαθούν να δημιουργήσουν έωλες προσδοκίες στους φιλάθλους και οπαδούς της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΓΣΗ.


Αυτή την φορά ανακάλυψαν ισχυρό επιχειρηματία της πόλης που ενδιαφέρεται να αναλάβει την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Με δεδομένο πως το site ilioupolinews.gr υιοθέτησε και έφαγε αμάσητη την κατάπτυστη ανακοίνωση όσων έφυγαν (ευτυχώς για το σωματείο) από το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος όπου μας ενημέρωναν για την γνωστή υπόθεση με τα εισιτήρια πως "πως και ο Θεός πληρώνει στην Ηλιούπολη! " θεωρούμε πως ο επιχειρηματίας θα είναι αυτής της λογικής και νιώθοντας "θεός"  θα πληρώνει αφού για κοινός θνητός δεν την γλιτώνει !

Με δικά του χρήματα ελπίζουμε γιατί σε αυτή την πόλη με 6.000 ευρώ το χρόνο "βαπτίζεσαι" Μέγας χορηγός μιας ποδοσφαιρικής ομάδας  αλλά και χωρίς καθόλου μπορεί άνετα να ισχυρίζεσαι πως ήσουν ο καλύτερος παράγοντας επειδή θεωρείς επιτυχία το να παραδίνεις ένα σωματείο στην ίδια κατηγορία από ό,τι το παρέλαβες .

Δεν βαριέσαι άμα υπάρχουν ΜΜΕ που αναπαράγουν σανό και αναγνώστες να τον καταναλώνουν η ζωή συνεχίζεται .

Μετά τους "αγώνες" της αριστεράς για την δημόσια περιουσία που κατέληξαν να πάνε όλα τα ακίνητα των Νασταίων στην ΕΤΑΔ για 99 χρόνια έχουμε τώρα και τους "εξυγιαντές" που αφού διέσυραν το σωματείο μας αναγκάζονταν την ΕΣΗΕΑ να βγάλει ανακοίνωση εναντίον μας , και να γίνουμε περίγελος του αθλητικού τύπου απειλούν διαδικτυακά με σφαλιάρες όσων δεν αναπαράγουν τις φαντασίες τους.

Η απέχθεια τους στο δημοσιογραφικό λειτούργημα γνωστή και αποδεδειγμένη όταν θεώρησαν πως ένας δημοσιογράφος που πήγε να κάνει την δουλειά του στο γήπεδο έπρεπε να πληρώσει 5 ευρώ εισιτήριο για να θαυμάσει προφανώς τους "παιχταράδες" που παίζουν και αυτοί στην ουσία για την ψυχή της μάνας τους με τα μηνιάτικα που έδιναν!

Στο πλευρό τους και άλλοι σύλλογοι που αντί να συνετίσουν τα μέλη τους αναμένουν την αποχώρησή τους για να "εξιλεωθούν"  Επειδή εμείς κρινόμαστε καθημερινά και είμαστε στόχος για πολλούς να υπενθυμίσουμε σε όλους πως ουδέποτε νιώσαμε την ανάγκη να συμμαχήσουμε με όσους θεωρούν πως η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι θέμα δημοσίων σχέσεων.

Η πλάκα είναι πως μετά το άδειασμα Χατζηδάκη για την τάχα "αδιαφορία" της διοίκησης για την καλή υγεία του άτυχου τραυματία πρώην  εργαζόμενου της καθαριότητας η παράταξη που την "πάτησε"  αντί να επανορθώσει για το κατάπτυστο δελτίο τύπου που εξέδωσε βασιζόμενη σε ΨΕΥΔΗ επαίρεται για την "αποκατάστασή" του , η οποία προφανώς κάποιοι μετά το μεγάλο  στραπάτσο πάνε να παρουσιάσουν ως δική τους επιτυχία!

Η "αποκατάσταση" του άτυχου εργαζόμενου  βέβαια θεωρούμε πως θα είναι σύννομη γιατί όπου επικρατεί ο λαϊκισμός διαλύονται οι κοινωνίες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: